Gość Rozi Opublikowano 14 września 2023 Opublikowano 14 września 2023 Queens, Brooklyn, 65 strojów Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 14 września 2023 Opublikowano 14 września 2023 Z czego pewnie większość chujowy tak jak te z Deluxe i jakoś mi bliżej zwykłej na chwilę obecną. 1 Cytuj
LukeSpidey 929 Opublikowano 15 września 2023 Opublikowano 15 września 2023 Mapka 2x większa. Kusi, żeby wziąć na premierę. Cytuj
Plackus 418 Opublikowano 15 września 2023 Opublikowano 15 września 2023 Oprawa miała urywać beret. Pewnie będzie pięknie ,ale jakiegoś dużego przeskoku nie ma. Menusy podobne czyli nijakie... Część animacji taka sama (finishery podczas walki) Kiedy jest ten przykuc na czubku budynku, gdzie obserwujemy dookoła mapę to mam takie meh że to już było ... Chyba po dwóch częściach chciałbym więcej świeżości Jak dla mnie za dużo tu kalki. Nie zachęcili mnie Cytuj
KrYcHu_89 2 292 Opublikowano 15 września 2023 Opublikowano 15 września 2023 Nie wiem, co ludzie mają do tego Spidermana, to dopiero 2ga gra, a zachowują się jakby jakiegoś Call of Duty widzieli. Wygląda to bardzo solidnie i będzie na pewno mega dopracowane, jak wszystko od Insomniaca. Wiadomo, to jest gra dla mas i typowy blockbuster. Sprzeda się to świetnie i grać się w to będzie idealnie w niedzielę po kościele. Solidne 9/10. Cytuj
Pupcio 18 424 Opublikowano 15 września 2023 Opublikowano 15 września 2023 Jesteśmy w uniwersum gdzie udajemy że gra z milesem nie istnieje? 2 Cytuj
Plackus 418 Opublikowano 15 września 2023 Opublikowano 15 września 2023 2 minuty temu, KrYcHu_89 napisał: Nie wiem, co ludzie mają do tego Spidermana, to dopiero 2ga gra, a zachowują się jakby jakiegoś Call of Duty widzieli. No po prostu mi nie siada Odpuść zamów i zagraj Cytuj
KrYcHu_89 2 292 Opublikowano 15 września 2023 Opublikowano 15 września 2023 1 minutę temu, Pupcio napisał: Jesteśmy w uniwersum gdzie udajemy że gra z milesem nie istnieje? To było standalone DLC. 1 Cytuj
Pupcio 18 424 Opublikowano 15 września 2023 Opublikowano 15 września 2023 No to widzisz, coś chyba jest nie tak skoro po jednej grze z numerkiem i standalone dlc dwójka już powoduje kręcenie nosem Cytuj
KrYcHu_89 2 292 Opublikowano 15 września 2023 Opublikowano 15 września 2023 17 minut temu, Pupcio napisał: No to widzisz, coś chyba jest nie tak skoro po jednej grze z numerkiem i standalone dlc dwójka już powoduje kręcenie nosem Nie wiem, ja widzę super sequel z 2jką bohaterów, z szybkim przełączaniem i sporą ilością dobrej zabawy z Venomem i Kravenem na pokładzie. Zapewne w dużej mierze oczekiwania pobudził 1wszy trailer, który pokazał grafikę, jaką zobaczymy za 10 lat. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 15 września 2023 Opublikowano 15 września 2023 Szkoda, że nie zrobili wyścigów kartów, tylko bezpieczny sequel, ale nie można mieć niestety wszystkiego. Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 15 września 2023 Opublikowano 15 września 2023 Oby chociaz aktywnosci poboczne byly ciekawsze. Ja pewnie kiedy sprawdze. Obecnie bardzo powoli dawkuje sobie MM. Cytuj
Kalel 3 634 Opublikowano 15 września 2023 Opublikowano 15 września 2023 Jezu, w dwójce znowu będziemy Spider-Manem biegać? No nie przekonali mnie. Cytuj
Pupcio 18 424 Opublikowano 15 września 2023 Opublikowano 15 września 2023 15 minut temu, Rozi napisał: Szkoda, że nie zrobili wyścigów kartów, tylko bezpieczny sequel, ale nie można mieć niestety wszystkiego. jakoś przy twojej ulubionej serii gier wideo rdr potrafili w kazdej czesci sprawić ze gra jest fresh ale to chyba właśnie wyróżnia gry wybitne od spiderka na 8- Cytuj
łom 1 980 Opublikowano 15 września 2023 Opublikowano 15 września 2023 Albo mi się zdaje albo mocno poprawili dystans na którym podmieniane są LODy drzewek i innych elementów na dalszym planie. W trailerze z maja widać to było jak Miles latał przez miasto, teraz nie ma się już zbytnio do czego przyczepić. Cytuj
Sebas 1 577 Opublikowano 15 września 2023 Opublikowano 15 września 2023 Nadal można się przyczepić do płytkiego i monotonnego gameplayu. Cytuj
KrYcHu_89 2 292 Opublikowano 15 września 2023 Opublikowano 15 września 2023 2 minuty temu, Pupcio napisał: jakoś przy twojej ulubionej serii goer wideo rdr tworxy potrafili w kazdej czesci sprawić ze gra jest fresh ale to chyba właśnie wyróżnia gry wybitne od spiderka na 8- No Spiderek pierwszy to nie jest top 10 generacji, czy coś, tylko solidne Sony, popularnosc i rekordy sprzedazowe to przez Marvela i pająka, a nie dlatego, że to wybitna pozycja:). 42 minuty temu, Plackus napisał: No po prostu mi nie siada Odpuść zamów i zagraj Spox, pisałem ogólnie, bo wielu narzekało już na wyglad gry. Cytuj
jimmy 1 273 Opublikowano 15 września 2023 Opublikowano 15 września 2023 Jak ktoś nie lubi klimatów superhero i schematów z tym związanych to nic go nie przekona. Ale to nie zmienia faktu, że nadchodzi kolos, wypolerowany i dopieszczony jak to Insomniac i Sony mają w zwyczaju. Kolekcjonerka day one 1 Cytuj
drozdu7 2 792 Opublikowano 15 września 2023 Opublikowano 15 września 2023 Ale to chyba nikt nie ma wątpliwości że kampania to będzie rollercoaster i dobra zabawa. Ludzie raczej kręcą nosem bo jak widać poza główną osią twórcy raczej nie wysilają się. Raczej potwierdziło się że będą to plecaki itp tylko teraz dla obu pająków. A już takie Batmany sprzed dekady pokazały że można pewne rzeczy zrobić ciekawie, tak by pasowały do gry. Mieliśmy zagadki Riddlera czy małe misje poboczne które jednak rozbudowywały lore itp. Myślę że to jest powód dla którego nie ma jakiegoś pisku, ale sama gra będzie pewnie sprzedażowym hitem Cytuj
Donatello1991 1 424 Opublikowano 15 września 2023 Opublikowano 15 września 2023 Na Ghost of thushima 2 też będą marudzić. Zapominając, że kiedyś sequele to była norma, czy trylogię. Teraz dopiero druga część i jyz kwik, a kiedyś jaranko czy to gow 2 czy me2 czy bioshock 2 crysis 2 itd Cytuj
Plackus 418 Opublikowano 15 września 2023 Opublikowano 15 września 2023 33 minuty temu, Donatello1991 napisał: Teraz dopiero druga część i jyz kwik, a kiedyś jaranko czy to gow 2 czy me2 czy bioshock 2 crysis 2 itd Większość "jaranek" które wymieniłeś to sequele na tej samej generacji. Każdy wybaczył że standalone dlc było podobne na ps5, ale mamy dwójkę w tytule i nowy sprzęt, a gra nie wyróżnia się niczym aż tak jak Ja bym tego oczekiwał Dla mnie to dalej kalka jak Miles Morales . Pewnie będzie bardzo dobra,ale to dalej kalka Cytuj
agst 131 Opublikowano 15 września 2023 Opublikowano 15 września 2023 1 minutę temu, Plackus napisał: Większość "jaranek" które wymieniłeś to sequele na tej samej generacji. Każdy wybaczył że standalone dlc było podobne na ps5, ale mamy dwójkę w tytule i nowy sprzęt, a gra nie wyróżnia się niczym aż tak jak Ja bym tego oczekiwał Dla mnie to dalej kalka jak Miles Morales . Pewnie będzie bardzo dobra,ale to dalej kalka A czego oczekiwałeś? Pytam bez złośliwości, bo ja się zgadzam że gra jest podobna i przez to hajp mniejszy, ale niczego innego niż standardowy, większy sequel nie oczekiwałem. To było dość oczywiste, że ta gra będzie tak właśnie wyglądać. Cytuj
KrYcHu_89 2 292 Opublikowano 15 września 2023 Opublikowano 15 września 2023 Po pierwszym trailerze wszyscy oczekiwali Insomniaca z turbografiką przebijającą nawet Rift Apart, a graficznie to będzie tylko top 10 generacji, a nie top 3 :). Cytuj
Plackus 418 Opublikowano 15 września 2023 Opublikowano 15 września 2023 11 minut temu, agst napisał: A czego oczekiwałeś? Pytam bez złośliwości, bo ja się zgadzam że gra jest podobna i przez to hajp mniejszy, ale niczego innego niż standardowy, większy sequel nie oczekiwałem. To było dość oczywiste, że ta gra będzie tak właśnie wyglądać. W sumie to sam nie wiem Zakładam że jakiegoś odświeżenia Po prostu obejrzałem filmik i stwierdziłem że już to było i hajp opadł : ( Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi