Opublikowano 29 sierpnia 20213 l 3 godziny temu, Kmiot napisał: Bez kitu xd Zacząłem czytać, ale szybko odpadłem, bo najpierw zastanowiłem się jak komuś nie szkoda czasu i klawiatury na kręcenie takiej dramy, a potem uznałem, że mi jednak szkoda czasu i oczu na czytanie takiej dramy. Generalnie Monika doczekała się pracy magisterskiej na temat swojego dzieła. xd Już mialem odpisywac, ale to takim zjebom nabija zasięgi
Opublikowano 29 sierpnia 20213 l Może jakaś zbiorowa akcja na reakcję „wrr” i stosowny komentarz? xd Dobra, pierwszy!
Opublikowano 29 sierpnia 20213 l Ja jej tam odpisałem, ale to chyba nie ma sensu, nie ma co jej atencji robić.
Opublikowano 29 sierpnia 20213 l Lewary, które nie kupują pisma próbują ukształtować pismo tak, żeby im pasowało, po czym i tak go nie kupią xD Internet i soszjal midia to wspaniała rzecz
Opublikowano 29 sierpnia 20213 l Szkoda czasu, panowie. Ale niech to towarzystwo dalej kupuje Szmatławca, żeby wyszukiwać powody do kręcenia afery. Przynajmniej nabiją sprzedaż.
Opublikowano 29 sierpnia 20213 l 6 godzin temu, Jacobek napisał: Ja się obawiam ze dni PSX Extreme są juz policzone patrząc na klimat w polskiej branży gier wideo. Wczoraj trafiłem na kolejną drake w inteernecie gdzie szkalowany jest szmatławiec tym razem dostało się Monice. https://www.facebook.com/geekorex/posts/809046689793808 Ale co to w ogóle jest za typ? 1200 lajkow, z czego 1000 to zapewne kupione, 200 zebrane. Tak chcą się wybić? Wcześniej ta grubaska tez miała mało followersow, czy ten typ co to nagłośnił. jacobek, jak w ogóle na to natrafiłes? Lajkujesz typa? edit: teraz patrzę że ten geekozaur to baba
Opublikowano 29 sierpnia 20213 l Wchodzenie w dyskusje z takimi jednostkami nie ma sensu, bo każdy wyważony głos rozsądku zakrzyczą w imię walki "my kontra oni", szkoda klawiatury. Niech sobie jęczą w swoim gronie, lepiej nie reagować i litościwie spuscic na to zasłonę milczenia.
Opublikowano 30 sierpnia 20213 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. 22 godziny temu, MYSZa7 napisał: @Monia.liveteam jak będziesz miała czas to odpowiedz czytelniczce. Przeczytałam i stwierdziłam, że nawet nie wiem co mogłabym odpisać. Niestety widzę, że ma problem z czytaniem ze zrozumieniem lub po prostu lubi rozpętywać bezsensowną gównoburzę i rozwijanie jakiejkolwiek dyskusji nie przyniesie nic wartościowego. Serio, szkoda czasu:) Wolałabym spotkanie f2f i dyskusję na żywo. Ale dziękuje Wam za wsparcie:* Nie spodziewałam się, a to dla mnie sporo znaczy
Opublikowano 30 sierpnia 20213 l 15 godzin temu, fan ppe napisał: To ja czekam na ich reakcję na konsolometr w najnowszym numerze XD to uchyl rąbka tajemnicy, a nie tak skrywasz
Opublikowano 30 sierpnia 20213 l Dzisiaj może już wleci pdf dla prenumeratorow to się zobaczy, ale trzeba przyznać, że teaser intrygujący.
Opublikowano 30 sierpnia 20213 l Nie przeginajcie, bo twitter zrobi cancel pisma i się skonczy rumakowanie. Już ostatnio Roger musiał przepraszac na kolanach.
Opublikowano 30 sierpnia 20213 l 1 godzinę temu, Monia.liveteam napisał: Przeczytałam i stwierdziłam, że nawet nie wiem co mogłabym odpisać. Niestety widzę, że ma problem z czytaniem ze zrozumieniem lub po prostu lubi rozpętywać bezsensowną gównoburzę i rozwijanie jakiejkolwiek dyskusji nie przyniesie nic wartościowego. Serio, szkoda czasu:) Wolałabym spotkanie f2f i dyskusję na żywo. Ale dziękuje Wam za wsparcie:* Nie spodziewałam się, a to dla mnie sporo znaczy Podejrzewam, że na żywo, jak to zwykle bywa u takich osób, ta pani nie miałaby tyle do powiedzenia
Opublikowano 30 sierpnia 20213 l W dniu 29.08.2021 o 13:37, Bzduras napisał: Lewary, które nie kupują pisma próbują ukształtować pismo tak, żeby im pasowało, po czym i tak go nie kupią xD Internet i soszjal midia to wspaniała rzecz to coś jak prawaki i ich bojkot ikei i innych rzeczy. Idioci z jednej j drugiej strony.
Opublikowano 30 sierpnia 20213 l 3 godziny temu, grzybiarz napisał: to uchyl rąbka tajemnicy, a nie tak skrywasz Nie za bardzo mogę chyba
Opublikowano 30 sierpnia 20213 l Nie ułatwiać hejtow, niech hejterzy się chociaż będą musieli do marketu pofatygować.
Opublikowano 31 sierpnia 20213 l Autor 2 minuty temu, LeifErikson napisał: Hej @Roger, jest szansa, że PDF dla prenumeratorów wleci dzisiaj? Rano był wysłany mail, ja już nawet pobrałem. Powinien każdy z patronów mieć na skrzynce linka z numerami.
Opublikowano 31 sierpnia 20213 l Teraz, Roger napisał: Rano był wysłany mail, ja już nawet pobrałem. Powinien każdy z patronów mieć na skrzynce linka z numerami. Wleciał mail odnośnie tych 10 pierwszych numerów z Patronite. Ja pytałem o PDF #289 dla prenumeratorów.
Opublikowano 1 września 20213 l Do tej pory brak cyfrowej wersji dla prenumeratorów. Nie chciałbym być złosliwy, ale tego to już na Pocztę Polską nie zrzucicie. Chyba, że teraz cała moc przestawiona na zrzutkowiczów, a prenumeratorzy moge spie...c?