Opublikowano 16 września 20231 r To chyba jedyna gra obok ratcheta dla której trzeba będzie kupić z czasem ps5. Mega wrażenie na mnie robią te wszystkie animacje, bujanie się, finishery, czy nawet po zmianie bohatera jak pająk wylatuje na wing suicie zza ekranu i robi jeszcze obrót. Wyglada to mega miodnie. Jedynaczka była sztos i jak tutaj będzie bigger, better and more badass to tez będzie git.
Opublikowano 17 września 20231 r Ta gra na Oledach będzie kapitalnie wyglądać. Nawet teraz włączając pierwsza część to robi wrażenie i hdr miażdży.
Opublikowano 18 września 20231 r Godzinę temu, Square napisał: Gra ma być podobnej długości co jedynka. Idealnie, wreszcie jakaś krótka gra AAA w tym roku :D. W sumie to trochę zaskakujące, że nie będzie dłuższa od poprzedniczki, bo to teraz trend w branży, daje to nadzieję, że te aktywności poboczne będą "mniejsze" ale "głębsze" tzn. mniej będzie się powtarzać.
Opublikowano 18 września 20231 r Mnie to też cieszy. Jedynka była idealna jeżeli chodzi o długość. Nie zdążyła mnie znudzić a i nawet platynę wbiłem bo była stosunkowo łatwa.
Opublikowano 28 września 20231 r Gra już rozesłana do mediów, 22 dni przed premierą. Embargo schodzi 16 października. Pewniaczek
Opublikowano 3 października 20231 r Dalej wolałbym oryginalnego, ale wygląda lepiej niż na początku. Wersja Polska, nie wiem czy coś już było pokazywane po naszemu.
Opublikowano 3 października 20231 r Wygląda mi na grę kompletną, mam nadzieję że fabularnie będzie jak u Hitchcocka, a nie powolne budowanie intrygi. Obstawiam 90.
Opublikowano 3 października 20231 r Wg mnie to będzie szczytowe osiągnięcie giereczek sony.96 i top generacji.
Opublikowano 4 października 20231 r Piękna jest ta figurka i coorwa ogromna. Kolekcjonerka day1, 90 na meta może pyknąć. Wspaniała jesień, wspaniały rok dla graczy.
Opublikowano 4 października 20231 r To fakt, dawno takiej jesieni nie było. Brakuje tylko czasu żeby to wszystko ograć. Pajączek zamówiony, tutaj rozczarowania nie będzie.
Opublikowano 7 października 20231 r Kusi mnie ta kolekcjonerka, bo figurka kosmos. Ale dlaczego nie ma pudełka w tej edycji tylko cyfra? To mnie odpycha...
Opublikowano 7 października 20231 r No chujowe zagranie. Ja w takich przypadkach radzę sobie tak, że ogrywam cyfrę z kolekcjonerek, a za 2 lata dokupuję pudełko za parę zł do kolekcji.
Opublikowano 8 października 20231 r Chciałem też brać kolekcjonerkę ale uboga strasznie, pomimo sporej i fajnej figury. No i gierka w cyfrze... Przy Horizonie miałem kupca na kod, więc boxik z grą też był od razu zamówiony.
Opublikowano 8 października 20231 r Poczekajcie na podróbki na Ali za 100 zł. Ciężkie do odróżnienia, a zdecydowanie tańsze. Zupełnie jak przy pierwszej części, gdzie osobno można kupić figurkę z kolekcjonerki tamtej odsłony.