Skocz do zawartości

Marvel's Wolverine

Figuś

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
7 minut temu, Wredny napisał:

Tak, ale tyle było tego pierdolenia, że Unreal Engine 5 i fotorealizm, a jak oglądam te "gameplaye" to wygląda tak samo, jak rozmazana jedynka i o tym piszę.

Przecież te dokumenty nie są świeże więc pewnie im chodziło o trailer z 2021 roku który był wtedy topem tego co można osiągnąć.

16 minut temu, Wredny napisał:

Bo ogólnie te gierki ładne są, ale jakiś dziwny filtr jest nałożony i przez to nie ma tej ostrości.

Jedynka miała mocny film grain + chromatic aberration.

• Odpowiedzi 194
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
18 minut temu, Wredny napisał:

Bo ogólnie te gierki ładne są, ale jakiś dziwny filtr jest nałożony i przez to nie ma tej ostrości.

to głównie zasługa nadmiaru abberacji chromatycznej, filtru który ma symulować cyfrowo niedoskonałości prawdziwego obiektywu. Takie cinematic experience. 

image.png.904a5471a617f9239f67cc6e0a92c684.png

• Dzięki 1
  • Haha 1
Opublikowano
2 minuty temu, łom napisał:

Przecież te dokumenty nie są świeże więc pewnie im chodziło o trailer z 2021 roku który był wtedy topem tego co można osiągnąć.

@Wredny ogólnie teraz masa gier konsolowych ma ten problem, te filtry to są imo, żeby bardziej zakryć braki w rozdziałce i podreperować IQ, ale efekt dwojaki. 

Jak dzisiaj bo ultraczystym GoW:Ragnarok odpaliłem na PS5 FF XVI po długiej przerwie to myślałem, że niedowidzę :D. 

• Haha 1
Opublikowano
13 minut temu, łom napisał:

Po tym najnowszym materiale z dwójki widzę, że będzie miała dokładnie to samo.

12 minut temu, ASX napisał:

to głównie zasługa nadmiaru abberacji chromatycznej, filtru który ma symulować cyfrowo niedoskonałości prawdziwego obiektywu. Takie cinematic experience. 

image.png.904a5471a617f9239f67cc6e0a92c684.png

O to to to - dzięki, bo nie chciało mi się orientować, jak to gówno fachowo się zwie.
No przecież ten dolny obrazek to wygląda, jakby najlepiej miał się prezentować oglądany przez takie okulary:
okulary3d.jpg.5305f7d7ae05381ad5b855720aadaac1.jpg

Opublikowano

Ale zespamowaliśmy ten temacik :D. 

Nikt tych leaków nie ogarnął, czy oprócz danych finansowych, animacji reużycia i jebania Insomniaca, któs wyciągnął czy to jest metroidvania, open world, czy jednak liniowy do bólu Uncharted w Marvelu (to bym chciał najbardziej :D)? 

Opublikowano
17 minut temu, KrYcHu_89 napisał:

któs wyciągnął czy to jest metroidvania, open world, czy jednak liniowy do bólu Uncharted w Marvelu

Ja tam nie widziałem open worlda z resztą jak chcą dopakować grafikę to nie będą szli w open worlda (to nie Rockstar). Z tego co wyciekło to mi wyglądało na Uncharted + walka bardziej jak w GoW.

Opublikowano
3 minuty temu, ASX napisał:

jak dla mnie wygląda jak otwarty świat 

Pokaż ukrytą zawartość

Tak to wygląda z tych filmów, natomiast leaker coś mówi, że "semi", więc może jak Uncharted 4/ TLOU2? Duże/otwarte mapy od czasu do czasu + mniejsze levele. 

image.png.95f51f2f257a2c57fb1cb0df8a728057.png

Opublikowano

Taka gorsza wersja Spider-Mana jeżeli chodzi poruszanie się i cichą eliminację więc raczej bez zaskoczenia. Ciakawe jak walka wypadnie, ale tu pewnie też będzie to samo.

Opublikowano

Obejrz gameplay, poruszanie wygląda całkiem sprawnie, rosomak wspina się po ścianach używając pazurów, biega po ścianach, skacze na kilkanaście metrów i biega po wiszących kablach. 

Opublikowano

Przecież te materiały będą miały niewiele wspólnego z końcowym produktem, lepiej poczekać do oficjalnego trailera z w miarę aktualnej wersji bo GTA6 jak wyciekło to też były wieszane psy i przewidywanie premiery na 2028.

Opublikowano

Wiem że gameplay byl lekko drewniany ale klimat rosomaka, cutscenki i ogólna prezentacja była bliska komiksom i masakrze jaką on tam robił:

Jak Sony pójdzie znowu w family friendly content jak ze spiderem to niech spłoną.

Gość yaczes
Opublikowano
11 godzin temu, oFi napisał:

Wiem że gameplay byl lekko drewniany ale klimat rosomaka, cutscenki i ogólna prezentacja była bliska komiksom i masakrze jaką on tam robił:

Jak Sony pójdzie znowu w family friendly content jak ze spiderem to niech spłoną.

Najlepszy sredniak w historii, razem z conanem z 2007 i robocopem.

Gość yaczes
Opublikowano
3 godziny temu, XM. napisał:

No i Punisherem PS2 

co ciekawe, same gry na licencjach :sonkassie:

Opublikowano (edytowane)
W dniu 21.12.2023 o 19:57, Wredny napisał:

GoW Ragnarok też miał free-roam i pewnie będzie to coś takiego.
Bo bez pajęczyny to nie wiem, jakby to poruszanie się po wielkim świecie miało wyglądać? Taksówka? Autobus? Rosomakomobil?

Dokładnie tak samo jak w słynnej serii z otwartymi światami - Asasoynomobilem. A nie, czekaj.

Edytowane przez Nyu
  • 2 tygodnie później...