Opublikowano 31 sierpnia 20213 l Może jestem ślepy albo wyszukiwarka walnięta, ale nie widzę tematu o tej grze. Singla robi Remedy, a multi Smilegate.
Opublikowano 31 sierpnia 20213 l w dziwnym kierunku to multi idzie. pamiętam pierwsze pokazy i wtedy to wyglądało bardziej na konsolowe csgo niz kolejny klon coda. Brakuje mi takiego fpsa jak cs na konsolach, bez jakis perkow i innego gowna - na halo infinite licze.
Opublikowano 31 sierpnia 20213 l Tak jak Soban napisał, multi bardziej przypominało cs, a tutaj bardziej hollywoodzki style widać w nowym trailerze. Grafika mocno podciągnięta, bo PCtowy oryginał wyglądał bardzo biednie, zresztą temat o grze już się gdzieś przewijał na forumku
Opublikowano 31 sierpnia 20213 l Ta alpha czy tam beta multi była całkiem znośna, ale było pare udziwnień tez chciałbym coś na wzór CS bez perkow i innych dupereli
Opublikowano 10 grudnia 20213 l Serio to ma tak wyglądać? Opad szczeny gwarantowany. Widać napracowanko i warto będzie ograć tego singla, skrypty w najlepszym tego słowa znaczeniu jak za dawnego modern warfare. Będzie też jakiś super suit a'la crysis?
Opublikowano 10 grudnia 20213 l 59 minut temu, Bielik napisał: Serio to ma tak wyglądać? Opad szczeny gwarantowany. Widać napracowanko i warto będzie ograć tego singla, skrypty w najlepszym tego słowa znaczeniu jak za dawnego modern warfare. Będzie też jakiś super suit a'la crysis? Mi i tak się wydaje, że tu jest downgrade względem tego co pierwotnie pokazano. Ciekawe, że nikt nie mówi o kolejnym eksie od Remedy dla MS.
Opublikowano 11 grudnia 20213 l Śmiesznie bo marka crossfire to byl klon csa 1.6 który osiągnął sukces w Azji. A uroslo to do takiej skali ze dostało nawet singla na nowym silniku. Będę obserwował projekt
Opublikowano 11 grudnia 20213 l Nie będzie, singiel do kupienia osobno.Szo? Taki ex fifa rafa i nie będzie w GP? Pogniewamy się panie spencer.
Opublikowano 11 grudnia 20213 l 54 minuty temu, PanKamil napisał: Wygląda to zajebiscie. To permanentny eks czy czasówka? W oficjalnych materiałach jest mowa o tym, że MS pomaga Smilegate stworzyć wersję gry na konsole, więc jeśli by miało wyjść na PS5, to nie prędko (jeśli w ogóle). Sam komponent SP Remedy robi od 5 lat jako zewnętrzny deweloper, co zostało ogłoszone 2 czy 3 lata temu.
Opublikowano 17 grudnia 20213 l Za jakie grzechy pan Spencer bierze do gamepassa takie gry jak The Ascent/The Gunk, a tak fajnie zapowiadająca się produkcję olewa.
Opublikowano 17 grudnia 20213 l Pamiętam, że CrossfireX zapowiadano jako tytuł do Gamepassa, coś musiało się po drodze zmienić. 15 minutes ago, Bielik said: Za jakie grzechy pan Spencer bierze do gamepassa takie gry jak The Ascent/The Gunk, a tak fajnie zapowiadająca się produkcję olewa. The Ascent to całkiem fajna gra, skończyłem z przyjemnością.