Opublikowano 21 marca 20241 r pewnie bylo, no ale ja pierdole @Soul mial racje Gdzie jest slasherowe hit confirmation? Wyglada jak gra mmo Typiara stoi i klepie w miejscu te swoje (hehe) stringi, a typiarszcze je przyjmuje. Do tego wolne jak jakies soulsy. Nie sadziem, ze kiedys to napisze: nie wiem czy dupska i cycochy dadza rade to uratowac.
Opublikowano 21 marca 20241 r https://twitter.com/TrulyEikonic/status/1769453972031451228?t=DReC2lIPVezseF864XK9fA&s=19 Jak to jest wolne jak soulsy to ja jestem święty. To początek gry, postać nie ma żadnych skilli.
Opublikowano 21 marca 20241 r Dante na emeryturze będzie się szybciej ruszał niż ta chińska robocica. Ta gra nie jest slasherem
Opublikowano 21 marca 20241 r Mówienie, że wolne jak Soulsy po tym co można wyczyniać jak widać na filmiku z tweeta to przeginka w drugą stronę znowuż.
Opublikowano 21 marca 20241 r 12 minut temu, Szermac napisał: Mówienie, że wolne jak Soulsy po tym co można wyczyniać jak widać na filmiku z tweeta to przeginka w drugą stronę znowuż. Jedno combo w kółko, parry i unik, faktycznie ziomek szaleje, że ja jebia Rozstrzygam: zobaczymy jak w pełniaku, ale to raczej aRPG ma być. Automata boża też była aRPG z szybkim combatem i na złe to jej nie wyszło, nie ma co jojczyć za bardzo.
Opublikowano 21 marca 20241 r Nie chodziło o szalenie, ale o dynamike, nie jest to po prostu jak soulsy, zresztą nie ma staminy. Bardziej sekiro-like z parrowaniem. Zobaczymy jak w demie i w pełniaku Edytowane 21 marca 20241 r przez Szermac
Opublikowano 21 marca 20241 r Nie, no ja też nie wiem o chuj z tymi soulsami chodziło autorowi xD Przecież to obok ślamazarności R1-kółko-kółko-kółko nie stoi nawet, nie ta liga dynamiki.
Opublikowano 21 marca 20241 r Jakoś kompletnie nie czuję hajpu na tę grę. To znaczy na pewno zagram, bo to siekanka, czyli jeden z moich ulubionych gatunków, ale raczej nie na premierę i nie z taką podjarą jakbym chciał. Wolałbym coś a'la DMC lub Ninja Gaiden, czyli hardkorowe rzeźniczenie z masą combosów i masterowanie misji na S niż grę w stylu Automaty bardziej jednak stawiającą na eksplorację, questy czy inne erpegowe elementy. No i ten futurystyczny design z dupiastą Azjatką średnio mi leży. Z jednej strony fajnie, bo elgiebety się zesrają po premierze, z drugiej dałbym sobie jajca urwać za jakiegoś mrocznego hack'n'slasha w jakimś ponurym zamczysku i z madafakerskim głównym bohaterem. Lubię czuć moc w takich grach, a sterowanie dziewczynką z Genshin Impact niestety mi jej nie dostarczy. Edytowane 21 marca 20241 r przez Josh
Opublikowano 21 marca 20241 r Oby nie, mnie już zmęczyła 5, system walki to jedno, ale na całą resztę pomysłu już brak. Nowe Ip będzie bo taki podobno był gentlemalen's agreement między nim a capcom jak dowiezie dmc i dogme.
Opublikowano 21 marca 20241 r 3 godziny temu, Bzduras napisał: Rozstrzygam: zobaczymy jak w pełniaku, ale to raczej aRPG ma być. Twórcy zawsze mówili że to jest action RPG, któremu najbliżej do Niera Automaty, jego głównej inspiracji (choć wymieniono też Sekiro i Bayonettę), i że mocne nastawienie gry jest na buildy bohaterki i świat i opowieść itd. To raczej forumek z kolejną grą, choćby miała tytuł Final Fantasy, jest zawiedziony że jak to twórcom nie udało się zrobić Devil May Cry.
Opublikowano 25 marca 20241 r No zobaczymy, recki/DF w takim razie bedą zbędne jeśli zobaczymy jak działa i jak się gra.
Opublikowano 25 marca 20241 r To najpewniej chodzi o Spoiler "Boss Challenge Mode", który się odblokowywał ludziom, którzy grali w to demko co wyciekło. Edytowane 25 marca 20241 r przez Szermac
Opublikowano 25 marca 20241 r Czy jest gdzieś informacja o której to demo wlatuje? Pewnie gdzieś po południu?
Opublikowano 25 marca 20241 r No jest Cytat The Stellar Blade demo will be available starting Friday, March 29 from 7am PDT / 2pm GMT.
Opublikowano 25 marca 20241 r Będzie ZNOWU przeniesienie progresu do main game, to nie pierwsza gra na PS5 z tym zajebistym ficzurem.
Opublikowano 25 marca 20241 r Chyba by nie wrzucali dema gdyby gra miała być słaba... podejrzana sprawa, niby człowiek się pogodził z 74/100 ale jednak ma nadzieję.
Opublikowano 25 marca 20241 r Już przestańcie się tak zamartwiać tymi cyferkami nawet jeśli będzie 74mc to sporo osób pewnie miło spędzi czas . Ba! Nawet jeśli się okaże że to "tylko" dobra/bardzo dobra gra to dla wielu będzie to o wiele bardziej odświeżające doświadczenie niż kolejny openworld crafting 90+