Figuś 21 129 Opublikowano 18 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza
Soul 1 306 Opublikowano 6 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2021 Można przenieść do MULTI? Cytuj Odnośnik do komentarza
Il Brutto 1 618 Opublikowano 6 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2021 Mogliby od razu dac American Nightmare bo z tego co pamietam to byla oddzielna gierka a nie zadne DLC, ale fajnie sie tam strzelalo nawet. Cytuj Odnośnik do komentarza
SlimShady 3 372 Opublikowano 6 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2021 Jeśli będzie to wersja kompletna z dodatkami na płycie i nie ruszą muzyki i utworów to chyba wezmę, ale cena musi być odpowiednia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 475 Opublikowano 6 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2021 54 minuty temu, Il Brutto napisał: Mogliby od razu dac American Nightmare bo z tego co pamietam to byla oddzielna gierka a nie zadne DLC, ale fajnie sie tam strzelalo nawet. To jest kontynuacja historii z podstawki. Mieli robić normalny sequel ale wydawcy się nie zgodzili. Teraz kiedy prawa do marki wróciły do nich zrobią w końcu po swojemu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Nyu 740 Opublikowano 6 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2021 Tak, to jest sequel i to całkiem miły fabularnie - niestety widać, że bez budżetu i za duży arcade. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 010 Opublikowano 6 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2021 American Nightmare jest słaby, w kółko powtarza się te same levele przez co szybko zaczyna męczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza
SlimShady 3 372 Opublikowano 6 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2021 Dokładnie trzy razy, budżetowy zabieg, ale fabularnie jest wytłumaczone. Najsłabsza gra Remedy(nie grałem w te samochodziki Death Rally), no ale jako przedstawiciel cyfrówek z Xbox Arcade jest spoko, do tego skojarzenie z Hellblade - tak ja tutaj twórcy nazywają grę indie AAA, tak Remedy zrobili to dużo wcześniej, bo gra wygląda bardzo dobrze mimo budżetu. Do tego wybitna kreacja live action Spoiler mr. zgrzyta i znowu dojebana muzyka i kawałki. Spoiler 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 475 Opublikowano 6 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2021 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 6 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2021 Alanek Jedyny wkurw, że leciałem teraz speed runa jak usuwali z game pass, ale przynajmniej będzie argument aby znowu kupić tę zajebistą grę. Teraz już zostanie w kolekcji. Cytuj Odnośnik do komentarza
ProstyHeker 1 839 Opublikowano 6 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2021 Kurde no, dopiero co przeszedłem we wstecznej kompatybilności na XSX, a tu info o remasterku. No nic, ogram za kilka lat. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 592 Opublikowano 7 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2021 plotki się potwiedziły Cytuj Odnośnik do komentarza
Ludwes 1 682 Opublikowano 7 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2021 no i fajnie - ogra się drugi raz w, mam nadzieję, eleganckiej graficzce Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 7 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2021 Cytat Alan Wake Remastered will include both its original DLC chapters, The Signal and The Writer, plus new director commentary from Sam Lake and spruced up 4K visuals. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 7 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2021 Cytat Alan Wake Remastered is the original experience you fell in love with all those years ago. We did not want to change that. But the visuals all around, including the character model of Alan Wake himself and the cinematics, have been updated and improved with some choice next-generation upgrades. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 475 Opublikowano 7 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2021 Z tego co wyczytałem to będą po prostu przerzucone assety na silnik z control. Również jestem zdania, że nowy temat niepotrzebny w to się będzie tak samo grało. Czyli nie będzie AN w zestawie chyba się odcinają od tamtego sequela i napiszą historię od nowa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 7 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2021 Jeżeli szykują się takie zmiany w grafice, to nazwałbym to raczej remakiem. W każdym razie fajnie będzie po raz kolejny wrócić do Bright Falls. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 592 Opublikowano 7 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2021 jeśli moderacja uzna że nowy temat nie jest potrzebny to ofc mozna przerzucić, z tego co rozumiem to będzie coś pomiędzy remasterem (stary kod źródłowy) a rimejkiem (nowy silnik, nexgenowe ficzery czyli pewnie ray-tracing). Ciężko ocenić Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 820 Opublikowano 7 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2021 Ciekaw jestem jak ta gra będzie wyglądała na assetach z Control - przecież to totalna zmiana klimatu z biurowców na otwarte, zalesione przestrzenie. W czwartek u Sony może pierwszy trailerem będzie, co? Cytuj Odnośnik do komentarza
SlimShady 3 372 Opublikowano 7 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2021 15 minut temu, Dr.Czekolada napisał: Czyli nie będzie AN w zestawie chyba się odcinają od tamtego sequela i napiszą historię od nowa. W sumie AN można też traktować jako Spoiler coś, co tak naprawdę się nie wydarzyło, bo tam jest scena ze śniącym Barrym Cytuj Odnośnik do komentarza
PanKamil 1 108 Opublikowano 7 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2021 Było jakieś info jaka cena? Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 820 Opublikowano 7 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2021 Epic wszystko sponsoruje? Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 129 Opublikowano 7 Września 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2021 Pewnie sporo dokłada i będzie exem na ich sklepiku dla PC Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 079 Opublikowano 7 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2021 Jak na silniku od Control, to może być bardzo ładnie. Oświetlenie w tamtej grze kosi duope, a tutaj przecież będzie miało kluczowe znaczenie Cytuj Odnośnik do komentarza
Lukas_AT 1 172 Opublikowano 7 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2021 Nigdy Alana nie ograłem, ale zawsze gdzieś tam był na liście zaległości. Setting i klimat mocno mi leżą, więc na pewno remaster kupię. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi