Skocz do zawartości

CrossfireX

Featured Replies

Opublikowano

dzisiaj niby premiera, a tu prawie zero marketingu, brak recenzji, czyli chyba miałem dobre przeczucia i szykuje się paździerz

• Odpowiedzi 83
  • Wyświetleń 6,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

Opublikowano

Crossfire to była zawsze chińska tania kopia CSa i tak pozostało. Przypominam, że CS:GO to gra która ma już 10 lat :pawel:

Opublikowano

ta kampania jest darmowa czy jak? 

mi sciagnelo tylko multi 7gb i tyle

Opublikowano

Multi w wersji "Classic" jeszcze daje radę, ale "Modern" to tragedia. 

Opublikowano

BTW. Czy to kolej a gierka z genialna funkcja crossplayu z pc która tak kochają gracze?

Opublikowano

I jak ten singiel? Też taki paździerz jak multi, czy do pogrania? Bo nawet nie wiem czy ssać.

Opublikowano
23 godziny temu, Czoperrr napisał:

Nie wiem dlaczego Remedy w ogóle brało się za taki paździerz.

Dla łatwej kasy od Chińczyków. Remedy operuje na granicy opłacalności.

Opublikowano

Ale przy tym singlu to chyba ich stażyści siedzieli i tylko podpisem senior developera się zgadza. ;)

Opublikowano

Kto mi powie jak pobrać tego singla na XSX? Na konsoli w gamepassie nie wyszukuje a jak przez przeglądarkę dodaje wersje 54GB to na konsoli pobiera tylko multi… Obie kampanie widzę jako do kupienia.

Opublikowano

Może to znak żeby w to nie grać?

Opublikowano

Niedojebana azjatycka podróbka CS'a, ale achiki takie proste, że chyba wbije to 1000 gs :kaz:

Opublikowano

Jedynie te 100 meczy może zmęczyć, chyba se jest na to jakiś sposób? Btw. U mnie dalej nie mogę pobrać tego singla..

Opublikowano
41 minut temu, Smiti napisał:

Jedynie te 100 meczy może zmęczyć, chyba se jest na to jakiś sposób? Btw. U mnie dalej nie mogę pobrać tego singla..

jak będziesz wszystkie wygrywał to wystarczy 50 :kaz:

Opublikowano
46 minut temu, Smiti napisał:

bo coś MS spyerdolił, premierę jedynego exa na najbliższe pół roku :rotfl: