Skocz do zawartości

PSX Extreme 289

Featured Replies

Opublikowano

Jednak Kapela nie jest już lewakiem XD

IMG_20210829_111722.jpg

• Odpowiedzi 103
  • Wyświetleń 18,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Hi, hi, pozdro Tłitter

• Monia.liveteam
    Monia.liveteam

Przeczytałam i stwierdziłam, że nawet nie wiem co mogłabym odpisać. Niestety widzę, że ma problem z czytaniem ze zrozumieniem lub po prostu lubi rozpętywać bezsensowną gównoburzę i rozwijanie jakiejko

• No dobra, szarpnę się. Na parę uwag, spostrzeżeń, złośliwości, chociaż adresatów i tak zazwyczaj to nie interesuje.   Kim jest Zabłocki (playtest Lust From Beyond), albo Mateusz Jarzyński (

Opublikowano
3 godziny temu, Kmiot napisał:

Bez kitu xd

Zacząłem czytać, ale szybko odpadłem, bo najpierw zastanowiłem się jak komuś nie szkoda czasu i klawiatury na kręcenie takiej dramy, a potem uznałem, że mi jednak szkoda czasu i oczu na czytanie takiej dramy.

Generalnie Monika doczekała się pracy magisterskiej na temat swojego dzieła. xd

Już mialem odpisywac, ale to takim zjebom nabija zasięgi

Opublikowano

Może jakaś zbiorowa akcja na reakcję „wrr” i stosowny komentarz? 

xd 

Dobra, pierwszy!

Opublikowano

Ja jej tam odpisałem, ale to chyba nie ma sensu, nie ma co jej atencji robić. 

Opublikowano

Jebłem wrr i one linera. Niech ma. 

Opublikowano

Lewary, które nie kupują pisma próbują ukształtować pismo tak, żeby im pasowało, po czym i tak go nie kupią xD Internet i soszjal midia to wspaniała rzecz

Opublikowano

Szkoda czasu, panowie. 

Ale niech to towarzystwo dalej kupuje Szmatławca, żeby wyszukiwać powody do kręcenia afery. Przynajmniej nabiją sprzedaż. 

Opublikowano

Może wyślemy MichAelisa  aby wyjaśnił typiarę?  :) 

Opublikowano
6 godzin temu, Jacobek napisał:

Ja się obawiam ze dni PSX Extreme są juz policzone patrząc na klimat w polskiej branży gier wideo. Wczoraj trafiłem na kolejną drake w inteernecie gdzie szkalowany jest szmatławiec tym razem dostało się Monice. 

https://www.facebook.com/geekorex/posts/809046689793808 

Ale co to w ogóle jest za typ? 1200 lajkow,  z czego 1000 to zapewne kupione, 200 zebrane. Tak chcą się wybić? Wcześniej ta grubaska tez miała mało followersow, czy ten typ co to nagłośnił. 
jacobek, jak w ogóle na to natrafiłes? Lajkujesz typa?

edit: teraz patrzę że ten geekozaur to baba :) 

Opublikowano

Wchodzenie w dyskusje z takimi jednostkami nie ma sensu, bo każdy wyważony głos rozsądku zakrzyczą w imię walki "my kontra oni", szkoda klawiatury. Niech sobie jęczą w swoim gronie, lepiej nie reagować i litościwie spuscic na to zasłonę milczenia. 

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.
22 godziny temu, MYSZa7 napisał:

@Monia.liveteam jak będziesz miała czas to odpowiedz czytelniczce.

Przeczytałam i stwierdziłam, że nawet nie wiem co mogłabym odpisać. Niestety widzę, że ma problem z czytaniem ze zrozumieniem lub po prostu lubi rozpętywać bezsensowną gównoburzę i rozwijanie jakiejkolwiek dyskusji nie przyniesie nic wartościowego.

Serio, szkoda czasu:)

Wolałabym spotkanie f2f i dyskusję na żywo.

Ale dziękuje Wam za wsparcie:* Nie spodziewałam się, a to dla mnie sporo znaczy :)

Opublikowano
15 godzin temu, fan ppe napisał:

To ja czekam na ich reakcję na konsolometr w najnowszym numerze XD

to uchyl rąbka tajemnicy, a nie tak skrywasz :)

Opublikowano

Dzisiaj może już wleci pdf dla prenumeratorow to się zobaczy, ale trzeba przyznać, że teaser intrygujący. :obama:

Opublikowano

Nie przeginajcie, bo twitter zrobi cancel pisma i się skonczy rumakowanie. Już ostatnio Roger musiał przepraszac na kolanach.

Opublikowano
1 godzinę temu, Monia.liveteam napisał:

Przeczytałam i stwierdziłam, że nawet nie wiem co mogłabym odpisać. Niestety widzę, że ma problem z czytaniem ze zrozumieniem lub po prostu lubi rozpętywać bezsensowną gównoburzę i rozwijanie jakiejkolwiek dyskusji nie przyniesie nic wartościowego.

Serio, szkoda czasu:)

Wolałabym spotkanie f2f i dyskusję na żywo.

Ale dziękuje Wam za wsparcie:* Nie spodziewałam się, a to dla mnie sporo znaczy :)

Podejrzewam, że na żywo, jak to zwykle bywa u takich osób, ta pani nie miałaby tyle do powiedzenia 
:)

Opublikowano
W dniu 29.08.2021 o 13:37, Bzduras napisał:

Lewary, które nie kupują pisma próbują ukształtować pismo tak, żeby im pasowało, po czym i tak go nie kupią xD Internet i soszjal midia to wspaniała rzecz

to coś jak prawaki i ich bojkot ikei i innych rzeczy. Idioci z jednej j drugiej strony.

Opublikowano
3 godziny temu, grzybiarz napisał:

to uchyl rąbka tajemnicy, a nie tak skrywasz :)

Nie za bardzo mogę chyba :)

Opublikowano

Nie ułatwiać hejtow, niech hejterzy się chociaż będą musieli do marketu pofatygować. ;)

Opublikowano
  • Autor
2 minuty temu, LeifErikson napisał:

Hej @Roger, jest szansa, że PDF dla prenumeratorów wleci dzisiaj? 

Rano był wysłany mail, ja już nawet pobrałem. Powinien każdy z patronów mieć na skrzynce linka z numerami. 

Opublikowano
Teraz, Roger napisał:

Rano był wysłany mail, ja już nawet pobrałem. Powinien każdy z patronów mieć na skrzynce linka z numerami. 

Wleciał mail odnośnie tych 10 pierwszych numerów z Patronite. Ja pytałem o PDF #289 dla prenumeratorów. :)

Opublikowano

Do tej pory brak cyfrowej wersji dla prenumeratorów.

Nie chciałbym być złosliwy, ale tego to już na Pocztę Polską nie zrzucicie.

Chyba, że teraz cała moc przestawiona na zrzutkowiczów, a prenumeratorzy moge spie...c?