McDrive 3 082 Opublikowano 7 października 2021 Udostępnij Opublikowano 7 października 2021 Zamawiał ktoś w media expert? Bo bulwa, do tej pory mi nie wysłali wersji na ps5 i chyba zaraz zamówię w ultimie jak potwierdzą, że mają na miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 047 Opublikowano 7 października 2021 Udostępnij Opublikowano 7 października 2021 Po pierwszym odcinku. Zapomniałem jaki ta gierka ma gesty klimat. Co do grafiki to jest ostro i płynnie. Mi się podoba. Nie zgodzę się ze mgła wygląda gorzej przez co gierka ma gorszy klimat. Mgła jest gęsta ze można kroić nożem, widać że żyje. Cytuj Odnośnik do komentarza
mario10 513 Opublikowano 7 października 2021 Udostępnij Opublikowano 7 października 2021 No klimat tej gry jeszcze pamiętam z czasów X360 na pewno za jakiś czas ogram bo historia jest świetna szkoda, że Remedy nie pociągnęło dalej historii Alana. Cytuj Odnośnik do komentarza
BrandonLee_z_TheCrow 96 Opublikowano 8 października 2021 Udostępnij Opublikowano 8 października 2021 Kusi mnie ten remaster, ale mam trochę obawy po Diablo 2. Tzn. chodzi o to, że brazylijski serial nie cieszy jak kiedyś. Bardzo lubię gry Remedy. "Control", które uwazam za najlepszą grę ostatnich lat (pod względem mechaniki), przeszedłem ze 3 razy. Boję się, że od tego świecenia latarką będę ziewał z nudów, a po The Last Of Us 2 zupełnie nie będzie mi się chciało łazić po amerykańskiej prowincji, kiedy jest ona tak bardzo siekierą ciosana. Z drugiej strony... tęsknię za obecnością Alana i to móglby być bardzo miły, kończący mój urlop weekend. Ci, co grali - pomóżcie! Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 380 Opublikowano 8 października 2021 Udostępnij Opublikowano 8 października 2021 Podstawowe pytanie, grałeś kiedyś w Alana? Tak ---> możesz wziąć, ale niekoniecznie Nie ---> c00rwa chopek, nad czym Ty się zastanawiasz w ogóle jak lubisz gierki Remedy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
BrandonLee_z_TheCrow 96 Opublikowano 8 października 2021 Udostępnij Opublikowano 8 października 2021 Ok, grałem ale nie grałem, tzn. grałem chwilę w oryginał na game passsie, ale potem wyszedł nowy NieR i przerwałem. A w czasach X360 miałem PS3, więc przegapiłem. Wychodzi na to w takim razie, że biorę Dzięki @Bzduras, że mnie przekonałeś. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 380 Opublikowano 8 października 2021 Udostępnij Opublikowano 8 października 2021 5 minut temu, BrandonLee_z_TheCrow napisał: Ok, grałem ale nie grałem To w takim razie myślę, że będziesz pan zadowolony. Gra nie jest specjalnie długa, ale nosi wszelkie znamiona "Remedy game", ma naprawdę gęsty klimacik i fajnie przetrwała próbę czasu. Nie wspomnę o cenie, bo ta jest uczciwa jak za remaster gry z 360, także bierz, graj i baw się dobrze. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Schranz1985 677 Opublikowano 8 października 2021 Udostępnij Opublikowano 8 października 2021 Za darmo to uczciwa cena, więc trzeba czekać aż dadzą w plusie.Wysłane z mojego MI 8 SE przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 326 Opublikowano 8 października 2021 Udostępnij Opublikowano 8 października 2021 Nie no dopłacać powinni aby zagrać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
BrandonLee_z_TheCrow 96 Opublikowano 8 października 2021 Udostępnij Opublikowano 8 października 2021 Ja kupiłem za 47 zł w Argentynie i jestem zadowolony. Gierka prezentuje się mniej więcej jak pierwsze Uncharted z remastera, a niezawodne Remedy tak wtedy, jak i teraz to dla mnie BMW w mechanice: strzelanie sto procent frajdy, fajne zagadki i genialna muzyka. Jestem fanboyem i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 462 Opublikowano 9 października 2021 Udostępnij Opublikowano 9 października 2021 Tu nie trzeba być żadnym fanbojem - dobra gra broni się sama, a AW jest bardzo dobrą grą (podobnie jak zajebiste Control, ale jeszcze w Quantum Break nie grałem, żeby z całą pewnością stwierdzić, że gierki Remedy można brać w ciemno). Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 444 Opublikowano 11 października 2021 Udostępnij Opublikowano 11 października 2021 Dziękuje panu Spencerowi za pójście po bandzie i wydaniu AW na konkurencyjnej platforme Cytuj Odnośnik do komentarza
izon 1 001 Opublikowano 11 października 2021 Udostępnij Opublikowano 11 października 2021 2 godziny temu, MEVEK napisał: Dziękuje panu Spencerowi za pójście po bandzie i wydaniu AW na konkurencyjnej platforme A co ma do tego Spencer? Remedy od 2019 roku ma pełne prawa do marki Alan Wake. Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 444 Opublikowano 11 października 2021 Udostępnij Opublikowano 11 października 2021 Skad moglem wiedziec. Nie sledze tematu o gierkach robionych dla zielony 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 380 Opublikowano 11 października 2021 Udostępnij Opublikowano 11 października 2021 To może następnym razem zacznij śledzić zanim znów dasz popis swojego niewątpliwego intelektu. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
triboy 968 Opublikowano 11 października 2021 Udostępnij Opublikowano 11 października 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 444 Opublikowano 11 października 2021 Udostępnij Opublikowano 11 października 2021 2 godziny temu, Bzduras napisał: To może następnym razem zacznij śledzić zanim znów dasz popis swojego niewątpliwego intelektu. Ujme to tak, jak powiedzialem obcej pani na jednej domowce u znajomego: " Nie interesuje sie osobami, ktorych nie znam. Ale teraz kiedy juz Cie poznalem mozemy to zmienic ". Podobnie jest z gierkami na konsole ktorej nie posiadam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Lukas_AT 1 175 Opublikowano 11 października 2021 Udostępnij Opublikowano 11 października 2021 Zanim się cos napisze to warto sprawdzic, tym bardziej jesli wiesz, ze tematu nie sledziles. Samo powinno przyjsc na mysl, ze cos musialo sie zmienic, ze gra „od Spencera” wyszla na konsole PlayStation. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 491 Opublikowano 11 października 2021 Udostępnij Opublikowano 11 października 2021 W dniu 9.10.2021 o 05:18, Wredny napisał: Tu nie trzeba być żadnym fanbojem - dobra gra broni się sama, a AW jest bardzo dobrą grą (podobnie jak zajebiste Control, ale jeszcze w Quantum Break nie grałem, żeby z całą pewnością stwierdzić, że gierki Remedy można brać w ciemno). Quantum Break zdecydowanie ich najsłabsza gra, aczkolwiek pomysł na niego mieli jak nikt inny. Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 444 Opublikowano 12 października 2021 Udostępnij Opublikowano 12 października 2021 5 godzin temu, Lukas_AT napisał: Zanim się cos napisze to warto sprawdzic, tym bardziej jesli wiesz, ze tematu nie sledziles. Samo powinno przyjsc na mysl, ze cos musialo sie zmienic, ze gra „od Spencera” wyszla na konsole PlayStation. Zdecydowanie masz racje. Zwłaszcza po pięknym Control, powinienem sie domyślić i wygoglowac Y Cytuj Odnośnik do komentarza
PanKamil 1 108 Opublikowano 12 października 2021 Udostępnij Opublikowano 12 października 2021 Mnie gierka rozczarowuje BTW. Latarka też zadaje jakieś obrażenia? Amunicja szybko się kończy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ludwes 1 682 Opublikowano 12 października 2021 Udostępnij Opublikowano 12 października 2021 Latarka eliminuje ciemność, którą są 'otoczeni' przeciwnicy. Zacznij w nich strzelać dopiero wtedy, gdy ich jej pozbawisz - wtedy powinieneś mieć mniej kłopotów z brakiem amunicji (choć też nie ma jest aż tak wiele, wiadomo). Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 047 Opublikowano 12 października 2021 Udostępnij Opublikowano 12 października 2021 (edytowane) Mi został ostatni odcinek a powiedziałbym nawet że amunicji jest za dużo. Ani razu nie miałem braku. Edytowane 12 października 2021 przez Szymek Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 462 Opublikowano 12 października 2021 Udostępnij Opublikowano 12 października 2021 Gram w oryginał na Hard i amunicji jest od ch#ja, wystarczy eksplorować, a czasem cofnąć się po jakieś pudełko, którego wcześniej nie mogliśmy podnieść. Normalni przeciwnicy padają po 3 strzałach (na Normalu pewnie po dwóch). Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 610 Opublikowano 12 października 2021 Udostępnij Opublikowano 12 października 2021 gra generalnie jest prosta, może Kamil nie do końca ogarnął mechaniki zbijania osłony za pomocą latarki, tak jak Ludwes pisze, przez co marnował niepotrzebnie amunicje strzelając do przeciwników za wcześnie Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi