Skocz do zawartości

Marvel's Spider-Man 2

Featured Replies

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Wyświetleń 104,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No niech mi tylko ktoś znowu wyskoczy z pecetowym pierdoleniem o grze. Od 3 stron VRR, tryby, rozdzielczość, klatki. Ale przecież konsolowcy mają w dupie grafikę i liczy się fun z gry.

• ahaha rzucanie kamieniami żeby odwrócić uwagę przeciwników, sony sra graczom do mord od 10 lat a gracze mówią że ich karmi                   Obrzydl

• Gra pod kazdym wzgledem lepsza niz pierwszy Spidermon wiec daje 9+/10 dal bym moze nawet 10= ale MJ jest Chujowka wiec nie moge... Druga polowa gry to w ogole rozpierdala!    Jakies 2 czy ta

Opublikowano

Edytowane przez Bigby

Opublikowano

Po wbiciu platyny w jedynce jeszcze z 30 minut skakałem po mieście, bo tak dobrze to dopieścili. Kupię day one i życzę nam wszystkim, żeby Venom był grywalną postacią :fsg:

Opublikowano

Venom jako grywalna postać pewnie w DLC. Po Wolverine może zrobią i z nim grę w R-ce.

Ja się jaram jak Riot. 

Edytowane przez PiotrekP

Opublikowano

To jakiś ruski Venom? Co to  za akcent. Znowu jakiś origin z dupy jak widać, gdzie symbiont nie bedzie na początku u Spider mana.

Opublikowano

Póki co to moja gra generacji na którą czekam. Jestem fanem pająka i tu nie ma zmiluj:banderas: 

Opublikowano

Piękne bomby prawda o Insomniac, ale z tymi przysiadami to dojebał xD

Opublikowano
To jakiś ruski Venom? Co to  za akcent. Znowu jakiś origin z dupy jak widać, gdzie symbiont nie bedzie na początku u Spider mana.
To imo mówił Kraven. Venom mu odpowiedział i miał inny głos
Opublikowano

Szkoda, że nie Kraków :/

Opublikowano

Nie bijcie, ale mi premiera w 2023 nie przeszkadza, co prawda mam jeszcze MM do nadrobienia, a i Remaster się ogra ponownie, więc mogę spokojnie poczekać na prawilną kontynuację. Insomniaci jak wszyscy zgodnie stwierdzili to nie biorą jeńców jeżeli chodzi o produkcje gier i jestem ciekaw jak wypadnie SM zrobiony tylko pod PS5.

Opublikowano

Prawdopodobnie będzie wyglądał jeszcze lepiej niż Ratchet, będzie oferował wszystkiego lepiej i więcej i zgarnie same 9-tki. Tylko żeby miasto było inne, to mnie mocno martwi. Pograłbym znowu w spidermana 1 ale po Milesie już nie zniosę Manhattanu.

Opublikowano

W dubaju chyba też są łotry i wieżowce.

Opublikowano

Mogliby zrobić coś na wzór tych spidermenów gdzie były bardziej zamknięte lokacje no ale nie oszukujmy się że to nastąpi skoro tak odyebali miasto i bujanie się na sieci

Opublikowano
1 minutę temu, Pupcio napisał:

Mogliby zrobić coś na wzór tych spidermenów gdzie były bardziej zamknięte lokacje no ale nie oszukujmy się że to nastąpi skoro tak odyebali miasto i bujanie się na sieci

Miles mocno poszedł w stronę zamkniętych pomieszczeń, zapewne rozbudują to i to w dwójce. 

Opublikowano

Wkurwiaja mnie te metalowe ramiona jak ze stroju od Starka. 

Co do Venoma to mam nadziej na coś podobnego do:2291.jpg.e75bc365a91ff184f025d3a9de7b20e7.jpg

Bujanie się po mieście potężnymi susami oraz sianie rozpierduchy. 

Edytowane przez Bjały

Opublikowano

Venom:banderas: do tego poproszę gobliny i mogę umierac:banderas: kocham jedynkę i mm wiec tutaj będzie jak w niebie. Chyba pierwszy raz w życiu kupię jakaś kolekcjonerkę bo pewnie będzie figurka venoma. Oby jednak taka kolekcjonerka była z kodem bez płyty bo mam digitalke i tylko kodzik :pawel:

Opublikowano

Mam nadzieję, że nie będzie powrotu głównych wrogów z jedynki czy MM i dostaniemy tym razem zestaw: Venom, Green Goblin (może też Hob-Goblin tylko czy nie będą zbyt podobni), Kraven, Sandman, Lizard i Mysterio

Opublikowano
22 godziny temu, Square napisał:

Nie bijcie, ale mi premiera w 2023 nie przeszkadza, co prawda mam jeszcze MM do nadrobienia, a i Remaster się ogra ponownie, więc mogę spokojnie poczekać na prawilną kontynuację. Insomniaci jak wszyscy zgodnie stwierdzili to nie biorą jeńców jeżeli chodzi o produkcje gier i jestem ciekaw jak wypadnie SM zrobiony tylko pod PS5.

Zajebiscie? 

Nie mam żadnych obaw jeżeli chodzi o sequel i mam nadzieje, że w grze gdzieś pojawi się Logan robiąc wstęp pod swoją grę i obie bedą działy się w tym samym uniwersum. 

Czlowieniu, jak to się stało że MM masz jeszcze nieogranego?

Opublikowano

A powiedziałem sobie, że nie będę płacił takiej kasy za dodatek i sobie spokojnie czekam aż będzie na takim poziomie, który mi będzie odpowiadał. Ale SM2 to wiadomo wleci Day1.