Paolo de Vesir 9 127 Opublikowano 22 kwietnia Opublikowano 22 kwietnia Coś czułem, że tam było kręcone xdd IMO fajna kobita 1 Cytuj
Pupcio 18 432 Opublikowano 22 kwietnia Opublikowano 22 kwietnia Chyba jak Cie kręcą kobiety co dorabiają za dziadka do orzechów hehe Cytuj
Paolo de Vesir 9 127 Opublikowano 22 kwietnia Opublikowano 22 kwietnia jedyne pytanie to: pindol or not to pindol Cytuj
Soban 4 057 Opublikowano 22 kwietnia Opublikowano 22 kwietnia Design kwestia gustu, ale po prostu baba technicznie miała lepiej oteksturowany ryjec i włosy. No i mimika też bywa dziwaczna momentami dlatego wole cut scenki w maskach xd Ogólnie beka troche z developerów co wciskają jeszcze ray tracing na te śmieciowe pudełka do grania za 2k pln. Wincyj technologi wycelowanych w mocne kompy, konsole wyczymią. Cytuj
creatinfreak 3 828 Opublikowano 22 kwietnia Opublikowano 22 kwietnia Tak jak zmiana ryja spidera mi podeszła tak tu wzięli paszteta. No i jedynka na PS4 robiła duże wrażenie. Tu była po prostu okej. Wciskanie wszedzie na siłę Ray tracking (star wars najlepszym przykładem) zabija konsole. Nawet na kompach w karcie za 5k AMD nie radzi sobie za dobrze z tą technologią a gdzie te plastiki koło tv. Jak dla mnie lepiej pójść w płynność i rozdzielczość niż odbicia w kałużach. 1 Cytuj
balon 5 342 Opublikowano 22 kwietnia Opublikowano 22 kwietnia Oj mi się bardzo podobała w „4k” + RT w 40ks, a jak podpiąłem konsole pod kozak nowego oleda, to grafika a szczególnie kolory i HDR jeszcze bardziej wpadły w oko. Dla mnie ten tryb 4K/40ks, to chyba optymalny do exów Sony. Zobaczymy co piąty prosiak tu przyniesie. Cytuj
_Red_ 12 021 Opublikowano 22 kwietnia Opublikowano 22 kwietnia W dniu 21.04.2024 o 15:52, _Red_ napisał: edit zapomnialem wspomniec o bugach: - w walce został mi ostatni wróg, który utknął gdzieś ścianie i nie mogłem go znaleźć oraz pokonać. Biegałem po arenie bezskutecznie, finalnie musiałem wgrać checkpoint i zacząć batalię od nowa - parę razy nie zatriggerowała się cut-scenka i sobie chodziłem po pomieszczeniu bez celu bez możliwości wyjścia - wszedłem na dach pociągu i jak wjechał do niskiego tunelu to spider utknął w betonie na amen, tylko restart checkpointu xd No ja pierdole, 20 minut perfect stealtha w bazie wroga, potem ze 3 kolesi pokonanych w walce wręcz i na końcu znowu wpadłem w ścianę Cytuj
Soban 4 057 Opublikowano 26 kwietnia Opublikowano 26 kwietnia Z tą grafą i cieniami to się poprawia mocno. Nie wiem czy to ten ostatni patch ogarnął oświetlenie czy po prostu ta pora dnia z początku gwałci cieniowanie. Teraz pod koniec mam wrażenie, że mordy tak od połowy zaczęły wyglądać spoko i ogólnie gra wyładniała(mowa oczywko o 60fps bożym) Cytuj
kotlet_schabowy 2 693 Opublikowano 1 maja Opublikowano 1 maja (edytowane) W dniu 21.04.2024 o 15:44, Square napisał: A jak byś sobie wyobrażał grę, że każdy pada po jednym ciosie? Byłoby trochę nudno. Po jednym to może nie, ale w Spiderze mamy skrajność w drugą stronę, czyli klepanie zwykłych leszczy w nieskończoność (plus obijanie elementami otoczenia, strzelanie siecią itd.). Co więcej, starć jest tak dużo (a w każdym najebane mobów) że ten efekt się pogłębia no i też niestety robi się nudnawo. Edytowane 1 maja przez kotlet_schabowy Cytuj
Rtooj 1 620 Opublikowano 2 maja Opublikowano 2 maja (edytowane) 12 godzin temu, kotlet_schabowy napisał: Po jednym to może nie, ale w Spiderze mamy skrajność w drugą stronę, czyli klepanie zwykłych leszczy w nieskończoność (plus obijanie elementami otoczenia, strzelanie siecią itd.). Co więcej, starć jest tak dużo (a w każdym najebane mobów) że ten efekt się pogłębia no i też niestety robi się nudnawo. Kraven to człowiek, silny ale człowiek. Powinien paść po jednym ciosie Spider-mana który jak wiadomo potrafi podnosić samochody. W tym światku nigdy się nic nie trzymało kupy. Chyba Homelander w Boysach pokazał najlepiej że jak się ma moc supermana to ciosy polegają na zabiciu z miejsca a nie okładaniu się pięściami. Edytowane 2 maja przez Rtooj Cytuj
Harbuz 953 Opublikowano 6 maja Opublikowano 6 maja Też Wam PS5 Slim chodzi w Spider Manie 2 głośno jak kombajn? Nie wiem czy to wina upałów, czy gry, ale jak grałem w Milesa Moralesa, GOW:R albo Jedi Survivor to problemu nie było. Raz nawet włączył mi się komunikat, że trzeba kąsolę wyłączyć. Cytuj
Square 8 605 Opublikowano 11 czerwca Opublikowano 11 czerwca Nowe stroje https://blog.playstation.com/2024/06/11/marvels-spider-man-2-update-includes-suit-collab-and-fan-favorites-available-june-18/ Cytuj
Square 8 605 Opublikowano 18 czerwca Opublikowano 18 czerwca Szczegóły najnowszej łatki https://support.insomniac.games/hc/en-us/articles/27561263563021-Version-1-003-000-Release-Notes Cytuj
MacLeSkr 30 Opublikowano 16 sierpnia Opublikowano 16 sierpnia Czy gierka miała dostać jakieś fabularne DLC, czy coś mi się pokićkało? Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 16 sierpnia Autor Opublikowano 16 sierpnia nic oficjalnie nie było zapowiedziane, jedyne informacje to te z leaku po włamie na serwery Insomniac mówiące o niby 3 DLC Cytuj
ASX 14 654 Opublikowano 18 października Opublikowano 18 października Potwierdziło też że nie będzie żadnych DLC Cytuj
nero2082 790 Opublikowano 18 października Opublikowano 18 października (edytowane) nie no na xboxa jeszcze nie wypluwają ale przekonać kogoś lineupem do konsoli zamiast PC...ciężka sprawa edit. miał być 2 letni odstęp pomiędzy relami PS5-PC, jest roczny...grają na nas jak na pianinie Edytowane 18 października przez nero2082 Cytuj
Square 8 605 Opublikowano 18 października Opublikowano 18 października 49 minut temu, ASX napisał(a): Potwierdziło też że nie będzie żadnych DLC Szkoda, liczyłem, że DLC zrekompensuje to rozczarowanie jakim był SM2. 2 Cytuj
Donatello1991 1 424 Opublikowano 19 października Opublikowano 19 października Skoro żadnego DLC to niech daja daty premiery Venom i Wolverine. Cytuj
Bielik 733 Opublikowano 19 października Opublikowano 19 października Nie śledziłem tej gry jakoś mocno, ale z serio z MJ zrobili takiego retarda? XD Bella Ramsey v2. Dobra to już chyba czas najwyższy ukończyć demon souls i spieniężyć obie konsole. Cytuj
lukas_k96 306 Opublikowano 19 października Opublikowano 19 października No to jeszcze Rise of the Ronin i obecnie na PS5 nie będzie już żadnej gry, w którą bym zagrał, ale na razie nie mam konsoli. Chyba pojawi się taka zachęta do kupna, jak wyjdzie GTA VI. Cytuj
flavio 107 Opublikowano 22 października Opublikowano 22 października W dniu 19.10.2024 o 07:48, Donatello1991 napisał(a): Skoro żadnego DLC to niech daja daty premiery Venom i Wolverine. Były jakieś przecieki odnośnie Venoma? Czy skąd ogółem wiadomo, że taka Gierka ma powstać? Cytuj
creatinfreak 3 828 Opublikowano 22 października Opublikowano 22 października W dniu 19.10.2024 o 12:11, ASX napisał(a): Chyba tak będzie Oj tak. Tak jak zmiana Petera mi nie przeszkadzała, tak z MJ zrobili paszteta. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi