Opublikowano 29 sierpnia 20213 l Nowy survival horror będący hołdem dla klasycznych Residentów, Silent Hillów i Alone in the Dark. Mroczna gra, w niezłej oprawie i pokazująca że tego typu gry jeszcze dają radę - zbiera niezłe oceny w sieci. Wlatuje u mnie na listę do sprawdzenia. Ktoś już ogrywał?
Opublikowano 29 sierpnia 20213 l Właśnie obejrzalem ten materiał i zaraz sciagne na PS5. Pogram trochę i opisze swoje wrażenia. Edytowane 31 sierpnia 20213 l przez Lukas_AT
Opublikowano 29 sierpnia 20213 l Wcześniej widziałem zapowiedzi PS4/PS5, ale nigdzie nie widzę wersji na czwórkę, czy to pudełka, czy nawet w PS Store. To już tylko next-gen?
Opublikowano 30 sierpnia 20213 l Świetnie to wygląda. Uwielbiam takie gry. I oceny ma dobre. Dziś sprawdzę demko jak jest na ps4 Edytowane 30 sierpnia 20213 l przez Ma_niek
Opublikowano 30 sierpnia 20213 l 1 godzinę temu, smoo napisał: Jest na PS4, również demko na PSN. Szukałem wczoraj na konsoli przez tę lupę i nic nie znajduje, nawet po wpisaniu całego tytułu
Opublikowano 30 sierpnia 20213 l Autor Hmm, google podają że wersja na past geny jeszcze nie gotowa ale powinna się pojawić jeszcze w tym roku. Na dzień dzisiejszy tylko PC i current gen. Także mój błąd, sorki. Edytowane 30 sierpnia 20213 l przez smoo
Opublikowano 30 sierpnia 20213 l Zgadza się - dopiero jak wszedłem na stronę gry na amazonie to pojawia się informacja „this item will be released on december 31, 2021”
Opublikowano 30 sierpnia 20213 l Autor Tylko nie odpalajcie początku przy innych domownikach, bo tam dzieją się perverse sceny rodem z jakiegoś hentaia
Opublikowano 30 sierpnia 20213 l Na razie to niech się ona w ogóle ukaże na sprzęty starej generacji, bo za długo nie pociągną na PS5/XS.
Opublikowano 30 sierpnia 20213 l Pograłem troszkę i jak za taką cenę to tym, którzy lubią oldschoolowe survival horrory, polecam bardzo. Niezły miszmasz, i tak jak zresztą mówią twórcy to jest hołd dla tego typu gier i póki co chyba najlepszy. Rzygałem już tymi horrorami FPP, a tu nie dość, że Tormented Souls jest przyjemne dla oka i ucha to robi też dobrze zagadki, eksploracje, no kurcze jestem pozytywnie zaskoczony. Zdążyli już mnie zabić 2 razy, za pierwszym razem testowałem przeżywalność bohaterki xD za drugim myślałem, że jeszcze jednego hita wytrzymam i musiałem 2 razy powtarzać kawałek, taśm dzięki którym możemy zapisać grę na magnetofonie jest mało póki co . Motywy z sajlenta też dają radę (alternatywny świat na przykład.), i od razu po zapaleniu zapalniczki przypomniał mi się taniec cieni w pomieszczeniach z Sajlenta 2. Cymesik jest na razie Edytowane 30 sierpnia 20213 l przez cotek
Opublikowano 30 sierpnia 20213 l 10 godzin temu, smoo napisał: Tylko nie odpalajcie początku przy innych domownikach, bo tam dzieją się perverse sceny rodem z jakiegoś hentaia No słyszałem, że są cycunie A macki też?
Opublikowano 30 sierpnia 20213 l Też mam na liście.Tak samo jak visage i song of horror Problem że używek nie ma a visage znienawidzona cyfra Wysłane z mojego MI 8 SE przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 31 sierpnia 20213 l Autor 9 godzin temu, Wredny napisał: No słyszałem, że są cycunie A macki też? bobs, vegana i opyerdzielanie węża w wannie
Opublikowano 31 sierpnia 20213 l Pogoda za oknem deszczowa, więc może świetny horror w stylu lat 90? Polecam z całego serca, klimat wylewa się z ekranu niczym 20 lat temu przy pierwszych Residentach, czuć po tej grze niski budżet tak klimat, ujęcia, zagadki, save room’y i zatracony już nieco gatunek iście wylewa się z ekranu. Na tą chwilę mogę napisać że ta gra to połączenie Resident Evil i Silent Hill’a z własnym pomysłem na siebie.
Opublikowano 31 sierpnia 20213 l Im dalej tym lepiej, 40% gry za mną a poziom dalej utrzymany, No takich sztosów to brakowało. Fani Sh i RE must Have!
Opublikowano 31 sierpnia 20213 l Ja się bardzo miło zaskoczyłem zagadkami, jedna z (Main Hall) Spoiler posągiem w którym jest serce, obczajenie stetoskopem jak bije i taki sam rytm należy wybić pukając do drzwi oddalonych o kilka korytarzy wcześniej znalezioną klamą - no ale miałem banana na ryju
Opublikowano 31 sierpnia 20213 l 2 godziny temu, cotek napisał: Ja się bardzo miło zaskoczyłem zagadkami, jedna z (Main Hall) Pokaż ukrytą zawartość posągiem w którym jest serce, obczajenie stetoskopem jak bije i taki sam rytm należy wybić pukając do drzwi oddalonych o kilka korytarzy wcześniej znalezioną klamą - no ale miałem banana na ryju No tych zagadek w starym stylu jest dość sporo ale przede wszystkim nie męczą i są pomysłowe. Uwielbiam też czytać wszelkie dokumenty.
Opublikowano 31 sierpnia 20213 l Ogólnie Bloober Team powinien podpatrzeć sobie Tormented, może nauczą się jak zrobić okej gameplay
Opublikowano 31 sierpnia 20213 l Czyli co, będąc wychowanym na starych horrorach nie ma co się zastanawiać? To chyba chwycę na Steamie, gra nie kosztuje dużo, a wasze głosy zachęcają.