messer88 6 485 Opublikowano 26 marca Opublikowano 26 marca Będzie zaraz demko i każdy zainteresowany sam sprawdzi czy się weźmie czy oleje ten tytuł. Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 26 marca Opublikowano 26 marca 32 minuty temu, Szermac napisał: 71 godzin jak coś A ty zdążyłeś zagrać w demo jak pierwotnie niechcący wypuścili? Cytuj
Bzduras 12 581 Opublikowano 26 marca Opublikowano 26 marca 37 minut temu, Szermac napisał: 71 godzin jak coś Ojezu, powtórka z Elden Ringa 1 Cytuj
Donatello1991 1 424 Opublikowano 26 marca Opublikowano 26 marca Przecież ta gra to bankowe 85+. Kto tego nie widzi teraz ten się za bardzo na grach nie zna. 1 1 1 Cytuj
Pupcio 18 448 Opublikowano 26 marca Opublikowano 26 marca Mega znawca Obstawiam 81% Zapisuj Szerman Cytuj
Szermac 2 744 Opublikowano 26 marca Opublikowano 26 marca No, no Pucio coraz wyżej xd to nie ma co zapisywać, ja 83 Cytuj
oFi 2 469 Opublikowano 26 marca Opublikowano 26 marca O gameplay się nie martwie, ale jak fabułka jeszcze dowiezie to celuje 90 na meta i goty tego roku. 2 2 Cytuj
Szermac 2 744 Opublikowano 27 marca Opublikowano 27 marca Mordini, już niedaleko i łapska na GOTG się położy :] Cytuj
yaczes 14 483 Opublikowano 27 marca Opublikowano 27 marca chlopaki, szkoda mi was. Pokladacie w tej grze duze nadzieje, rozczarowanie bedzie kolosalne Na kilometr smierdzi koreanskim drewnem. 1 1 2 Cytuj
Szermac 2 744 Opublikowano 27 marca Opublikowano 27 marca (edytowane) Na kilometr śmierdzi grą żyćka. I co teraz ? xD Zresztą 100 razy wybiorę jaranie się po sufit i rozczarowanie, niż taką smutaśność. Z rozczarowaniem sobie nie radzicie, czy kichuj Zresztą Ty już jesteś rozczarowany, więc o czym my gadamy xd Edytowane 27 marca przez Szermac Cytuj
Pupcio 18 448 Opublikowano 27 marca Opublikowano 27 marca Szermac ten gość wyżej zjadł zęby na grach a teraz dzięki nim zarabia na chleb. Gość się zna na grach wideo prawie tak dobrze jak ja, trochę wiary młody 1 1 Cytuj
Szermac 2 744 Opublikowano 27 marca Opublikowano 27 marca 1 minutę temu, Pupcio napisał: Szermac ten gość wyżej zjadł zęby na grach a teraz dzięki nim zarabia na chleb. O to tak jak ja 2 minuty temu, Pupcio napisał: Gość się zna na grach wideo prawie tak dobrze jak ja ajajaj Cytuj
Bzduras 12 581 Opublikowano 27 marca Opublikowano 27 marca 43 minuty temu, Szermac napisał: Zresztą 100 razy wybiorę jaranie się po sufit i rozczarowanie, niż taką smutaśność Pamiętam, że kamilek przy Abandoned od wszechmocnego Hideo Hassana też mi pisał coś podobnego i jeszcze się kłócił, że ferment sieję bo jestem zielony jak się nie jaram xD Jak wyszło to wiemy. Cytuj
Szermac 2 744 Opublikowano 27 marca Opublikowano 27 marca No i co wyszło ? Rozczarowanie, nie ? Cytuj
Bzduras 12 581 Opublikowano 27 marca Opublikowano 27 marca Nie, no co Ty, Abandoned jebane goty 2024! hint: to była beczka. Jaraj się ile chcesz bo przecież możesz i masz do tego święte prawo zagrajmera, ale trochę śmiesznie patrzy się na obronę Częstochowy gdy ktoś nie przewiduje mesjasza w tych cysiach. 1 Cytuj
Szermac 2 744 Opublikowano 27 marca Opublikowano 27 marca Mnie interesuje to czy obadasz demko Bzdurasie, bo widzę w tych oczach na avatarze, że byś się świetnie bawił Cytuj
Bzduras 12 581 Opublikowano 27 marca Opublikowano 27 marca Będę musiał wprosić się do znajomych z PS5, ale to na spokojnie do zrobienia. Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 27 marca Opublikowano 27 marca Ja tam na chłodno jestem dobre myśli i stawiam, ze bedzie mocny średniaczek w okolicach 75 na meta, do ogrania na promce. Cytuj
Szermac 2 744 Opublikowano 27 marca Opublikowano 27 marca (edytowane) 50 minut temu, YETI napisał: Słabe, koreańskie drewno, żółtko na meta Edytowane 27 marca przez Szermac Cytuj
Rotevil 121 Opublikowano 27 marca Opublikowano 27 marca (edytowane) No wreszcie przemyślany wybór poziomu trudności zamiast tego idiotycznego -> fabularny, łatwy, normalny, trudny, koszmarny, legendarny itp XD, tylko po prostu dwa do wyboru, mam nadzieję, że to się przełoży na dobrze zbalansowaną rozgrywkę, te ciosy, animacje, dźwięki parowania, ja tu widzę minimum +85 na meta Edytowane 27 marca przez Rotevil 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi