Skocz do zawartości

Marvel's Spider-Man 2

Figuś

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja odpuszczam, a miałem w koszyku. 

Figurka duża, ale nie za prawie kafla. Cyfrowa wersja meh, a dodatkowe skórki czy inny cyfrowy szajs mnie kompletnie nie interesuję. 

699/799 bym wziął. 

Wezmę samą grę. 

Opublikowano

Spider-Man 2 will have three graphics modes to choose from: two Performance modes and one Fidelity mode. To break them down, here are the specifics of each mode and what it does:

• Fidelity Mode – 4K graphics at 30FPS.
  • Performance Mode 1 – 4K graphics at 60 FPS.
  • Performance Mode 2 – 4K graphics at 40FPS.

All of the graphics modes featured in Marvel’s Spider-Man 2 will have ray tracing on by default and will support 120 Hz and VRR.

• Plusik 1
Opublikowano

Uważajcie na spoilery w internecie, bo wyciekło wszystko, włącznie z zakończeniem.

Opublikowano
W dniu 11.10.2023 o 10:31, Figuś napisał:
  • Performance Mode 1 – 4K graphics at 60 FPS.
  • Performance Mode 2 – 4K graphics at 40FPS.

Czyli co mniej detali w p1 czy rozdziałka będzie bardziej „dynamiczna”?

Opublikowano
7 minut temu, Schranz1985 napisał:

Szczerzej to wolałbym natywne 4k i 60 kosztem ray tracingu.

Pytanie czy po wywaleniu RT to mimo wszystko byłoby możliwe. Podejrzewam że nie.

Ja oczywiście 60fps w dynamicznym biorę, dzisiaj przy tak niesamowitej grafice ważna jest płynność.

Opublikowano

Sprawdzilem na szybko ten godzinny gameplay co lata po necie no i oczywiscie aktywnosci poboczne to to samo co w jedynce xd przestepstwa, cos ala kryjowki gangow, a skoro dodali dwie dzielnice to i tego monotonnego gowna pewnie bedzie wiecej do zrobienia :yano: no troche mi opadl hype

Opublikowano

Niby tak, ale jednak sztuką jest zrobić to tak aby nadal bawiło.
Wiesz w death stranding zwykłe chodzenie cieszyło, tu np śmiganie po mieście to czysty fun.
Tak jak czyszczenie baz w takim far cry jest nie do przełknięcia dla mnie tak w spiderku jest to fajnie zrobione bo system walki to czysty fun.
Myślę że story będzie mocarne a te poboczne się zrobi dla platyny i wszyscy będą happy.

Opublikowano
3 godziny temu, Donatello1991 napisał:

Tak.

Ja pograłem teraz znowu w Moralesa chwilkę. Jak to nadal wygląda gdr miażdży i ruszą się. A dwójka przecież będzie jeszcze lepsza. Miazga 90+ na meta.

Będzie zabawa, typowa konsolowa, ultralekka i hiperprzyjemna, DOPRACOWANA na day1 zabawa :). 

Opublikowano

Przestępstwa i kryjówki gangów to akurat takie powtarzalne aktywności, nie są to typowe questy poboczne, które również zapewne będą a te były w jedynce już fabularyzowane więc zakładam, że tutaj będą lepiej zrobione, podobnie jak w nowym Horizonie czy Ragnaroku gdzie te elementy były lepiej wykonane niż w poprzednikach.

Opublikowano

Ściągając cyfrę z automatu zasysa wersję PL, więc jak komuś zależy mocno na miejscu to można wywalić 2,18GB, ale wtedy też chyba napisów po naszemu nie będzie.

Ogólnie spoko, że dali wybór ścieżek, a nie obowiązkowo jak Horizon w EU.

Czekam do piątku i będzie grane.

Opublikowano

Mi się te przestępstwa mega podobały i nie znudziły aż do platyny. Walka była mega miodna a starcia szybkie bez większego zaangażowania. Chętnie znów oczyszczę Nowy Jork, tym bardziej że te 30-40h na ukończenie to nic w porównaniu do większości innych open worldów.