Opublikowano 9 września 20213 l Po wbiciu platyny w jedynce jeszcze z 30 minut skakałem po mieście, bo tak dobrze to dopieścili. Kupię day one i życzę nam wszystkim, żeby Venom był grywalną postacią
Opublikowano 9 września 20213 l Venom jako grywalna postać pewnie w DLC. Po Wolverine może zrobią i z nim grę w R-ce. Ja się jaram jak Riot. Edytowane 9 września 20213 l przez PiotrekP
Opublikowano 9 września 20213 l To jakiś ruski Venom? Co to za akcent. Znowu jakiś origin z dupy jak widać, gdzie symbiont nie bedzie na początku u Spider mana.
Opublikowano 9 września 20213 l Póki co to moja gra generacji na którą czekam. Jestem fanem pająka i tu nie ma zmiluj
Opublikowano 10 września 20213 l Piękne bomby prawda o Insomniac, ale z tymi przysiadami to dojebał xD
Opublikowano 10 września 20213 l To jakiś ruski Venom? Co to za akcent. Znowu jakiś origin z dupy jak widać, gdzie symbiont nie bedzie na początku u Spider mana.To imo mówił Kraven. Venom mu odpowiedział i miał inny głos
Opublikowano 10 września 20213 l Nie bijcie, ale mi premiera w 2023 nie przeszkadza, co prawda mam jeszcze MM do nadrobienia, a i Remaster się ogra ponownie, więc mogę spokojnie poczekać na prawilną kontynuację. Insomniaci jak wszyscy zgodnie stwierdzili to nie biorą jeńców jeżeli chodzi o produkcje gier i jestem ciekaw jak wypadnie SM zrobiony tylko pod PS5.
Opublikowano 10 września 20213 l Prawdopodobnie będzie wyglądał jeszcze lepiej niż Ratchet, będzie oferował wszystkiego lepiej i więcej i zgarnie same 9-tki. Tylko żeby miasto było inne, to mnie mocno martwi. Pograłbym znowu w spidermana 1 ale po Milesie już nie zniosę Manhattanu.
Opublikowano 10 września 20213 l To może niech zrobią na jakieś pustyni i się buja na kaktusach? Spiderman = Nowy York.
Opublikowano 10 września 20213 l Mogliby zrobić coś na wzór tych spidermenów gdzie były bardziej zamknięte lokacje no ale nie oszukujmy się że to nastąpi skoro tak odyebali miasto i bujanie się na sieci
Opublikowano 10 września 20213 l 1 minutę temu, Pupcio napisał: Mogliby zrobić coś na wzór tych spidermenów gdzie były bardziej zamknięte lokacje no ale nie oszukujmy się że to nastąpi skoro tak odyebali miasto i bujanie się na sieci Miles mocno poszedł w stronę zamkniętych pomieszczeń, zapewne rozbudują to i to w dwójce.
Opublikowano 10 września 20213 l Wkurwiaja mnie te metalowe ramiona jak ze stroju od Starka. Co do Venoma to mam nadziej na coś podobnego do: Bujanie się po mieście potężnymi susami oraz sianie rozpierduchy. Edytowane 10 września 20213 l przez Bjały
Opublikowano 10 września 20213 l Venom do tego poproszę gobliny i mogę umierac kocham jedynkę i mm wiec tutaj będzie jak w niebie. Chyba pierwszy raz w życiu kupię jakaś kolekcjonerkę bo pewnie będzie figurka venoma. Oby jednak taka kolekcjonerka była z kodem bez płyty bo mam digitalke i tylko kodzik
Opublikowano 11 września 20213 l Mam nadzieję, że nie będzie powrotu głównych wrogów z jedynki czy MM i dostaniemy tym razem zestaw: Venom, Green Goblin (może też Hob-Goblin tylko czy nie będą zbyt podobni), Kraven, Sandman, Lizard i Mysterio
Opublikowano 11 września 20213 l 22 godziny temu, Square napisał: Nie bijcie, ale mi premiera w 2023 nie przeszkadza, co prawda mam jeszcze MM do nadrobienia, a i Remaster się ogra ponownie, więc mogę spokojnie poczekać na prawilną kontynuację. Insomniaci jak wszyscy zgodnie stwierdzili to nie biorą jeńców jeżeli chodzi o produkcje gier i jestem ciekaw jak wypadnie SM zrobiony tylko pod PS5. Zajebiscie? Nie mam żadnych obaw jeżeli chodzi o sequel i mam nadzieje, że w grze gdzieś pojawi się Logan robiąc wstęp pod swoją grę i obie bedą działy się w tym samym uniwersum. Czlowieniu, jak to się stało że MM masz jeszcze nieogranego?
Opublikowano 11 września 20213 l A powiedziałem sobie, że nie będę płacił takiej kasy za dodatek i sobie spokojnie czekam aż będzie na takim poziomie, który mi będzie odpowiadał. Ale SM2 to wiadomo wleci Day1.