snejk04 413 Opublikowano 30 września 2021 Opublikowano 30 września 2021 No właśnie najczęściej wartość informacyjna tych screenów jest znikoma, rzadko pochodzą z gry właściwej, są tylko częścią oprawy graficznej magazynu. Lepiej jak zostanie tak, jak jest obecnie, od oglądania gry "w akcji" jest yt, w szmatławcu niech najważniejszy będzie tekst. Cytuj
grzybiarz 10 294 Opublikowano 30 września 2021 Opublikowano 30 września 2021 28 minut temu, Kmiot napisał: Naprawdę ciężko było pokazać kawałek gry? właśnie, w dobie przycisków "share" na padzie, nie widać właściwej rozgrywki, tylko bullshoty. Cytuj
K.Adamus 673 Opublikowano 30 września 2021 Opublikowano 30 września 2021 Co do kodów QR to w sumie dobry pomysł. Nie wiem czy koniecznie do galerii ze screenami, bo te faktycznie szybciej chyba wygooglać ale często w artykułach autor powołuje się na jakiś filmik czy inne internetowe źródło - czasem taki odnośnik miałby sens. Szkoda ze wcześniej nie zauważyłem pomysłu. W artykule o Diablo odnoszę się często do dokumentu projektowego z jedynki, który autor udostępnił do pobrania za free w sieci. Taki kod byłby w sumie super uzupełnieniem tekstu. Idea zapisana z tyłu głowy w celu przyszłej implementacji Cytuj
Plugawy 3 681 Opublikowano 16 grudnia 2021 Opublikowano 16 grudnia 2021 Trochę wygrzebię, ale podobał mi się artykuł o Aliens. Tradycyjnie myślałem, że wiem wszystko, ale jednak czegoś się dowiedziałem. Spoko napisane. Komodo chyba pisał. Recka Aliens Fireteam też ok od Hiva, choć chwalił AI kompanów, a z drugiej strony Angry Joe na to narzekał i komu tu wierzyć Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi