łom 1 959 Opublikowano 21 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2023 7 minut temu, Wredny napisał: Tak, ale tyle było tego pierdolenia, że Unreal Engine 5 i fotorealizm, a jak oglądam te "gameplaye" to wygląda tak samo, jak rozmazana jedynka i o tym piszę. Przecież te dokumenty nie są świeże więc pewnie im chodziło o trailer z 2021 roku który był wtedy topem tego co można osiągnąć. 16 minut temu, Wredny napisał: Bo ogólnie te gierki ładne są, ale jakiś dziwny filtr jest nałożony i przez to nie ma tej ostrości. Jedynka miała mocny film grain + chromatic aberration. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 592 Opublikowano 21 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2023 18 minut temu, Wredny napisał: Bo ogólnie te gierki ładne są, ale jakiś dziwny filtr jest nałożony i przez to nie ma tej ostrości. to głównie zasługa nadmiaru abberacji chromatycznej, filtru który ma symulować cyfrowo niedoskonałości prawdziwego obiektywu. Takie cinematic experience. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 229 Opublikowano 21 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2023 2 minuty temu, łom napisał: Przecież te dokumenty nie są świeże więc pewnie im chodziło o trailer z 2021 roku który był wtedy topem tego co można osiągnąć. Jedynka miała mocny film grain + chromatic aberration. @Wredny ogólnie teraz masa gier konsolowych ma ten problem, te filtry to są imo, żeby bardziej zakryć braki w rozdziałce i podreperować IQ, ale efekt dwojaki. Jak dzisiaj bo ultraczystym GoW:Ragnarok odpaliłem na PS5 FF XVI po długiej przerwie to myślałem, że niedowidzę :D. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 448 Opublikowano 21 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2023 13 minut temu, łom napisał: Jedynka miała mocny film grain + chromatic aberration. Po tym najnowszym materiale z dwójki widzę, że będzie miała dokładnie to samo. 12 minut temu, ASX napisał: to głównie zasługa nadmiaru abberacji chromatycznej, filtru który ma symulować cyfrowo niedoskonałości prawdziwego obiektywu. Takie cinematic experience. O to to to - dzięki, bo nie chciało mi się orientować, jak to gówno fachowo się zwie. No przecież ten dolny obrazek to wygląda, jakby najlepiej miał się prezentować oglądany przez takie okulary: Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 229 Opublikowano 21 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2023 Ale zespamowaliśmy ten temacik :D. Nikt tych leaków nie ogarnął, czy oprócz danych finansowych, animacji reużycia i jebania Insomniaca, któs wyciągnął czy to jest metroidvania, open world, czy jednak liniowy do bólu Uncharted w Marvelu (to bym chciał najbardziej :D)? Cytuj Odnośnik do komentarza
łom 1 959 Opublikowano 21 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2023 17 minut temu, KrYcHu_89 napisał: któs wyciągnął czy to jest metroidvania, open world, czy jednak liniowy do bólu Uncharted w Marvelu Ja tam nie widziałem open worlda z resztą jak chcą dopakować grafikę to nie będą szli w open worlda (to nie Rockstar). Z tego co wyciekło to mi wyglądało na Uncharted + walka bardziej jak w GoW. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 592 Opublikowano 21 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2023 jak dla mnie wygląda jak otwarty świat Spoiler 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 229 Opublikowano 21 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2023 3 minuty temu, ASX napisał: jak dla mnie wygląda jak otwarty świat Pokaż ukrytą zawartość Tak to wygląda z tych filmów, natomiast leaker coś mówi, że "semi", więc może jak Uncharted 4/ TLOU2? Duże/otwarte mapy od czasu do czasu + mniejsze levele. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 504 Opublikowano 21 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2023 Taka gorsza wersja Spider-Mana jeżeli chodzi poruszanie się i cichą eliminację więc raczej bez zaskoczenia. Ciakawe jak walka wypadnie, ale tu pewnie też będzie to samo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 448 Opublikowano 21 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2023 GoW Ragnarok też miał free-roam i pewnie będzie to coś takiego. Bo bez pajęczyny to nie wiem, jakby to poruszanie się po wielkim świecie miało wyglądać? Taksówka? Autobus? Rosomakomobil? Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 592 Opublikowano 21 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2023 Obejrz gameplay, poruszanie wygląda całkiem sprawnie, rosomak wspina się po ścianach używając pazurów, biega po ścianach, skacze na kilkanaście metrów i biega po wiszących kablach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shankor 1 595 Opublikowano 21 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2023 To skakanie wygląda komicznie. O wspinaniu się po budynku wbijając pazury w okna wolę zapomnieć... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 21 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2023 a trzyma się to chociaż ram komiksu czy zrobili po prostu reskin batmana bo akurat mają silnik i assety? Cytuj Odnośnik do komentarza
Observer 10 238 Opublikowano 21 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2023 W komiksach też się tak wspinał po ścianach 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shankor 1 595 Opublikowano 21 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2023 Ja wiem, że on w komiksach i filmach jest bardzo silny, daleko skacze i może wbić pazury żeby się wspinać. Ale w tych materiałach wygląda to najzwyczajniej kiepsko. Cytuj Odnośnik do komentarza
łom 1 959 Opublikowano 21 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2023 Przecież te materiały będą miały niewiele wspólnego z końcowym produktem, lepiej poczekać do oficjalnego trailera z w miarę aktualnej wersji bo GTA6 jak wyciekło to też były wieszane psy i przewidywanie premiery na 2028. Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 429 Opublikowano 21 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2023 Wiem że gameplay byl lekko drewniany ale klimat rosomaka, cutscenki i ogólna prezentacja była bliska komiksom i masakrze jaką on tam robił: Jak Sony pójdzie znowu w family friendly content jak ze spiderem to niech spłoną. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 592 Opublikowano 22 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2023 Spokojnie, to nie będzie gra family friendly, będzie brutalnie Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 22 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2023 11 godzin temu, oFi napisał: Wiem że gameplay byl lekko drewniany ale klimat rosomaka, cutscenki i ogólna prezentacja była bliska komiksom i masakrze jaką on tam robił: Jak Sony pójdzie znowu w family friendly content jak ze spiderem to niech spłoną. Najlepszy sredniak w historii, razem z conanem z 2007 i robocopem. 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 820 Opublikowano 22 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2023 No i Punisherem PS2 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 475 Opublikowano 22 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2023 1 godzinę temu, XM. napisał: No i Punisherem PS2 Toż to multiplatforma, ale fakt zacna gierka Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 22 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2023 3 godziny temu, XM. napisał: No i Punisherem PS2 co ciekawe, same gry na licencjach Cytuj Odnośnik do komentarza
Nyu 740 Opublikowano 22 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2023 (edytowane) W dniu 21.12.2023 o 19:57, Wredny napisał: GoW Ragnarok też miał free-roam i pewnie będzie to coś takiego. Bo bez pajęczyny to nie wiem, jakby to poruszanie się po wielkim świecie miało wyglądać? Taksówka? Autobus? Rosomakomobil? Dokładnie tak samo jak w słynnej serii z otwartymi światami - Asasoynomobilem. A nie, czekaj. Edytowane 22 Grudnia 2023 przez Nyu Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 592 Opublikowano 5 Stycznia Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia Prezentacja Insomniac dotycząca kierunku artystycznego Wolverine'a, całkiem sporo przydadnych infomacji jeśli ktoś interesują się ogólnie grafiką https://imgur.com/gallery/8TlCPsP jest m.in tzw. visual target czyli poziom oprawy w jaką celować ma Wolverine Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 375 Opublikowano 5 Stycznia Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia Graficznie na pewno dowiozą. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi