Opublikowano 18 października 20231 r Tych kodów na boxa za 299zł było już sporo do wzięcia, więc nie są jedyni. Sam z tego skorzystałem.
Opublikowano 18 października 20231 r Czuję się wydymany.Dostałem kod na uro, cieszyłem się że tanio kupię a tu uja warte.Ten spiderman za msc będzie latał po 200 na olx .
Opublikowano 18 października 20231 r Ja dałem 319. W dupie mam Piątek dobry, bo przyjdzie to i Mario. Ceny szybko polecą, ale mi to zwisa, bo pudełko będzie leżało.
Opublikowano 18 października 20231 r Modlicie się do tych pudełek czy to ma jakieś magiczne uzdrawiające właściwości?Tylko nie piszcie że warto mieć bo może za 3 lata będę chciał odpalić xD.
Opublikowano 18 października 20231 r Z tych wszystkich komiksowych postaci, to dla mnie Spider Man numer jeden. Mam słabość, jedyneczkę nawet platyne wbiłem mimo że od dawna mam gdzieś te puchary/osiągnięcia. A pudełko, pozwala coś z tym zrobić. Można wymienić, sprzedać i kupić coś innego. Wydanie fizyczne daje pewne możliwości.
Opublikowano 18 października 20231 r Spoko, bo możliwe ze sam to sprzedam. Ewidentnie coraz mniejszy fun mam z tych gierek, rynek nijaki itd... nie ten temat.
Opublikowano 18 października 20231 r 12 minut temu, Schranz1985 napisał: Każdy robi co chcę. Ja nie robię co chcesz.
Opublikowano 18 października 20231 r 13 minut temu, iluck85 napisał: Spoko, bo możliwe ze sam to sprzedam. Ewidentnie coraz mniejszy fun mam z tych gierek, rynek nijaki itd... nie ten temat. Zmień forum na rybackie.
Opublikowano 18 października 20231 r Nie moja dziedzina, mam inne zainteresowania. Dzięki za próbę pomocy
Opublikowano 18 października 20231 r 1 minutę temu, Tomek P. napisał: 2 godziny temu, Figuś napisał: Mi wyskakuje info, że kod utracił ważność Zobacz na lowcowgier, w dzień wrzucali swoje kody na 299.
Opublikowano 18 października 20231 r Kurcze, FF16 nieskończony, Zelda nieskończona, dodatki do Spidermana 1 nieruszone. A i tak chyba kupię bo się boję spoilerów. Najgorsze że wolę grać w Hadesa drugi raz.
Opublikowano 18 października 20231 r 1 godzinę temu, Faka napisał: Jest jakaś konsola bundle z grą? Będzie na premierę.
Opublikowano 19 października 20231 r @KrYcHu_89 raczej nie, większość dopiero pewnie dziś wysyła, albo jutro do odbioru w sklepie.
Opublikowano 19 października 20231 r Jest jeszcze kod od Arhn.eu. Może działa Cytat SPIDER-MAN 2 w pudełku za 299 zł dla widzów ARHN! Pytacie o wtyki u sponsora, więc wypracowaliśmy deala! RTV Euro AGD ma dla Was kod, który obniży cenę o 40 zł! KOD: ARHNSPIDERMAN Kod ważny do 21.10, godz. 23:45.
Opublikowano 19 października 20231 r 2 godziny temu, KrYcHu_89 napisał: Ktoś dostał już może pudełko? U mnie wyjechało z magazynu do sklepu już w poniedziałek, ale odbiór dopiero jutro (zamawiałem w Euro RTV). Kilku znajomych kupiło z dostawą do paczkomatu inpost, to każdy z nich rano dostał informacje, że zamówienie zostało wydane do doręczenia, a termin odbioru na jutro. Jest jeszcze wersja cyfrowa, którą będzie można uruchomić dokładnie dzisiaj o północy. Edytowane 19 października 20231 r przez MatekDM
Opublikowano 19 października 20231 r U mnie podobnie. Jutro home office i odpalane na świeżości przy kawce o 7 rano
Opublikowano 19 października 20231 r 51 minut temu, ginn napisał: U mnie podobnie. Jutro home office i odpalane na świeżości przy kawce o 7 rano Popcorn + cola 0% na sniadanie i lecimy jutro xD.
Opublikowano 19 października 20231 r Ja startuje od północy, bo i tak dziś pracę o 23 skończę, a rano dzieci do szkoły i od 9 dalej ogień.