balon 5 370 Opublikowano 21 października 2023 Opublikowano 21 października 2023 Ano. Myślałem, że ma z rozdziałką do 1440p 40ks stąd zdziwienie. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. tjery 1 261 Opublikowano 21 października 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 21 października 2023 No niech mi tylko ktoś znowu wyskoczy z pecetowym pierdoleniem o grze. Od 3 stron VRR, tryby, rozdzielczość, klatki. Ale przecież konsolowcy mają w dupie grafikę i liczy się fun z gry. 9 1 10 5 Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 21 października 2023 Opublikowano 21 października 2023 No porażka ten temat. Zamiast grać to główkują jakie są jedyne właściwe ustawienia obrazu xd 1 Cytuj
Qbon 369 Opublikowano 22 października 2023 Opublikowano 22 października 2023 (edytowane) Ale co tam się odwala w Spoiler 15 misji głównej to proszę państwa Mega jest gierka, ciężko się oderwać, bo sam system walki strasznie wciąga, szczególnie z biegiem czasu ale też sama historia, fabularyzowane questy poboczne, w ogóle czuć, że świat w grze żyje niezależnie, już w jedynce to dobrze zrobili ale tutaj jest to wyniesione na jeszcze wyższy poziom. Bardzo filmowa gra i mega epickie akcje tutaj są a co to będzie później skoro już teraz tyle tego Edytowane 22 października 2023 przez Qbon Cytuj
Rtooj 1 661 Opublikowano 22 października 2023 Opublikowano 22 października 2023 Miejscami ps4 miejscami pobija horizona2. Gra w zasadzie bez wad, fabula potwornie wsysa, nie ma mowy o pobocznych. Z minusow? Te zadania naukowe to robia z Parkera 5 klasiste a nie geniusza. Fanfary bo zastrzeliłem szerszenie albo podlalem kwiaty... Cytuj
Donatello1991 1 438 Opublikowano 22 października 2023 Opublikowano 22 października 2023 6 godzin temu, Square napisał: Ale rozdzielczość to max 1080p. No niestety Cytuj
Plackus 439 Opublikowano 22 października 2023 Opublikowano 22 października 2023 7 godzin temu, tjery napisał: No niech mi tylko ktoś znowu wyskoczy z pecetowym pierdoleniem o grze. Od 3 stron VRR, tryby, rozdzielczość, klatki. Ale przecież konsolowcy mają w dupie grafikę i liczy się fun z gry. Albo " mam tv LG, na jakich ustawieniach grać " No kvrwa włącz tv i konsole spójrz co się podoba i graj ! Tragedia Cytuj
balon 5 370 Opublikowano 22 października 2023 Opublikowano 22 października 2023 11 godzin temu, tjery napisał: No niech mi tylko ktoś znowu wyskoczy z pecetowym pierdoleniem o grze. Od 3 stron VRR, tryby, rozdzielczość, klatki. Ale przecież konsolowcy mają w dupie grafikę i liczy się fun z gry. Pewno Ciebie nosi, że nie możesz teraz wkleić swoich kozak fotek i ustawień. Spokojnie za 2-3 lata będziesz trzymał mikrofon w tym temacie No ale coś w tym jest, że ostatnie 2/3 postów jest o grafice i ustawieniach. Z drugiej strony zapewne jak ludzie więcej pograją/przejdą to pojawią się posty bardziej skupiające się na gameplayu czy questach. 1 Cytuj
Donatello1991 1 438 Opublikowano 22 października 2023 Opublikowano 22 października 2023 Gierka jak jest noc wygląda fenomenalnie. A od tad jak dostajemy Spoiler Symbiota To gra nabiera rozpędu i jest fabuła faktycznie dużo ciekawsza jak w 1. Im dłużej grzm tym coraz mniej się dziwię ocena 91 na meta. Cytuj
Square 8 705 Opublikowano 22 października 2023 Opublikowano 22 października 2023 11 minut temu, Donatello1991 napisał: Gierka jak jest noc wygląda fenomenalnie. A jak dla mnie najgorzej. Cytuj
KrYcHu_89 2 370 Opublikowano 22 października 2023 Opublikowano 22 października 2023 2 minuty temu, Square napisał: A jak dla mnie najgorzej. Duże znaczenie ma tutaj TV, jego czerń i HDR + jego ustawienia. Ale według mnie gra najlepiej wygląda przy wschodach i zachodach :). 14 minut temu, Donatello1991 napisał: Gierka jak jest noc wygląda fenomenalnie. A od tad jak dostajemy Pokaż ukrytą zawartość Symbiota To gra nabiera rozpędu i jest fabuła faktycznie dużo ciekawsza jak w 1. Im dłużej grzm tym coraz mniej się dziwię ocena 91 na meta. Jeszcze nawet nie doszedłem do tego momentu, myślałem, że szybciej to wpadnie. Cytuj
Donatello1991 1 438 Opublikowano 22 października 2023 Opublikowano 22 października 2023 Na pewno wschody i zachody super. Noc w pierwszej części była lipna trochę. Tutaj ogromną różnica i u mnie to wygląda mega. Cytuj
Paolo de Vesir 9 218 Opublikowano 22 października 2023 Opublikowano 22 października 2023 Ogólnie można podsumować, że wyborny jest tu system oświetlenia + HDR jak to u Sony, zawsze topka. Co do samej gry: również bawię się świetnie, jestem w stanie zrozumieć wysokie oceny, ale aktywności to już największe rakowisko jakie można stworzyć. W SM3 będzie pewnie tego jeszcze więcej. Ja olewam i bawię się dobrze. Cytuj
KrYcHu_89 2 370 Opublikowano 22 października 2023 Opublikowano 22 października 2023 4 minuty temu, Paolo de Vesir napisał: Ogólnie można podsumować, że wyborny jest tu system oświetlenia + HDR jak to u Sony, zawsze topka. Co do samej gry: również bawię się świetnie, jestem w stanie zrozumieć wysokie oceny, ale aktywności to już największe rakowisko jakie można stworzyć. W SM3 będzie pewnie tego jeszcze więcej. Ja olewam i bawię się dobrze. A to nie wiem, bo chyba jest mniej aktywności tego typu (chyba, że za każdym razem robisz te randomowe, jak tylko widzisz wykrzyknik, bo one sie chyba nie kończą). Insomniac się nawet wypowiadał, że nie chciał tym razem przegiąć z tymi aktywnościami. Cytuj
Paolo de Vesir 9 218 Opublikowano 22 października 2023 Opublikowano 22 października 2023 2 minuty temu, KrYcHu_89 napisał: A to nie wiem, bo chyba jest mniej aktywności tego typu (chyba, że za każdym razem robisz te randomowe, jak tylko widzisz wykrzyknik, bo one sie chyba nie kończą). Insomniac się nawet wypowiadał, że nie chciał tym razem przegiąć z tymi aktywnościami. Oprócz tych randomowych aktywności masz fotografię, zbieranie kryształów, znajdowanie skrzynek, znajdowanie pajączków i co tam jeszcze nie, a odkryłem tylko połowę możliwych znajdziek. Dzielnice podzielono na osiedla a na każdym osiedlu masz kilka rodzajów znajdziesz i to w kilku sztukach. I tak na wszystkie osiedla wszystkich dzielnic. To jest ubirak, nieważne jak to kolorwać. Cytuj
KrYcHu_89 2 370 Opublikowano 22 października 2023 Opublikowano 22 października 2023 4 minuty temu, Paolo de Vesir napisał: Oprócz tych randomowych aktywności masz fotografię, zbieranie kryształów, znajdowanie skrzynek, znajdowanie pajączków i co tam jeszcze nie, a odkryłem tylko połowę możliwych znajdziek. Dzielnice podzielono na osiedla a na każdym osiedlu masz kilka rodzajów znajdziesz i to w kilku sztukach. I tak na wszystkie osiedla wszystkich dzielnic. To jest ubirak, nieważne jak to kolorwać. Oczywiście że są, też już kilka obadałem, ale z tego co widzę są bardziej zwarte i krótsze niż w 1/Morales, podobno jest za to więcej i lepszych side-questów fabularnych, ale to trzeba ocenić samemu, pewnie wpadają później. Cytuj
