Skocz do zawartości

PSX Extreme 289

Featured Replies

Opublikowano

No właśnie najczęściej wartość informacyjna tych screenów jest znikoma, rzadko pochodzą z gry właściwej, są tylko częścią oprawy graficznej magazynu. Lepiej jak zostanie tak, jak jest obecnie, od oglądania gry "w akcji" jest yt, w szmatławcu niech najważniejszy będzie tekst.

• Odpowiedzi 103
  • Wyświetleń 18,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Hi, hi, pozdro Tłitter

• Monia.liveteam
    Monia.liveteam

Przeczytałam i stwierdziłam, że nawet nie wiem co mogłabym odpisać. Niestety widzę, że ma problem z czytaniem ze zrozumieniem lub po prostu lubi rozpętywać bezsensowną gównoburzę i rozwijanie jakiejko

• No dobra, szarpnę się. Na parę uwag, spostrzeżeń, złośliwości, chociaż adresatów i tak zazwyczaj to nie interesuje.   Kim jest Zabłocki (playtest Lust From Beyond), albo Mateusz Jarzyński (

Opublikowano
  W dniu 30.09.2021 o 10:50, Kmiot napisał(a):

Naprawdę ciężko było pokazać kawałek gry?

właśnie, w dobie przycisków "share" na padzie, nie widać właściwej rozgrywki, tylko bullshoty.

Opublikowano

Co do kodów QR to w sumie dobry pomysł. Nie wiem czy koniecznie do galerii ze screenami, bo te faktycznie szybciej chyba wygooglać ale często w artykułach autor powołuje się na jakiś filmik czy inne internetowe źródło - czasem taki odnośnik miałby sens.

Szkoda ze wcześniej nie zauważyłem pomysłu. W artykule o Diablo odnoszę się często do dokumentu projektowego z jedynki,  który autor udostępnił do pobrania za free w sieci. Taki kod byłby w sumie super uzupełnieniem tekstu.

Idea zapisana z tyłu głowy w celu przyszłej implementacji :D

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Trochę wygrzebię, ale podobał mi się artykuł o Aliens. Tradycyjnie myślałem, że wiem wszystko, ale jednak czegoś się dowiedziałem. Spoko napisane. Komodo chyba pisał. Recka Aliens Fireteam też ok od Hiva, choć chwalił AI kompanów, a z drugiej strony Angry Joe na to narzekał i komu tu wierzyć :(