Opublikowano 10 lutego 20223 l dzisiaj niby premiera, a tu prawie zero marketingu, brak recenzji, czyli chyba miałem dobre przeczucia i szykuje się paździerz
Opublikowano 10 lutego 20223 l Crossfire to była zawsze chińska tania kopia CSa i tak pozostało. Przypominam, że CS:GO to gra która ma już 10 lat
Opublikowano 10 lutego 20223 l O kurcze, widać, że dawno nie jebalem MS, że znów od początku roku pizda wydawnicza.
Opublikowano 10 lutego 20223 l Nie ma żadnego singla w wersji z GP. Pograłem chwilę w multi i iron sight wyłączał się przy chodzeniu na boki
Opublikowano 10 lutego 20223 l BTW. Czy to kolej a gierka z genialna funkcja crossplayu z pc która tak kochają gracze?
Opublikowano 10 lutego 20223 l I jak ten singiel? Też taki paździerz jak multi, czy do pogrania? Bo nawet nie wiem czy ssać.
Opublikowano 11 lutego 20223 l 23 godziny temu, Czoperrr napisał: Nie wiem dlaczego Remedy w ogóle brało się za taki paździerz. Dla łatwej kasy od Chińczyków. Remedy operuje na granicy opłacalności.
Opublikowano 11 lutego 20223 l Ale przy tym singlu to chyba ich stażyści siedzieli i tylko podpisem senior developera się zgadza.
Opublikowano 11 lutego 20223 l Kto mi powie jak pobrać tego singla na XSX? Na konsoli w gamepassie nie wyszukuje a jak przez przeglądarkę dodaje wersje 54GB to na konsoli pobiera tylko multi… Obie kampanie widzę jako do kupienia.
Opublikowano 11 lutego 20223 l https://www.gamesradar.com/crossfirex-campaign-unavailable-for-game-pass-members-on-launch/ Juz wiem, pomimo, ze paździerz to ta 2h kampania pewnie akurat na piątkowy wieczór.
Opublikowano 13 lutego 20223 l Niedojebana azjatycka podróbka CS'a, ale achiki takie proste, że chyba wbije to 1000 gs
Opublikowano 13 lutego 20223 l Jedynie te 100 meczy może zmęczyć, chyba se jest na to jakiś sposób? Btw. U mnie dalej nie mogę pobrać tego singla..
Opublikowano 13 lutego 20223 l 41 minut temu, Smiti napisał: Jedynie te 100 meczy może zmęczyć, chyba se jest na to jakiś sposób? Btw. U mnie dalej nie mogę pobrać tego singla.. jak będziesz wszystkie wygrywał to wystarczy 50
Opublikowano 13 lutego 20223 l 46 minut temu, Smiti napisał: Jedynie te 100 meczy może zmęczyć, chyba se jest na to jakiś sposób? Btw. U mnie dalej nie mogę pobrać tego singla.. bo coś MS spyerdolił, premierę jedynego exa na najbliższe pół roku