Donatello1991 1 438 Opublikowano 22 października 2023 Opublikowano 22 października 2023 Też w sumie trochę olewam, bo fabuła za bardzo wciaga, ale na koniec i tak wymaksuje z przyjemnością. Cytuj
ginn 803 Opublikowano 22 października 2023 Opublikowano 22 października 2023 (edytowane) Więcej, ładnie, lepiej. Nic nowego nie powiem. W szerszej perspektywie oprawa graficzna wygląda fenomenalnie, ale w niektórych scenach mamy poziom PS4. Co mi się najbardziej rzuca w oczy to świetne oświetlenie w połączeniu z RT, no i daleki dystans rysowania - fajnie to buduje głębie. Walka trochę udoskonalona, kilka nowych ruchów, umiejętności i nowych gadżetów (duży plus, że nie trzeba wybierać z okienka). Bujanie jest fenomenalne i skutecznie zniechęca do sięgania po fast travel. Główny wątek wciąga, a same scenki potrafią zrobić mały dreszczyk. Bawię się świetnie i wymaksuję pewnie jak jedynkę. Niektóre misje poboczne cringowe, ale idzie przeżyć. Póki co 9/10 w pełni zasłużone. Nie jest to gra wybitna, ale jeżeli rozmawiamy o produkcjach osadzonych w uniwersum super bohaterów, to mamy tutaj topkę. P.S Kim Wam się lepiej śmiga? Bo mi chyba bardziej siedzi luzacki Miles. Edytowane 22 października 2023 przez ginn Cytuj
Qbon 369 Opublikowano 22 października 2023 Opublikowano 22 października 2023 Po odblokowaniu Spoiler symbiota bardziej mi siedzi Peter , walka jest wtedy bardzo mięsista biorąc pod uwagę zdolności, finishery czy moc specjalną. Cytuj
Whisker 1 454 Opublikowano 22 października 2023 Opublikowano 22 października 2023 Miles zdecydowanie natomiast quest z Howardem wow no konkretny Cytuj
Paolo de Vesir 9 218 Opublikowano 22 października 2023 Opublikowano 22 października 2023 Też Miles, bardzo polubiłem gościa w MM. Dobry z niego chłopak, widać że z nadzieją patrzy w przyszłość. Cytuj
MEVEK 3 614 Opublikowano 22 października 2023 Opublikowano 22 października 2023 Pytanie z natury fabularnej. Chce grac Piterem. Ten drugi do mnie nie przemawia. Czy to jakos wplynie negatywnie na gameplay? Poza tym giera jest ok. Dupy nie urywa ale w cale tego nie oczekiwalem. Technicznie jest topik - ostro i plynnie. Cytuj
Square 8 705 Opublikowano 22 października 2023 Opublikowano 22 października 2023 8 minut temu, MEVEK napisał: Pytanie z natury fabularnej. Chce grac Piterem. Ten drugi do mnie nie przemawia. Czy to jakos wplynie negatywnie na gameplay? Jak mogłoby to wpłynąć negatywnie na gameplay skoro gra się nimi tak samo. Część misji/aktywności jest przypisana do konkretnego SM, więc nic nie tracisz. Cytuj
MEVEK 3 614 Opublikowano 22 października 2023 Opublikowano 22 października 2023 Nie gralem Moralesem za dlugo wiec nie wiem jakie ma moce. Upgrady pcham w Pitera moze sie okazac za jakis czas ze Morales jest za slaby na dalsza rozrywke i co w tedy? Dlatego pytam na przod czy ma to znaczenie? Cytuj
tlas 440 Opublikowano 22 października 2023 Opublikowano 22 października 2023 W tedy lecisz od nowa, pamiętaj że każda akcja ma swoje konsekwencje. 2 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi