Skocz do zawartości

Marvel's Wolverine

Figuś

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Ciekawe czy to będą czasy współczesne, czy może lata 70-80... Madripool kojarzy mi się ze starszymi komiksami, ale nie jestem na bieżąco. Coś czuję, że pojawi się Joe Fixit. Tym bardziej, że niedawno go odkurzyli. 

Edytowane przez Shankor
  • 3 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 194
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Czyli jeszcze Wolverine na tej generacji a spider3 pewnie już crossgenowy

No i jak nie szykują nic na 2024 to Sony może zostać bez single player od first party w tym roku bo jak nie oni to kto?

Opublikowano

Widzę że te wszystkie dokumenty są z róznych okresów i plany się zmieniały. Najnowsza wersja mówi Wolverine ma wyjść jednak w 2026, za to w 2025 mamy dostać mniejszą grę z Venomem, prawdopodobnie coś w stylu Milesa Moralesa 

• Haha 1
Opublikowano

Ja pierdole xD Już przy Spider-manie 2 nudziłem się tym brakiem jakiejkolwiek ciekawej decyzji (bo wszytkie wyczerpali na sekwencje z intra) a ci chcą kilak gierek na tym patencie przeprowadzić xD

Jebać te skurwiałą branżę. Ale pewnie się sprzeda.

• Plusik 1
Opublikowano

Wolverine i X-men to przecież praktycznie nowe ip, bo jakoś sobie nie przypominam gier TPP z Rosomakiem, ale może coś mnie ominęło. 

Jestem ciekawy jak będzie rozwiązana gra X-men. Generalnie radzę też uwazac, bo podobno wyciekła cała fabuła Wolverine. 

Opublikowano

No to faktycznie mnie ominela, to chyba za duży hit nie był? Myślę, że tym razem spokojnie możemy oczekiwać gry lepszej pod każdym względem, serio nie czaje narzekań. Insomniac zrobi porzadna robote. 

Opublikowano

Cudowna gra, a system destrukcji skóry to dla mnie jeden z najlepszych motywów w grach, standardowo nie skopiowany i nie ulepszony przez konkurencję BO PO CO.

• This 1