Opublikowano 16 października 20231 r 58 recenzji, średnia 92%, co PlayStation Studios, to PlayStation Studios. Oby do piątku
Opublikowano 16 października 20231 r Zrezygnowałem z preordera za 330 i wziąłem ten z euro za 299 Teraz tylko czekać. Będzie grane.
Opublikowano 16 października 20231 r Chwilę oglądałem analizę digital foundry.Jakość jest niesamowita!No ale jak zobaczyłem znów te latanie przez okręgi to jednak meh.Oczywiście będzie masa innych atrakcji.Uwaga na spoilery.
Opublikowano 16 października 20231 r Z ciekawości zerknąłem na trophy guide i platyna 30h(2 przejścia)gdzie wiadomo że 80% to poboczne.Wiec gra chyba nie jest jakoś mega długa.Miles morales 20h platyna wyliczone.W sumie to git xD
Opublikowano 16 października 20231 r Widzę, że technicznie tytuł również błyszczy co w przypadku gier Sony było dość oczywiste i chyba gra trzyma płynność , więc wstyd dla devow, którzy przy słabszej oprawie nie potrafią tego dowieźć. Nie oglądam nic więcej, chce wszystko sam odkrywać.
Opublikowano 16 października 20231 r 1 minutę temu, Qbon napisał: Widzę, że technicznie tytuł również błyszczy co w przypadku gier Sony było dość oczywiste i chyba gra trzyma płynność , więc wstyd dla devow, którzy przy słabszej oprawie nie potrafią tego dowieźć. Nie oglądam nic więcej, chce wszystko sam odkrywać. Technicznie Sony w tej generacji gra w swojej lidze, nie wiem jak oni są w stanie coś takiego wyciągać z konsoli z kartą o mocny RTX 2070 Super, podczas gdy u konkurencji wszystko takie jakby zamazane xD. Analiza DF jest zgodna - to najgenialniej wykorzystana moc sprzętu z roku 2020 w 2023 roku, majatersztyk optymalizacyjny, przy niesamowitej urodzie produkcji.
Opublikowano 16 października 20231 r 2 minuty temu, Qbon napisał: Widzę, że technicznie tytuł również błyszczy co w przypadku gier Sony było dość oczywiste i chyba gra trzyma płynność , więc wstyd dla devow, którzy przy słabszej oprawie nie potrafią tego dowieźć. Nie oglądam nic więcej, chce wszystko sam odkrywać. Digital Foundry przyznało, że RT w Spider-Man 2 to najbardziej imponujące śledzenie promieni na konsolach ever i żadna inna gra nawet się do tego nie zbliżyła. Ogólnie byłem sceptyczny wobec tego RT na konsolach, ale jak widać - jest to możliwe, chociaż zakładam, że tutaj mnóstwo pracy poszło w optymalizacje i dopracowanie tej gry dla jednej, konkretnej platformy. Czy wstyd dla pozostałych dewów - cóż, odejdzmy wreszcie od starej generacji. Nie grałem jeszcze w SP2, ale patrząc na ten materiał od DF widać mocno, że gra tworzona tylko pod nowe konsole potrafi graficznie kosić, a jeszcze większe wrazenie robi wykorzystanie SSD, skala tego świata i ilość szczegółow, w tym pojazdów i przechodniów na ulicach. Oceniam typowo grafike, bo nic innego jeszcze nie mogę, ale technicznie to ewidentnie będzie nowy król na konsolach na ten moment
Opublikowano 16 października 20231 r 118 recek 91 meta. Premia. Edytowane 16 października 20231 r przez Donatello1991
Opublikowano 16 października 20231 r Teraz, Donatello1991 napisał: 118 recek 91 meta. Premia. No i witamy Insomniaca w ekstraklasie, po 19 latach ich gra osiagnęła znów 90+ od krytyków.
Opublikowano 16 października 20231 r Kolega się pytał bo kupuję ps5 teraz.Ma kupioną cyfrę 1 na ps4.To chyba wtedy update 10 dolców?
Opublikowano 16 października 20231 r Tak, mając dowolną wersje PS4 można kupić upgrade. To samo z poziomu Milesa, tez po tyle powinno być.
Opublikowano 16 października 20231 r 17 minut temu, Schranz1985 napisał: Kolega się pytał bo kupuję ps5 teraz. Ma kupioną cyfrę 1 na ps4. To chyba wtedy update 10 dolców? Kupowałem tydzień temu Wyszło 40 zł