Opublikowano 6 października 20213 l Tak, serwery do poprawki ewidentnie, ale mimo wszystko gra sie w to jeszcze lepiej niż w bete
Opublikowano 6 października 20213 l Warto trochę poświęcić czasu na yt jak ktoś chce w to grać i czerpać z tego jakąś przyjemność.
Opublikowano 6 października 20213 l Nie no dzisiaj już trochę pograłem i jak juz dostałem sie na serwer to nie wyjebało mnie ani razu. Trochę ludzi na xboxa grę kupiło Dzisiaj też pierwszy raz na zimowej mapce i chyba póki co najbardziej mi sie podoba
Opublikowano 6 października 20213 l Ta gra przypomina mi grę z pc Heroes & Generals. Tylko tam był jeden ficzer ktorego nie posiada ta gierka. Można było jechać na wroga na ROWERZE i wziąć kolegę na BAGAŻNIK. Czaicie jak wróg musiał miec obsraną zbroję widząc pluton wroga na składakach? A wracając do gierki jeśli nie masz cierpliwości to gra nie dla ciebie, ktoś tam płakał że ciągle ginął. Do puki nie ogarniesz map i mechanik to tak bedą wygladać pierwsze bitwy, ale jeśli dasz grze szanse i ogarniesz temat to da ci dużo radochy.
Opublikowano 6 października 20213 l 1 godzinę temu, Figuś napisał: Nie no dzisiaj już trochę pograłem i jak juz dostałem sie na serwer to nie wyjebało mnie ani razu. Trochę ludzi na xboxa grę kupiło Dzisiaj też pierwszy raz na zimowej mapce i chyba póki co najbardziej mi sie podoba Foy wymiotło mnie w trialu, jestem bardzo ciekaw map frontu wschodniego
Opublikowano 6 października 20213 l Tak blisko byłem dzisiaj dzbana za 10 zabójstw bez śmierci to mnie podkusiło żeby łeb wychylić Bekę mam jak idą gęsiego przy murku i tylko hełmy widać jak spadają jeden po drugim XD
Opublikowano 7 października 20213 l Świetny poradnik: https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=2217692911
Opublikowano 7 października 20213 l jakby chciał ktoś pograć to zapraszajcie DreyesPL, gierka przednia, ale jakoś tak biegając solo troszkę nuży
Opublikowano 7 października 20213 l Pograłem sobie jeszcze w triala o dziwo działa, pingi 150 klatki spadają gorzej niż wcześniej kolejny wypuszczony prędko bubel.
Opublikowano 7 października 20213 l Dobry temat jak to leci w twoją stronę, ten pierwszy raz robi robotę
Opublikowano 9 października 20213 l Gra się super, mam wrażenie że od triala jest minimalnie lepiej jeśli chodzi o spadki płynności animacji, ale jednak dalej potrafią się pojawić. Najgorsze są jednak serwery które ni stąd potrafią nas wyrzuć z serwera, a nic na to wcześniej nie wskazywało (lagi itp). Klimat starć jest niesamowity i gra na prawdę potrafi wciągnąć mocno, żaden CoD czy BF nie potrafił tak ostatnio tego zrobić.
Opublikowano 9 października 20213 l Też się jaram, świetna gra. Lubię grać oficerem, ale nie ogarniam jak się podnosi zasoby do budowania garnizonów i jak sprawdzić ile się ich ma. Ktoś wie?
Opublikowano 9 października 20213 l Nie podnosi się ich, wsparcie musi je postawić na ziemi a Ty w tej okolicy budujesz garnizon (chyba że o czymś nie wiem)
Opublikowano 9 października 20213 l No tak, ale jak np. do wybudowania potrzeba 100 zasobów, a na ziemi leży tylko 50, to trzeba czekać aż wsparcie rzuci kolejne 50? Pozatym czasami mi pokazuje że mogę wybudować garnizon pomimo tego, że nie jestem obok zasobów...
Opublikowano 9 października 20213 l 1 godzinę temu, Kibot napisał: to trzeba czekać aż wsparcie rzuci kolejne 50 dokładnie tak ewentualnie podrzuci ciężarówką i zrzuci ładunek - jednorazowo chyba 250 zasobów
Opublikowano 10 października 20213 l 12 godzin temu, Kibot napisał: No tak, ale jak np. do wybudowania potrzeba 100 zasobów, a na ziemi leży tylko 50, to trzeba czekać aż wsparcie rzuci kolejne 50? Pozatym czasami mi pokazuje że mogę wybudować garnizon pomimo tego, że nie jestem obok zasobów... Bo to nie musisz być zaraz obok, jeszcze nie można też zbudować 200 metrów w pobliżu innego garnizonu.
Opublikowano 10 października 20213 l Na XBOXie podobno jest jakiś dziesięciogodzinny trial, ale nigdzie nie mogę znaleźć Powiem, że po tej becie BF2042 chyba zachciało mi się czegoś wolniejszego i bardziej taktycznego - Insurgency Sandstorm i Hell let Loose wydają się fajnymi alternatywami.
Opublikowano 11 października 20213 l 17 godzin temu, Oldboy napisał: Raz od czasu pojawiają się takie smaczki. Tak, takie akcje są niesamowite, to robi robotę gra sie w to PRZE CUDOWNIE. Jak uporaja sie problemami zwiazanymi z polaczeniem do serwerów to bedzie ARCYDZIEŁO!
Opublikowano 11 października 20213 l 17 godzin temu, Wredny napisał: Na XBOXie podobno jest jakiś dziesięciogodzinny trial, ale nigdzie nie mogę znaleźć Trzeba wejść w wersje płatną na ms strore i dopiero wyświetli sie wersja trial do pobrania. Przynajmniej tak było gdy kilka dni temu pobierałem.
Opublikowano 11 października 20213 l Nie przejdzie, wczoraj specjalnie sprawdzałem i nie było opcji zmiany wersji gry z płatnej na Trial.