Paolo de Vesir 9 130 Opublikowano 29 marca Opublikowano 29 marca Panowie, a jak wrazenia ludzi ktorym sperma nie uderzyla jeszcze do mozgu na widok wirtualnego tzipska? 1 Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 29 marca Opublikowano 29 marca Ja bym prosił pisać w opiniach czy graliście przed czy po koniku 5 1 Cytuj
jimmy 1 285 Opublikowano 29 marca Opublikowano 29 marca (edytowane) Jebie z każdej strony Bayonettą tylko że z: - chujowszym movementem i walką (laska podnosi się z ziemi chyba ze 4 sekundy wtf ) - lepszą dupą - taką samą wkurwiającą muzą albo raczej darciem japy przez azjatkę Demko męczarnia. Ja dziękuję serdecznie Edytowane 29 marca przez jimmyyy8 1 Cytuj
Pupcio 18 448 Opublikowano 29 marca Opublikowano 29 marca messer kręci nosem a gość przecież soulsy zna jak mało kto! Cytuj
Bzduras 12 581 Opublikowano 29 marca Opublikowano 29 marca Ale to nie miały być Soulsy przecież, ani blisko. Cytuj
dominalien 263 Opublikowano 29 marca Opublikowano 29 marca 7 minut temu, Damian14 napisał: Same plusy jak dla mnie A, i jeszcze te włosy się powinny leczyć na schizofrenię. 5 minut temu, Daffy napisał: Ja bym prosił pisać w opiniach czy graliście przed czy po koniku Ja po. 1 Cytuj
Donatello1991 1 424 Opublikowano 29 marca Opublikowano 29 marca Czytając wszystkie opinie po demie w tym temacie wychodzi gra na jakieś 91 na meta i 100 polecanych na opencritic. 1 Cytuj
Szermac 2 744 Opublikowano 29 marca Opublikowano 29 marca (edytowane) Dodaj opinie lewaków i tych z obsesją tzipek jak Paolo i wyjdzie jakieś 70 xd Edytowane 29 marca przez Szermac Cytuj
creatinfreak 3 828 Opublikowano 29 marca Opublikowano 29 marca Niech rzuci kamieniem ten co nie zaglądał 2b pod sukienkę i nie dostał trofika. Wiadomo dla samców alfa (piwniczki z padem i benizem w ręku) +10. No powiem szczerze fajnie wygląda ta azjatka i z chęcią bym zagrał....no dla gameplayu też Cytuj
tjery 1 237 Opublikowano 29 marca Opublikowano 29 marca Mieli nosa chłopaki koreaki, czytając powyższe opinie to gdyby zamiast głównej milejdi był jakiś generik chłopek to by był kolejny średniak do gamepassa, a tak GOTY. Cytuj
KrYcHu_89 2 298 Opublikowano 29 marca Opublikowano 29 marca Znam parę zagrajmerek i im też się podoba, a w grach MMO zawsze tworzą lepszą wersję swojego alter ego, to chyba normalne zjawisko, nienormalne zjawisko to Paolo i bambiki xD. Cytuj
Szermac 2 744 Opublikowano 29 marca Opublikowano 29 marca No jak demko to taki poziom roskurwu, to ogarnijcie pełniaka z wszystkimi bossami, fabułką, muzyczką, cutscenkami i pełnym drzewkiem skilli do naparzania. Wiadomo, że GOTY Cytuj
tjery 1 237 Opublikowano 29 marca Opublikowano 29 marca (edytowane) Ale nie żebym to miał im za złe, bardzo dobrze zrobili. W końcu jakiś ogarnięty dev, który wie czego gracze oczekują. Wystarczy wejść na Nexusa i zobaczyć ile do każdej gry gdzie są jakiekolwiek postacie kobiece jest modów upiększających/dokształtowujących/roznegliżowujących. Edytowane 29 marca przez tjery Cytuj
balon 5 343 Opublikowano 29 marca Opublikowano 29 marca Jakby co sprawdźcie czy macie HDR w opcjach włączony. Co dziwne miałem wyłączony na starcie HDR. Po włączeniu ofc obraz dostał mega boost. Pięknie świecą promienie, lasery itp. Cytuj
tjery 1 237 Opublikowano 29 marca Opublikowano 29 marca Nie żartuj, że oni takie coś wrzucili. Dobrze, że nie ma info, że jak jest czarny ekran to trzeba TV włączyć. Cytuj
creatinfreak 3 828 Opublikowano 29 marca Opublikowano 29 marca Jeszcze może niech dadzą listę na jakich tv/monitorach. Bo włączenie gamemode na niektórych tv może i tak być zbyt wolne. Cytuj
KrYcHu_89 2 298 Opublikowano 29 marca Opublikowano 29 marca 4 minuty temu, creatinfreak napisał: Jeszcze może niech dadzą listę na jakich tv/monitorach. Bo włączenie gamemode na niektórych tv może i tak być zbyt wolne. Hinty takie, jakby głównym targetem tej gry były bambiki i gospodynie domowe . Cytuj
Szermac 2 744 Opublikowano 29 marca Opublikowano 29 marca (edytowane) Przejdzione trzeci raz, inne skille zakupione, na przykład taki a'la helmbreaker o wiele szybciej topi obronę tych skurwisinków z 'tarczą". Czy udało się komuś znaleźć kod do jednej ze skrzynek na tej głównej ulicy w budynku ? :hmm: Chyba, że w demku nie ma akurat tej karty z kodem, albo jest gdzieś w tych zablokowanych miejscach w parkingu. Edytowane 29 marca przez Szermac Cytuj
Rotevil 121 Opublikowano 29 marca Opublikowano 29 marca Ja grałem od początku na golasa xD mi się nie udało znaleźć kodu, co do gejmpleja to ja jestem kupiony, system parowania jest świetnie zrobiony, nie jest to może poziom sekiro, bardziej zbliżony do poziomu parowania Lies of P Po skończeniu dema jest jeszcze opcja natychmiastowej walki z dodatkowym bossem, z ulepszonym ekwipunkiem i skillami, zabawa była wyborna Na wrażenia Kiszaka nie będzie co liczyć, bo on PS5 nie ma, natomiast Arkadikus będzie na pewno zachwycony grą, to nie jest jakiś gniot pokroju Starfielda, żeby nie wiadomo jak hejtował tę grę xD 2 1 Cytuj
oFi 2 469 Opublikowano 29 marca Opublikowano 29 marca Demo top, goty tego roku. Nowe ip w koncu a nie jakieś sequle/remastery. Dziekuje korea za taką perłę 1 1 2 Cytuj
Paolo de Vesir 9 130 Opublikowano 29 marca Opublikowano 29 marca GOTY tego roku, a co to bedzie jak wyjdzie futa mod dla Eve? oFi chyba jebnie na zawal z wrazenia 3 Cytuj
Szermac 2 744 Opublikowano 29 marca Opublikowano 29 marca 15 minut temu, Rotevil napisał: Po skończeniu dema jest jeszcze opcja natychmiastowej walki z dodatkowym bossem Mocno przypomina Paręcznika z Sekiro, przynajmniej jesli chodzi o ataki. Sparowanie wszystkich pod rząd i pyknięcie specjala, omnomnom Cytuj
Donatello1991 1 424 Opublikowano 29 marca Opublikowano 29 marca Ale gierka wymiata. Goty jak nic. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi