Opublikowano 15 października 20231 r Chociaż nie łudzę się na jakiekolwiek nowości gameplayowe to bardzo przyjemnie wygląda ten zwiastun, no potrafią to podkręcić
Opublikowano 15 października 20231 r Gameplayowo będzie pewnie podobnie, natomiast story ma ogromne szanse, żeby być znacznie, znacznie lepsze. Venom to będzie bestia.
Opublikowano 15 października 20231 r względem jedynki? Lepsza fabuła i więcej fajnyh boss fightów jak walka z Rhino w Moralesie czy Spoiler Sinister Six w jedynce i ja będę wtedy kupiony.
Opublikowano 15 października 20231 r Już takie mieli przecież.Hmm Spiderman 1 nie miał.To chyba tylko któryś Ratchet zostaję?
Opublikowano 15 października 20231 r 14 minut temu, Square napisał: Going Commando ma średnią 90, a Up Your Arsenal 91. Jeszcze Spyro. Ale od generacji PS3/X360 zawsze byli w przedziale 80-88 :). A ostatnie 3 duże tytuły (Morales był jeszcze, ale to tylko DLC) to 81/86/87/88 to teraz może 89, albo 90 :). https://pl.wikipedia.org/wiki/Insomniac_Games
Opublikowano 16 października 20231 r Czuje, że to będzie ich najlepsza gra. Trailera oczywiście nie oglądam.
Opublikowano 16 października 20231 r Gdybym miał postawić pieniążki to +90. Niewiele naboi Sony ma w tym roku, więc ten musi trafić.
Opublikowano 16 października 20231 r Gra już się pobiera, 390 zł poszło do Japonii, więc jakie by oceny nie były to i tak muszę zagrać.
Opublikowano 16 października 20231 r Tak na prawdę to nie ma znaczenia metascore.Wiadomo że to będzie bdb dopracowana gra.Pytanie czy będzie ten pierwiastek za(pipi)istosci unikalności i magii który sprawia że gierka staję się klasykiem na wieki Tu mam wątpliwości, Spiderman to raczej nie jest gra do której wracam po latach.
Opublikowano 16 października 20231 r Niby tak, ale sequel sequelowi nierówny. Np. różnica w zabawie między takim Uncharted 1 i 2 była kolosalna pomimo tych samych fundamentów i założeń. No ciekaw jestem jak to wyjdzie.
Opublikowano 16 października 20231 r Wynik na meta to nie wyznacznik, a uważam, że Insomniac dowiozą na prawdę sztos grę. Co by nie mówić exy od PS najczęściej są świetnie dopracowane. A pobujać się na sieci po mieście? Z największą przyjemnością
Opublikowano 16 października 20231 r 2 godziny temu, LukeSpidey napisał: 390 zł poszło do Japonii Te stroje z Deluxe średnio mi się podobają więc brałem zwykłą, ale w razie czego będzie opcja ulepszenia. Coś tam było, że ma 60 strojów niby ma być, więc może kilka się trafi ciekawych.
Opublikowano 16 października 20231 r Mamy pierwsze recenzje, średnia 92/100 https://www.metacritic.com/game/marvels-spider-man-2/ Jest dobrze!