Opublikowano 21 lipca 20231 r Jedyneczka była świetna to jak będzie więcej i lepiej to to musi się udać. Dobrze to wygląda.
Opublikowano 21 lipca 20231 r Jedynka to masterpiece pod względem cutscenek i qte momentów dających wrażenie oglądania kinowego komiksowego blockbustera z gigantycznym budżetem więc ten trailer niczym mnie nie zaskakuje bo pod tym względem na pewno będzie wypolerowana gierka na błysk.
Opublikowano 21 lipca 20231 r Nie potrafie się tym jarac. Jedynka mnie wciągnęła jak szambo, platyne zrobiłem z przyjemnością, ale dlc już mnie zmęczyło i tylko przeszedłem story na szybko.
Opublikowano 21 lipca 20231 r 2 godziny temu, ASX napisał: będzie też można kupić skrzydła do PS5 osobno Fajna limitka. Wystarczy boki podmienic i pada dokupic
Opublikowano 21 lipca 20231 r No limitka to na pewno za duże słowo. A z punktu widzenia posiadaczy PS5 fajna opcja, jak ktoś zainteresowany to nie musi kupować drugiej konsoli jak u Nintendo
Opublikowano 21 lipca 20231 r 25 minut temu, mario10 napisał: Jedyneczka była świetna to jak będzie więcej i lepiej to to musi się udać. Dobrze to wygląda. Lepiej - tak, więcej - niekoniecznie. Aktywności poboczne w jedynce i dodatku były raczej męczące po dłuższym czasie. Wolałbym już wymienienie połowy wygibasów we freeroamie na ciekawe misje poboczne. Kraven z armią kłuci mi się nieco z polowaniem 1vs1 w miejskiej dżungli. Ale to już problem wynikający z rdzenia serii. Kraven musi mieć jakiś mobków (podobnie jak Kingpin, jak Silver Sable, jak Hammerhead, jak Osborn, jak ten tym z dodatku) by "pajonki" miały co robić zanim dojdą do bossa. Jeżeli system misji będzie identyczny jak w poprzednich odsłonach to pod koniec może również nużyć powielaną mechaniką "dobujaj się do celu--->wyczyść bazę--->znajdź bossa". Też trochę mi nie pasuje "mackowate" moce venoma czy raczej wygląd tych grubych gluto-macek. Klasyk wciąż rządzi. Ale przynajmniej gameplay będzie nieco urozmaicony. No i morda Parkera. To dalej strzał w kolano bo nowy ryj nawet nie przypomina Hollanda.
Opublikowano 21 lipca 20231 r 34 minuty temu, Farmer napisał: Lepiej - tak, więcej - niekoniecznie. Aktywności poboczne w jedynce i dodatku były raczej męczące po dłuższym czasie. Wolałbym już wymienienie połowy wygibasów we freeroamie na ciekawe misje poboczne. Kraven z armią kłuci mi się nieco z polowaniem 1vs1 w miejskiej dżungli. Ale to już problem wynikający z rdzenia serii. Kraven musi mieć jakiś mobków (podobnie jak Kingpin, jak Silver Sable, jak Hammerhead, jak Osborn, jak ten tym z dodatku) by "pajonki" miały co robić zanim dojdą do bossa. Jeżeli system misji będzie identyczny jak w poprzednich odsłonach to pod koniec może również nużyć powielaną mechaniką "dobujaj się do celu--->wyczyść bazę--->znajdź bossa". Też trochę mi nie pasuje "mackowate" moce venoma czy raczej wygląd tych grubych gluto-macek. Klasyk wciąż rządzi. Ale przynajmniej gameplay będzie nieco urozmaicony. No i morda Parkera. To dalej strzał w kolano bo nowy ryj nawet nie przypomina Hollanda. Powiem Ci, że nawet mnie nie męczyły te misjo poboczne i czyszczenie baz. Dozowałem sobie misje poboczne i co jakiś czas fabułę do przodu. Zobaczymy jak będzie, ale jestem dobrej myśli.
Opublikowano 21 lipca 20231 r 45 minut temu, Farmer napisał: No i morda Parkera. To dalej strzał w kolano bo nowy ryj nawet nie przypomina Hollanda. I całe szczęście, czemu w ogóle ma wyglądać jak Holland? Wygląda lepiej niż w Remasterze/MM, ale i tak OG był lepszy.
Opublikowano 21 lipca 20231 r 31 minut temu, Square napisał: I całe szczęście, czemu w ogóle ma wyglądać jak Holland? Wygląda lepiej niż w Remasterze/MM, ale i tak OG był lepszy. A to nie miało być tak, że miał przypominać Hollanda? Czemu w ogóle zmienili mordę?
Opublikowano 21 lipca 20231 r No morde troche poprawili bo przecież w tej zmienionej jedynce to był dramat
Opublikowano 21 lipca 20231 r 31 minut temu, Farmer napisał: A to nie miało być tak, że miał przypominać Hollanda? Czemu w ogóle zmienili mordę? Zmiana była niby spowodowana tym aby bardziej pasował do tego co podkłada głos, a z tego co mi się wydaje to inny użyczył gęby, a inny podkłada.
Opublikowano 21 lipca 20231 r 7 minut temu, Square napisał: Zmiana była niby spowodowana tym aby bardziej pasował do tego co podkłada głos, a z tego co mi się wydaje to inny użyczył gęby, a inny podkłada. Chyba nie do końca.
Opublikowano 21 lipca 20231 r Mogli by zrobić swoje ryje i zatrudnić tylko jednego aktora do podkładania głosu i mimiki a tak tylko będą mieli kłopoty bo co jeśli aktor nie podpisze kontraktu na kolejną część albo coś mu się stanie? Znowu będą zmieniać twarz? A tak design by mieli swój i co najwyżej głos musieli by zmienić (jak przy przejściu ze starych GoW na GoW 2018).
Opublikowano 21 lipca 20231 r Figurka ma 48cm, ciekawe jak z jakością wykonania. Zamawiał ktoś tą edycję?
Opublikowano 21 lipca 20231 r Robi wrażenie ta figurka. Ja zamawiałem, w ME było najtaniej + wjechał kod rabatowy z apki ING i wychodzi 1000zł za tę edycję. Biorąc pod uwagę, że sama gra (wersja Deluxe) to 390 zł to nawet nieźle jak na dzisiejsze chore standardy. Ale brak fizycznego nośnika z grą to skurwysyń*two
Opublikowano 22 lipca 20231 r Legancki trailer w porównaniu do tego z niE3. Podbili trochę hajp ale i tak hold, weźmie się jakiś czas po premierze.
Opublikowano 28 lipca 20231 r Przyznaję: hype na ten tytuł growy na ukochane Ps5... jest i to w opór ogromny! Na wysłużonym OLED 65c. E8 LG, będzie pykało się aż miło Wizualnie będzie bardzo podobnie, co do poprzednich gier z tej serii od Insomniac: kreacja świata przedstawionego we wszystkich graficznych aspektach nie będzie jakoś wybitnie lepsza od pierwszych dwóch gier z cyklu. Ciemniejsze tony, renderowanie, dynamika w czasie rzeczywistym i ostrość - to chyba poszło w tej grze do góry - jeśli chodzi o serię - w jakości. Fabularnie będzie bombastycznie!
Opublikowano 28 lipca 20231 r A ja chce tylko grać Venomem. Pany od Insomniac, może jakiś mięsny dodatek z Venomkiem do tego nowojorskiego ciasta?