Figuś 21 139 Opublikowano 7 Lutego 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2022 Pan pracował poprzednio przy Doom Eternal Cytuj Odnośnik do komentarza
funditto 657 Opublikowano 8 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2022 Lead Gameplay Programmer zaczyna od dzisiaj pracę ? Oby to nie oznaczało przesunięcia gry na 2024 rok Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 821 Opublikowano 8 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2022 Na spokojnie - oni są bardzo płodni. Do 2024 obstawiam że nawet Rosomaka zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 7 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2022 Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 377 Opublikowano 7 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2022 Czuje, że będzie miazga. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 015 Opublikowano 7 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2022 Na pewno będzie nowy, innowacyjny gameplay i zupełnie inne miasto. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 7 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2022 Najważniejsze, że już zaczyna niektórych piec. Insomniac? Geniusze Cytuj Odnośnik do komentarza
Rtooj 1 595 Opublikowano 7 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2022 (edytowane) 36 minut temu, Czoperrr napisał: Na pewno będzie nowy, innowacyjny gameplay i zupełnie inne miasto. Goście stworzyli doskonały system bujania się i dobry system walki, robią kontynuację pierwszej części która okazała się sukcesem, nawet uznając Moralesa jako kolejną część a nie DLC, śmieszne jest jechanie po twórcach gdyby nawet w S2 nadal był ten sam system. Wiadomo że go ulepszą, ale polecam denerwować się na Ubisoft, albo twórców innych serii w których nic się od lat nie zmienia, a wydali już np. 5 części. Gorzej jak dadzą trzeci raz to samo miasto, żadne paprotki i nowe budynki nie wybronią tej decyzji. Muszą coś wymyśleć, te same obawy mam w Zeldzie nowej, co oni tam wymyślą żebym nie biegał po tych samych pagórkach. Edytowane 7 Września 2022 przez Rtooj Cytuj Odnośnik do komentarza
łom 1 959 Opublikowano 7 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2022 Moim zdaniem Spider-Man 2 to teraz najważniejszy tytuł Sony (ważniejszy od God of War czy TLOU) więc nie mogą sobie pozwolić na jakieś potknięcie. Jak premiera będzie pod koniec 2023 to miazga ale jeśli zostanie przełożona to nie będę zaskoczony. Ciekawe co da radę upchać w open worldzie Insomniac po odcięciu się od PS4. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 015 Opublikowano 7 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2022 27 minutes ago, Rtooj said: Goście stworzyli doskonały system bujania się i dobry system walki, robią kontynuację pierwszej części która okazała się sukcesem, nawet uznając Moralesa jako kolejną część a nie DLC, śmieszne jest jechanie po twórcach gdyby nawet w S2 nadal był ten sam system. Wiadomo że go ulepszą, ale polecam denerwować się na Ubisoft, albo twórców innych serii w których nic się od lat nie zmienia, a wydali już np. 5 części. Gorzej jak dadzą trzeci raz to samo miasto, żadne paprotki i nowe budynki nie wybronią tej decyzji. Muszą coś wymyśleć, te same obawy mam w Zeldzie nowej, co oni tam wymyślą żebym nie biegał po tych samych pagórkach. Na Ubisoft sie nie denerwuje bo gardzę ich grami Spidermana ogrywam dopiero teraz na PC bo PS4 jest nieznośne i jest spoko, ale nie wiem co innego może zaoferować dwójka. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rtooj 1 595 Opublikowano 7 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2022 (edytowane) Nowe miasto, mnóstwo nowych bossów, może spiderman tag attacks, może co-opa. Nowe zabawki, rozbudowane 3 poziom miasta (podziemia, kanały), poza tym wiadomo, znowu podniosą poprzeczkę w sferze grafiki, obsługi dualsense'a. W zasadzie grę sprzeda Venom przede wszystkim. Jakby wielką niespodzianką była mozliwość grania nim z własnym scenariuszem to nic więcej nie muszą wymyślać. Edytowane 7 Września 2022 przez Rtooj Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 139 Opublikowano 7 Września 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2022 12 minut temu, Rtooj napisał: Nowe miasto nie dostaniesz nowego miasta, Spider Man = Nowy York, mogą go co najwyżej rozbudować chyba że w jakiś Avengersach Cytuj Odnośnik do komentarza
Rtooj 1 595 Opublikowano 7 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2022 1 minutę temu, Figuś napisał: nie dostaniesz nowego miasta, Spider Man = Nowy York, mogą go co najwyżej rozbudować chyba że w jakiś Avengersach Dochód 20% wiekszy niż pierwsza część ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 139 Opublikowano 7 Września 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2022 Jezu, zrozum że to wszytko wtedy to są nowe asety i nie takie hop siup sobie przeskoczyć na nową miejscówkę w tak krótkim czasie i dobrze ją przetestować żeby wszystko było ok. Dla mnie mogą nawet zostawić to samo co w jedynce tylko żeby było więcej budynków do zwiedzania i z akcją w nich bez jebanych loadingów przy wchodzeniu do pomieszczeń z ulicy żeby było płynnie. 6 minut temu, Rtooj napisał: Dochód 20% wiekszy niż pierwsza część ;] dobry marketing chujowego filmu Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 506 Opublikowano 7 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2022 Nie no, miasto muszą rozbudować, bo trzeci raz po tej samej identycznej wyspie to słabo. Akcje w budynkach będą bez loadingów, bo tak już było w MM i chyba Remasterze na PS5. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rtooj 1 595 Opublikowano 7 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2022 8 minut temu, Figuś napisał: Jezu, zrozum że to wszytko wtedy to są nowe asety i nie takie hop siup sobie przeskoczyć na nową miejscówkę w tak krótkim czasie i dobrze ją przetestować żeby wszystko było ok. Dla mnie mogą nawet zostawić to samo co w jedynce tylko żeby było więcej budynków do zwiedzania i z akcją w nich bez jebanych loadingów przy wchodzeniu do pomieszczeń z ulicy żeby było płynnie. dobry marketing chujowego filmu Niech kupią miasto od ubisoftu, i tak nikt w to nie gra. Jak tam nie drążę, gta może mieć nowe miasta, spider-man też. Jak 3-ci po Nowym Yorku nie będę biegał bez niesmaku. Chyba że za dwa lata już ni nie będę pamiętał, a to będzie trudne, bo jak większość pewnie odgrzeję Spider-mana przed premierą. Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 377 Opublikowano 7 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2022 Nie wiem po co odgrzewać przed premierą. Lepiej wejść na świeżo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rtooj 1 595 Opublikowano 7 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2022 Grałem w wersję PS4, bez dodatków na premierę, po tylu latach, patchu mam ochotę sobie w to pograć niedługo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 377 Opublikowano 7 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2022 Chyba, że tak. Bardziej mi chodziło bezpośrednio przed premierą. Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 229 Opublikowano 7 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2022 Dwójka na pewno będzie w tym samym NY, tym bardziej, że są przecieki o znacznie poprawione oprawie, od jakiegoś czasu wiadomo, że 2 Spidermanów i Venom, więc sporo będzie się działo. W Spidermanie imo mapa nie ma aż takiego znaczenia, większe znaczenie mają nowe wnętrza budynków itp. Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 7 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2022 Nie wiem czy to jest oficjalnie potwierdzone, ale sporo plotek mówi o co-opie, w sumie pierwszy trailer też to sugeruje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 139 Opublikowano 7 Września 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2022 Po pokazie insominiac zaprzeczyło tym plotkom. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 506 Opublikowano 7 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2022 Mam nadzieję, że nie będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 229 Opublikowano 7 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2022 27 minut temu, Square napisał: Mam nadzieję, że nie będzie. Nie będzie coopa, już to zdementowali, będzie pewnie przeskakiwanie pomiędzy bohaterami, coś jak GTA V ( i bardzo dobrze). Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 593 Opublikowano 7 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2022 co jest złego w opcjonalnym coopie? zawsze byłaby to jakaś nowość, no i fajnie mieć możliwość ograć z kumplem fajną gierkę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi