Szermac 2 744 Opublikowano 30 marca Opublikowano 30 marca Nie no co Ty, walka słaba, powolna, drętwa 1 1 Cytuj
YETI 10 998 Opublikowano 30 marca Opublikowano 30 marca 13 minut temu, KrYcHu_89 napisał: https://www.reddit.com/r/stellarblade/s/Rvf3YJLxUZ No pięknie tutaj widać jak ten combat wchodzi . https://www.reddit.com/r/stellarblade/s/TU3AGhr5hu Chińczykiem z kosmicznym refleksem będą mieli duże pole do popisu. Ten skok omijacy dolne cięcie Ciekawe czy finalnej wersji będą tylko te dwa tryby trudności. Gdzieś czytałem że po premierze mają dodać NG+, więc poziom trudności pójdzie w górę. Cytuj
KrYcHu_89 2 298 Opublikowano 30 marca Opublikowano 30 marca A patrzcie ten detal, też się zdzwiliem, btw padł za 15stym ten challenge u mnie, ale chooj będzie lepiej xD. https://www.reddit.com/r/stellarblade/s/c8arrZiJ8S Cytuj
Szermac 2 744 Opublikowano 30 marca Opublikowano 30 marca W ogóle też te ciosy kończące jak się zbije posture nawet zwykłych mobków to Cytuj
mario10 530 Opublikowano 30 marca Opublikowano 30 marca Ściągnąłem demo i przyznaję tyłeczki niezłe Ale dopiero początek mam dema walka całkiem spoko choć wydaje mi się, że nie jest taka jak w Sekiro, ale wydaje się spoko w wolnej chwili postaram się ograć demko bo zapowiada się ciekawie Cytuj
SebaSan1981 3 600 Opublikowano 30 marca Opublikowano 30 marca 9 godzin temu, Szermac napisał: wiesz że nadciąga gra, gdzie wtopisz cały rok Cały rok? Tu się znajdą zawodnicy co rozwalą całą gierkę w niecały tydzień. Rok to zapewne masterowanie na wszystkich poziomach trudności, jeśli takowe będą. Ale tak czy inaczej czekam, zapowiada się wspaniała zabawa! Cytuj
KrYcHu_89 2 298 Opublikowano 30 marca Opublikowano 30 marca 1 minutę temu, SebaSan1981 napisał: Cały rok? Tu się znajdą zawodnicy co rozwalą całą gierkę w niecały tydzień. Rok to zapewne masterowanie na wszystkich poziomach trudności, jeśli takowe będą. Ale tak czy inaczej czekam, zapowiada się wspaniała zabawa! Pewnie i 3 dni, oczywiście jak dla kogoś to będzie gra życia, to jest tutaj potencjał na więcej:). Cytuj
Szermac 2 744 Opublikowano 30 marca Opublikowano 30 marca (edytowane) 5 minut temu, SebaSan1981 napisał: Cały rok? Tu się znajdą zawodnicy co rozwalą całą gierkę w niecały tydzień. Rok to zapewne masterowanie na wszystkich poziomach trudności, jeśli takowe będą. Ale tak czy inaczej czekam, zapowiada się wspaniała zabawa! No chodziło mi o granie na okręte po kilka razy. Nie potrafie takich tytułów przejść raz w tydzień i już się nią nie bawić Edytowane 30 marca przez Szermac 1 Cytuj
Pupcio 18 448 Opublikowano 30 marca Opublikowano 30 marca 3 godziny temu, Szermac napisał: Nie no co Ty, walka słaba, powolna, drętwa 2 2 Cytuj
KrYcHu_89 2 298 Opublikowano 30 marca Opublikowano 30 marca 4 minuty temu, Pupcio napisał: Szybsze, znaczy lepsze? Grałem w obie, Stellar wypada lepiej akurat pod względem walki już po godzinie gry. Poza tym są upgrady na speed, w Automacie akurat system walki jakiś wybitny to nie był imo... był po prostu efektowny. Cytuj
Pupcio 18 448 Opublikowano 30 marca Opublikowano 30 marca Tego nie napisałem użytkowniku Krychu Chciałem tylko pokazać Szermacowi że walka w sb rzeczywiście jest drętwa i wolna w porównaniu do gry na której się wzorowali Ale i tak się cieszę że szykuje sie w miare dobry tytuł bo chińczyk wydaje się miłym chłopem i już powoduje ból dupki na ign i innych gówno stronkach Cytuj
KrYcHu_89 2 298 Opublikowano 30 marca Opublikowano 30 marca 6 minut temu, Pupcio napisał: Tego nie napisałem użytkowniku Krychu Chciałem tylko pokazać Szermacowi że walka w sb rzeczywiście jest drętwa i wolna w porównaniu do gry na której się wzorowali Ale i tak się cieszę że szykuje sie w miare dobry tytuł bo chińczyk wydaje się miłym chłopem i już powoduje ból dupki na ign i innych gówno stronkach W systemie walki to z Niera chyba tylko szpilki wzięli, bo jest on zupełnie inny, to fakt, nie opinia :). Raczej to co wzięli z Niera to audio i ogólno pojęte vibe. Po Nierze wyszła taka gra jak Sekiro i na tej pozycji się cała Korea jak widać wzoruje, bo Lies of P podobnie, tylko ciut gorzej im to wyszło. Ogólnie myślałem, że po Sekiro będzie więcej gier z podobnym parryfest, ale jak widac, nie tak latwo to podrobic. Cytuj
Pupcio 18 448 Opublikowano 30 marca Opublikowano 30 marca Nie róbcie sobie beki z tymi porówaniami do sekiro chłopaki Cytuj
KrYcHu_89 2 298 Opublikowano 30 marca Opublikowano 30 marca 1 minutę temu, Pupcio napisał: Nie róbcie sobie beki z tymi porówaniami do sekiro chłopaki Żebyś się nie zdzwil, bo po premierze, to mogą być porównania do Stellara xD. Cytuj
Szermac 2 744 Opublikowano 30 marca Opublikowano 30 marca Pupcio teoretyk wjechał ogrywając demo Stellara na wszystkie sposoby, on już wszystko wie, to jes gość Cytuj
KrYcHu_89 2 298 Opublikowano 30 marca Opublikowano 30 marca 3 minuty temu, Szermac napisał: Pupcio teoretyk wjechał ogrywając demo Stellara na wszystkie sposoby, on już wszystko wie, to jes gość Sam tak gadałem o np. Lies of P, że przecież to na pewno nie może być dobre, że klon BB i Sekiro, dopóki nie ograłem, Korea jak już na czymś się wzoruje, to potrafi to jeszcze ulepszyć i dodać swoje :). Te ich studia mają ogromny potencjał, drugi raz w tej generacji jestem pozytywnie zaskoczony ich pracą. Cytuj
Pupcio 18 448 Opublikowano 30 marca Opublikowano 30 marca Ja tylko oceniłem te filmiki które wkleił Krychu! Cytuj
Rotevil 121 Opublikowano 30 marca Opublikowano 30 marca 14 minut temu, Pupcio napisał: Nie róbcie sobie beki z tymi porówaniami do sekiro chłopaki To niezłą bekę cały czas robią na tym reddicie poświęconym tej grze, często pojawia się tam w komentarzach porównanie systemu parowania do Sekiro, nawet bóg parowania Ongbal wrzucił w tytule filmu krótkie "Se(xy)kiro" niezły z niego śmieszek 2 Cytuj
KrYcHu_89 2 298 Opublikowano 30 marca Opublikowano 30 marca 2 minuty temu, Pupcio napisał: Ja tylko oceniłem te filmiki które wkleił Krychu! Jasne, filmiki to jednak jak przez gumkę zawsze i wszędzie , demko lepsze, btw. były w slow motion, żeby pokazać hitboxy i okno do parry xD. Cytuj
Szermac 2 744 Opublikowano 30 marca Opublikowano 30 marca Słuchać Pupcia lepiej, a nie tam jakiś lapsów 1 Cytuj
KrYcHu_89 2 298 Opublikowano 30 marca Opublikowano 30 marca Teraz, Szermac napisał: Słuchać Pupcia lepiej, a nie tam jakiś lapsów Ale ewidentnie niektórzy chyba chcą kupić PS5 i spróbować to demo, więc nigdy nie jest za późno, żeby to ogarnąć :). 3 minuty temu, Rotevil napisał: To niezłą bekę cały czas robią na tym reddicie poświęconym tej grze, często pojawia się tam w komentarzach porównanie systemu parowania do Sekiro, nawet bóg parowania Ongbal wrzucił w tytule filmu krótkie "Se(xy)kiro" niezły z niego śmieszek Jak po kilku godzinach grania typ już tak w to umie grać to nie wiem, ale dobre! Cytuj
PiotrekP 1 796 Opublikowano 30 marca Opublikowano 30 marca Demko 2 razy zaliczone na obu dostępnych poziomach. Jak ktoś liczy że na story mode gierka się sama przejdzie, to może się lekko zdziwić. Fakt, jest łatwiej, ale trzeba pilnować bloków i uników, zwłaszcza na mocniejszych rywalach. Sam mam póki co mieszane odczucia, ale kilka razy jeszcze demko zaliczę. Pierwszy raz na bossie z challenge skończył się zgonem, nie zadając mu ani jednego ciosu Cytuj
oFi 2 469 Opublikowano 30 marca Opublikowano 30 marca 3 godziny temu, KrYcHu_89 napisał: A patrzcie ten detal, też się zdzwiliem, btw padł za 15stym ten challenge u mnie, ale chooj będzie lepiej xD. https://www.reddit.com/r/stellarblade/s/c8arrZiJ8S Te wyginanie nóg i wygibasy, to jest sekiro na sterydach. 2024 będzie zapamietany na długo 1 Cytuj
Wredny 9 579 Opublikowano 30 marca Opublikowano 30 marca Demko zaliczone i zakup obowiązkowy NieR Automata spotyka Sekiro Walka z Abaddonem epicka jak sk#rwysyn. No i fajna eksploracja, wspinaczka, pływanie, nurkowanie... Chętnie zamieniłbym EVE na Tachy, bo fajniejsza, ale tak patrząc na ekwipunek to przy imieniu naszej głównej bohaterki mamy L1 i R1 do przełączania, więc może jeszcze jakąś inna lafiryndą pogramy. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi