messer88 6 418 Opublikowano 26 Marca Udostępnij Opublikowano 26 Marca Będzie zaraz demko i każdy zainteresowany sam sprawdzi czy się weźmie czy oleje ten tytuł. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 619 Opublikowano 26 Marca Udostępnij Opublikowano 26 Marca 71 godzin jak coś 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 475 Opublikowano 26 Marca Udostępnij Opublikowano 26 Marca 32 minuty temu, Szermac napisał: 71 godzin jak coś A ty zdążyłeś zagrać w demo jak pierwotnie niechcący wypuścili? Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 26 Marca Udostępnij Opublikowano 26 Marca 37 minut temu, Szermac napisał: 71 godzin jak coś Ojezu, powtórka z Elden Ringa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 376 Opublikowano 26 Marca Udostępnij Opublikowano 26 Marca Przecież ta gra to bankowe 85+. Kto tego nie widzi teraz ten się za bardzo na grach nie zna. 1 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 619 Opublikowano 26 Marca Udostępnij Opublikowano 26 Marca Nie no, Pupcio się zna xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 280 Opublikowano 26 Marca Udostępnij Opublikowano 26 Marca Mega znawca Obstawiam 81% Zapisuj Szerman Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 619 Opublikowano 26 Marca Udostępnij Opublikowano 26 Marca No, no Pucio coraz wyżej xd to nie ma co zapisywać, ja 83 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rtooj 1 595 Opublikowano 26 Marca Udostępnij Opublikowano 26 Marca Ocena dema +1,0 "bo pewnie poprawią". Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 429 Opublikowano 26 Marca Udostępnij Opublikowano 26 Marca O gameplay się nie martwie, ale jak fabułka jeszcze dowiezie to celuje 90 na meta i goty tego roku. 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Frantik 2 566 Opublikowano 27 Marca Udostępnij Opublikowano 27 Marca Czemu jeszcze nie ma piątku? Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 619 Opublikowano 27 Marca Udostępnij Opublikowano 27 Marca Mordini, już niedaleko i łapska na GOTG się położy :] Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 27 Marca Udostępnij Opublikowano 27 Marca chlopaki, szkoda mi was. Pokladacie w tej grze duze nadzieje, rozczarowanie bedzie kolosalne Na kilometr smierdzi koreanskim drewnem. 1 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 619 Opublikowano 27 Marca Udostępnij Opublikowano 27 Marca (edytowane) Na kilometr śmierdzi grą żyćka. I co teraz ? xD Zresztą 100 razy wybiorę jaranie się po sufit i rozczarowanie, niż taką smutaśność. Z rozczarowaniem sobie nie radzicie, czy kichuj Zresztą Ty już jesteś rozczarowany, więc o czym my gadamy xd Edytowane 27 Marca przez Szermac Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 280 Opublikowano 27 Marca Udostępnij Opublikowano 27 Marca Szermac ten gość wyżej zjadł zęby na grach a teraz dzięki nim zarabia na chleb. Gość się zna na grach wideo prawie tak dobrze jak ja, trochę wiary młody 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 619 Opublikowano 27 Marca Udostępnij Opublikowano 27 Marca 1 minutę temu, Pupcio napisał: Szermac ten gość wyżej zjadł zęby na grach a teraz dzięki nim zarabia na chleb. O to tak jak ja 2 minuty temu, Pupcio napisał: Gość się zna na grach wideo prawie tak dobrze jak ja ajajaj Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 27 Marca Udostępnij Opublikowano 27 Marca 43 minuty temu, Szermac napisał: Zresztą 100 razy wybiorę jaranie się po sufit i rozczarowanie, niż taką smutaśność Pamiętam, że kamilek przy Abandoned od wszechmocnego Hideo Hassana też mi pisał coś podobnego i jeszcze się kłócił, że ferment sieję bo jestem zielony jak się nie jaram xD Jak wyszło to wiemy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 619 Opublikowano 27 Marca Udostępnij Opublikowano 27 Marca No i co wyszło ? Rozczarowanie, nie ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 27 Marca Udostępnij Opublikowano 27 Marca Nie, no co Ty, Abandoned jebane goty 2024! hint: to była beczka. Jaraj się ile chcesz bo przecież możesz i masz do tego święte prawo zagrajmera, ale trochę śmiesznie patrzy się na obronę Częstochowy gdy ktoś nie przewiduje mesjasza w tych cysiach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 619 Opublikowano 27 Marca Udostępnij Opublikowano 27 Marca Mnie interesuje to czy obadasz demko Bzdurasie, bo widzę w tych oczach na avatarze, że byś się świetnie bawił Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 27 Marca Udostępnij Opublikowano 27 Marca Będę musiał wprosić się do znajomych z PS5, ale to na spokojnie do zrobienia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 27 Marca Udostępnij Opublikowano 27 Marca Ja tam na chłodno jestem dobre myśli i stawiam, ze bedzie mocny średniaczek w okolicach 75 na meta, do ogrania na promce. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 619 Opublikowano 27 Marca Udostępnij Opublikowano 27 Marca (edytowane) 50 minut temu, YETI napisał: Słabe, koreańskie drewno, żółtko na meta Edytowane 27 Marca przez Szermac Cytuj Odnośnik do komentarza
Rotevil 121 Opublikowano 27 Marca Udostępnij Opublikowano 27 Marca (edytowane) No wreszcie przemyślany wybór poziomu trudności zamiast tego idiotycznego -> fabularny, łatwy, normalny, trudny, koszmarny, legendarny itp XD, tylko po prostu dwa do wyboru, mam nadzieję, że to się przełoży na dobrze zbalansowaną rozgrywkę, te ciosy, animacje, dźwięki parowania, ja tu widzę minimum +85 na meta Edytowane 27 Marca przez Rotevil 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi