flavio 107 Opublikowano 22 października Opublikowano 22 października 1 minutę temu, creatinfreak napisał(a): Oj tak. Tak jak zmiana Petera mi nie przeszkadzała, tak z MJ zrobili paszteta. Zrobili to totalnie z dupy bo Petera odmłodzili a MJ postarzali. IMO stara MJ jeszcze lepiej pasowała do nowego Pete’a 2 Cytuj
aset 6 Opublikowano 8 listopada Opublikowano 8 listopada Ograłem całego MM oraz teraz dwójkę. Obydwie na trybie wierność obrazu. Czy też macie wrażenie że MM wygląda tak z 30% lepiej? 1 Cytuj
Paolo de Vesir 9 232 Opublikowano 8 listopada Opublikowano 8 listopada Oczywiście, było pisane to wielokrotnie. Tak jak w Forzy Motorsport tak i tu akcent położono na niepotrzebny RT co zdławiło wydajność. Dla mnie MM wciąż zostaje najlepszym SM jako gra, SM17 najlepszą historią a SM2? :stonoga: Cytuj
aset 6 Opublikowano 10 listopada Opublikowano 10 listopada Mam jeszcze dwa pytania mordeczki. 1. Czy da się zwiększyć jakiś minimapie? W jedynce była o wiele większa a tutaj maleństwo, szczególnie na 65 calach 2. Jak ustawić grafikę jeśli najbardziej mi zależy na tym aby była jak najlepsza grafika ale zachowując 40fps? Czy wierność obrazu + VRR płynne + 120hz automatycznie będzie okej czy lepiej wyłączyć vrr? Jak to wygląda? Cytuj
PiPoLiNiO 743 Opublikowano 10 listopada Opublikowano 10 listopada 5 minut temu, aset napisał(a): Czy wierność obrazu + VRR płynne + 120hz automatycznie będzie okej czy lepiej wyłączyć vrr? Jak to wygląda? Kupiłeś PC czy konsole? Cytuj
Homelander 2 223 Opublikowano 10 listopada Opublikowano 10 listopada 7 minutes ago, aset said: Mam jeszcze dwa pytania mordeczki. 1. Czy da się zwiększyć jakiś minimapie? W jedynce była o wiele większa a tutaj maleństwo, szczególnie na 65 calach 2. Jak ustawić grafikę jeśli najbardziej mi zależy na tym aby była jak najlepsza grafika ale zachowując 40fps? Czy wierność obrazu + VRR płynne + 120hz automatycznie będzie okej czy lepiej wyłączyć vrr? Jak to wygląda? 2. No ale to oczu nie masz czy jak? Tych opcji za dużo nie masz, sprawdź która pasuje Ci najlepiej Cytuj
Basior 1 109 Opublikowano 11 grudnia Opublikowano 11 grudnia Dobra, skończone, platyna też wpadła. I cóż bawiłem się dobrze, ale recki ala Kogucika są na wyrost. MM > 1 >>2 Na plus - bujanie - ostatni antagonista mimo wszystko - grafa, ale głównie miasta - fajna wczuwa często Na minus - twarze... - nadal błędy wizualne - postgame nie istniejący - misję zapowiadające dlc którego nie będzie Spoiler - PAN ŁOWCA nez wyrazu, mam raka to se popoluje, zero skilla, wczuwy, łowcy to jakieś imbecyle - MJ, po paru misjach myślałem o co kaman, co ludzie narzekają.... Ale im dalej tym gorzej, jej misji jest tona, jest jakimś przech'ujem pod koniec, sama by pistoletem Venom rozwaliła - no rozumiem, że Peter się rozkleił, no miło, ale takie bez wyrazu - co i tak dla mnie bije Miles, który umawiając się na randke z Hailey brzmiał jak z polskiego paradokumentu - brak encyklopedii - misja z tacą i tygrysem, no to było głupsze jak Yakuzy... Ale grafa tam skoczków była Ale też jest na 3 przygotowane, więc pewnie wezmę, ale tendencja jest spadkową, w cholere Spoiler Tatuś i synuś Green Gobliny? Hobgibliny? Plus Silk ewidentnie jako support Milesa. Pewnie Octavius i wycięte dlc też wejdzie 1 Cytuj
JaskinieTerrigenoweMarvela 114 Opublikowano środa o 18:31 Opublikowano środa o 18:31 Marvel's Spider-Man 2, Ps5, Ogrywane na maksymalnych ustawieniach graficznych (MiniLed-QLED, Bravia 7, 85 cali etc. ustawienia trybu obrazu typowo pod gry z lekkimi modyfikacjami, choć zmienię chyba na ,,profesjonalny" kinowy, bo będzie w niektórych elementach projektów św. przedstawionego gry lepiej), z czego jestem średnio ze względu na tą grę zadowolony. Czego bym nie zmieniał i tak jest po prostu za ostro, głównie w ,,przerywnikach filmowych" i zbliżeniach na obiekty z pierwszego planu. Czegoś graficznie mi w tym tytule brakuje, ale jak na razie tylko w grafice, bo sam tytuł, to jedynie 5% fabuły wraz z całą tą ,,drogą do platyny" xD. Bawię się jak typowy dzieciak, który dobrał się do ulubionej zabawki. Jest cudoooownie, zabawnie i tak ciepło geekowsko! Dzięki tej grze można odczuć to faktyczne bycie Spider-Mana jako ,,superbohater z sąsiedztwa". Propsy! 1 1 Cytuj
Blaise 3 614 Opublikowano środa o 20:59 Opublikowano środa o 20:59 Sam sobie ten tv ustawiasz czy korzystasz z jakichś wspomagaczy? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi