Rotevil 121 Opublikowano 29 marca Opublikowano 29 marca 49 minut temu, Szermac napisał: Mocno przypomina Paręcznika z Sekiro, przynajmniej jesli chodzi o ataki. Sparowanie wszystkich pod rząd i pyknięcie specjala, omnomnom Pokonałem go 15 razy, starczy tego dema, 200h się chyba szykuje z takimi boss fightami Cytuj
Rash 240 Opublikowano 29 marca Opublikowano 29 marca Czytałem po południu jakieś wzmianki że drętwo,wolno itd. Dla mnie, jak na szczęście dla większości samców w tym temacie jest bardzo bardzo ok jeśli właśnie chodzi o poruszanie.Ogólnie wszystko na mega duży plus i pomimo że kupka wstydu rośnie i rośnie to premierowo ta gierka wlatuje jak złoto.PS czy tylko mnie drażni ten zielony strój z dema i dużo lepiej gra się bez niego? Aha i wielkie dzięki devi za opcje krótki kucyk Cytuj
Szermac 2 744 Opublikowano 29 marca Opublikowano 29 marca No już jest easy mocno, potworki mogą naskoczyć. System walki jest kozak Ogólnie demo przerosło moje oczekiwania, co dopiero full xD 27 dni jak coś Cytuj
KrYcHu_89 2 298 Opublikowano 29 marca Opublikowano 29 marca Demko mocne! Moje GOTY to może nie będzie, ale aż tak pozytywnych wrażeń się nie spodziewałem, to może być najlepsza koreańskie gra AAA, mechaniki sztosik, atmosfera sztosik, grafika sztosik, animacją sztosik. What's not to like? 26.04 ogram na pewno :). Cytuj
balon 5 343 Opublikowano 29 marca Opublikowano 29 marca Teraz, KrYcHu_89 napisał: to może być najlepsza koreańskie gra AAA A jakie są inne koreańskie AAA? 3 Cytuj
KrYcHu_89 2 298 Opublikowano 29 marca Opublikowano 29 marca Teraz, balon napisał: A jakie są inne koreańskie AAA? 6 minut temu, Rash napisał: Czytałem po południu jakieś wzmianki że drętwo,wolno itd. Dla mnie, jak na szczęście dla większości samców w tym temacie jest bardzo bardzo ok jeśli właśnie chodzi o poruszanie.Ogólnie wszystko na mega duży plus i pomimo że kupka wstydu rośnie i rośnie to premierowo ta gierka wlatuje jak złoto.PS czy tylko mnie drażni ten zielony strój z dema i dużo lepiej gra się bez niego? Aha i wielkie dzięki devi za opcje krótki kucyk Na pewno nie jest tak szybko, jak w Bayoneccie, czy nawet Sekiro, ale czy to gorzej, to nie powiedziałbym. System walki to taka hybryda najlepszych rzeczy z kilku gier i rzeczywiście czuć ciężar noszonego dobra naszej protagonistki :). Cytuj
Donatello1991 1 424 Opublikowano 29 marca Opublikowano 29 marca Tempo jest odpowiednie. Pograłem 15 minut i chyba jest ziarno którego nie da się wyłączyć? Czy się mylę bo mam katar i łzy lecą Cytuj
KrYcHu_89 2 298 Opublikowano 29 marca Opublikowano 29 marca (edytowane) 7 minut temu, Donatello1991 napisał: Tempo jest odpowiednie. Pograłem 15 minut i chyba jest ziarno którego nie da się wyłączyć? Czy się mylę bo mam katar i łzy lecą Nie widzę u mnie ziarna, może jakieś turbodelikatne. Jest delikatny shimmering w trybie perf. Ale i tak jakość IQ dużo lepsza, niż we wszystkim co ostatnio wychodzi na PS5. O kurde ten czerwony outfit z wyzwania po demie dużo lepszy, niż ten z dema. Edytowane 29 marca przez KrYcHu_89 Cytuj
Rash 240 Opublikowano 29 marca Opublikowano 29 marca Ja gram w trybie balanced i jest w pytę. Płynniutkie 60 klatek, dobra ostrość, dobry hdr. Czego chcieć więcej Jedynie motion blur wrzuciłem na 0. Cytuj
drozdu7 2 795 Opublikowano 29 marca Opublikowano 29 marca 45 minut temu, Rotevil napisał: Pokonałem go 15 razy, starczy tego dema, 200h się chyba szykuje z takimi boss fightami Tak z ciekawości skąd bierzecie taki przelicznik? Cytuj
Banan91PL 34 Opublikowano 29 marca Opublikowano 29 marca Trochę przypomina soulsy i nie oszukujmy się ale graficznie to chyba wczesne ps4 lub późne ps3 nie żebym hejtowal spodziewałem się slashera a dostałem soulsy kolejne po rise of the ronin 1 1 1 Cytuj
Rotevil 121 Opublikowano 29 marca Opublikowano 29 marca (edytowane) 28 minut temu, drozdu7 napisał: Tak z ciekawości skąd bierzecie taki przelicznik? W sekiro mam około 200h łącznie z ps5 i pc, to podejrzewam, że tu będzie podobnie u mnie w tej grze Edytowane 29 marca przez Rotevil Cytuj
Square 8 609 Opublikowano 29 marca Opublikowano 29 marca Przeszedłem demo i ubiłem bossa w wyzwaniu. Ale to jest dobre wleci Day1, jeszcze tylko wolne ogarnąć w pracy 1 2 Cytuj
SebaSan1981 3 600 Opublikowano 29 marca Opublikowano 29 marca Czyli rekomendujesz? Cholera, wygląda na to że w kwietniu będą dwie zajebiste gierki na horyzoncie: Grounded (bo wreszcie wychodzi na PS5 - czekałem na to!) no i koreańska dupencja siekająca moby i potwory. Chyba trzeba będzie wziąć dodatkowe zmiany aby odłożyć pinionszki. 1 Cytuj
Rtooj 1 633 Opublikowano 30 marca Opublikowano 30 marca Ciężko uwierzyć jak dobrze zapowiada się ta gra, studio które zrobiło dotąd mobliki... Świetna grafika, rusza się jak złoto, a system jest skomplikowany, naprawdę trzeba się uczyć przeciwnika, mashowanie tutaj nic nie da. Za dużo gier zaczętych i nie kupionych nawet, ale spodziewam się ocen pod 90. Świetne walki z bossami. Cytuj
Qbon 343 Opublikowano 30 marca Opublikowano 30 marca Ja widzę też sporo naleciałości z Nier automaty ale to pewnie każdy. Gameplay jest bardzo mocny, ciekawe jak będzie z warstwą fabularną na dłuższą metę. Niby tak słabo z grami od Sony w tym roku ale i ronin fajny i to będzie fajne, chociaż te dwie gry od azjatyckich devow ale obie się różnią dosyć mocno w konstrukcji i bardzo dobrze. Btw już to demo stellar blade jest w lepszym stanie technicznym niż ronin, w którym często chrupie framerate nawet w trybie wydajności. Cytuj
Snake_Plissken 924 Opublikowano 30 marca Opublikowano 30 marca Ja jestem kupiony - po porównaniach do Nier i Bayonetty spodziewałem się szybszej akcji, a tutaj zaskoczenie, że trzeba się pilnować bo zginąć jest łatwo jak kilku wrogów się pojawi lub jeden z tych wariatów z tarczą Design przeciwników jest super, a w szczególności bossowie. Koreańce tutaj zaszaleli. Bossa z wyzwania dopiero za 6 razem pokonałem, jak pozmieniałem elementy wyposażenia - perfekcyjny unik na pewno łatwiej było używać w Bayo i Nier, a tutaj spamowanie przycisku nie zawsze się sprawdza. xD Po tym wyzwaniu widać, że im dalej będzie w grę tym starcia będą jeszcze bardziej dynamiczne Technicznie jest stosik, ślicznie się gra prezentuje w trybie Balance, i trzyma sztywniutkie 60 klatek - byle do 26 kwietnia Cytuj
Szermac 2 744 Opublikowano 30 marca Opublikowano 30 marca Ogólnie jak ktoś się dobrze bawił z Sekiro lub Lies of P to wjeżdżać śmiało. Kolejna gra na godzinyyy wspaniałej, satysfakcjonującej zabawy. Jak przechodzisz demo 5 razy i rozkminiasz bossa z challenga, róznymi buildami, który potem jest bezsilny wobec naszej bohaterki, wiesz że nadciąga gra, gdzie wtopisz cały rok Cytuj
Pupcio 18 448 Opublikowano 30 marca Opublikowano 30 marca 1 minutę temu, Szermac napisał: Ogólnie jak ktoś się dobrze bawił z Sekiro lub Lies of P to wjeżdżać śmiało. Czyli jednak soulsy?! Dzięki Szermac w tym temacie już chyba tylko Tobie można ufać bo wiem że czekasz na tę produkcje 1 Cytuj
Ins 5 757 Opublikowano 30 marca Opublikowano 30 marca (edytowane) Pograłem chwilkę i na premierę nie biorę. System walki wydaje mi się jakiś taki, nie wiem jak to inaczej ująć , drewniany i niesatysfakcjonujący. Cała reszta mi się podoba więc poczekam jak stanieje. Cytat Ogólnie jak ktoś się dobrze bawił z Sekiro lub Lies of P to wjeżdżać śmiało. W Sekiro mam platyne i całaka, cudowna gierka. Tutaj natomiast póki co meh. Edytowane 30 marca przez Ins Cytuj
Szermac 2 744 Opublikowano 30 marca Opublikowano 30 marca Satysfakcjonujący się robi jak załapiesz, ciężko w tym demku załapać przez jedno przejście Cytuj
messer88 6 485 Opublikowano 30 marca Opublikowano 30 marca Przy Sekiro to ten Koreańczyk nawet nie stał, niestety. 1 Cytuj
Donatello1991 1 424 Opublikowano 30 marca Opublikowano 30 marca (edytowane) System walki miażdży. Muza miażdży. Klimat miażdży. Grafika bez przesady, aż tak dobra nie jest. No, ale technicznie chodzi rewelacja. Sekiro było dobre, ale przy tym nie stało. Edytowane 30 marca przez Donatello1991 1 Cytuj
Masamune 153 Opublikowano 30 marca Opublikowano 30 marca Sztywny ten system walki. Lalki śmiesznie momentami wyglądają na tym polu boju, story jakieś takie niskich lotów, nadymane nieudolnie emocjami, których nie ma.Piszecie że system ma głębię, więc wytrzymam się z oceną i pogram więcej w to demo ale początek nie zachwycił mnie bardzo. Cytuj
Square 8 609 Opublikowano 30 marca Opublikowano 30 marca 13 minut temu, Szermac napisał: Satysfakcjonujący się robi jak załapiesz, ciężko w tym demku załapać przez jedno przejście W demie na start ma się już odblokowane większość kombosów, więc pełniak będzie pewnie wolniejszy. Wyzwanie trochę zagina odbiór, bo aby mieć tyle dostępnych bonusów będzie trzeba sporo pograć. Ciekawe co tam w tych dwóch dodatkowych drzewkach jest. Jedno pewnie pod bronie dystansowe. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi