mugen 1 954 Opublikowano 14 listopada Opublikowano 14 listopada Jakiś czas temu kończyłem tego Alanka i sam gejplej jest tak tragiczny, że pomimo fajnej fabuły i klimatu ledwo się zmusiłem do skończenia gry, a do dodatków już nie dałem rady. 1 1 Cytuj
Josh 4 510 Opublikowano 14 listopada Opublikowano 14 listopada Wczoraj zrobiłem dodatki Night Springs i (czysto gameplayowo) podobały mi się bardziej od właściwej kampanii. Został mi jeszcze Lake House, mam nadzieję że też utrzyma poziom. 15 minut temu, Szermac napisał(a): Za pewne miły głęboki sen, w który się zapada podczas grania w aw2 Ja naprawdę nie chcę za mocno jechać po tej grze, bo suma summarum mi się podobała, ale bez jaj, pierwszy raz od niepamiętnych czasów zdarzyło mi się przysnąć podczas grania (trochę ze zmęczenia, a trochę dlatego że naprawdę zrobiło się nudno). Czekam na odpowiedź Roziego, bo serio jestem ciekaw co go tak urzekło w rozgrywce stanowiącej downgrade na niemal każdej płaszczyźnie względem jedynki. Cytuj
jimmy 1 261 Opublikowano niedziela o 15:35 Opublikowano niedziela o 15:35 No skończyłem właśnie i finałowy odcinek jak dla mnie najgorszy. Zakończenie też meh, liczyłem na dużo więcej. Ale nie żałuję, że się sprawdziłem z gierką! DLC coś wnoszą do fabuły czy można olać i od razu startować AW2? Cytuj
Bzduras 12 490 Opublikowano niedziela o 15:54 Opublikowano niedziela o 15:54 Wnoszą, oba DLC to kontynuacja historii. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi