Opublikowano 31 marca 20241 r Ja już z 5-6h w demie mam. Przeszedłem tylko raz, ale bawię się z bossem w Wyzwaniu. No fajny szpil się szykuje.
Opublikowano 31 marca 20241 r 16 minut temu, Square napisał: Ja już z 5-6h w demie mam Same here. Tylko przeszedłem cztery xd przy bossie też posiedziałem i jutro powróce kopać mu dupe dalej, dalej i dalej Edytowane 31 marca 20241 r przez Szermac
Opublikowano 31 marca 20241 r Te całe "dusze" (do ulepszania hp) z ciał są więcej niż dwie? Jedną znalazłem w jakimś zaułku a drugą na parkingu.
Opublikowano 31 marca 20241 r 2 godziny temu, Dr.Czekolada napisał: Nie widzę jej nigdzie na stronce LRG https://limitedrungames.com/products/ps5-limited-run-97-grounded-fully-yoked-edition Jest tutaj. Co ciekawe, nie znalazłem gry na Game.co.uk więc pozostaje mi zamówić na ebay, jak już się pojawi.
Opublikowano 31 marca 20241 r 33 minuty temu, SebaSan1981 napisał: https://limitedrungames.com/products/ps5-limited-run-97-grounded-fully-yoked-edition Jest tutaj. Co ciekawe, nie znalazłem gry na Game.co.uk więc pozostaje mi zamówić na ebay, jak już się pojawi. Sebuś, kurwa, nie ten temat
Opublikowano 31 marca 20241 r Taa właśnie widzę że pojebałem linki. Tak to jest jak się pisze w czasie oglądania serialu na Netflixie. Sorry, zamotany jestem ostatnio ale nie.. nic nie piłem i nie brałem, po prostu 42lata na tym świecie odciska swoje piętno
Opublikowano 31 marca 20241 r Też ukończyłem demko i raz wyzwanie. Siadło jeszcze mocniej. Szykuje się masa grania przy pelniaku.
Opublikowano 31 marca 20241 r Nie wiem czy było info, ale w grze będzie można łowić ryby. A tutaj coś dla tych co narzekali na wolną walkę.
Opublikowano 31 marca 20241 r Kurde, nie mogę się doczekać... Tak dobrze się w to gra, że nie wiem a trailer na końcu tylko robi smaka a to jeszcze prawie miesiąc. Wdzianko z wyzwania dużo lepsze niż we właściwym demie.
Opublikowano 31 marca 20241 r 13 minut temu, Square napisał: w grze będzie można łowić ryby. Nier to musi być ich ulubiona seria
Opublikowano 31 marca 20241 r Tam też było łowienie? Te dwa ukryte drzewka to raczej pod drona czyli bronie dystansowe, a drugie pod Szał, pewnie mechanika podobna do ataków Beta.
Opublikowano 31 marca 20241 r W grze nie podoba mi się jedynie sposób zbierania przedmiotów, małe kulki które trzeba ręcznie zbierać, ani to ładne, ani poręczne. Za to tak zjeżdzać z windy to nawet bayonetta nie potrafiła ;]
Opublikowano 1 kwietnia 20241 r 4 godziny temu, Rtooj napisał: W grze nie podoba mi się jedynie sposób zbierania przedmiotów, małe kulki które trzeba ręcznie zbierać, ani to ładne, ani poręczne. Za to tak zjeżdzać z windy to nawet bayonetta nie potrafiła ;] W ustawieniach masz do wyboru automatyczne zbieranie. Nie wiem jak wy ale ja na początku każdej gry sprawdzam ustawienia.
Opublikowano 1 kwietnia 20241 r Też zawsze.odpalam, aby włączyć np. dynamiczny HUD i inne rzeczy pod moje widzi mi się. Automatyczne zbieranie ma jeden minus, przy dużej ilości przedmiotów ciężko przeczytać co wpadło.
Opublikowano 1 kwietnia 20241 r Poza tym, demo ma domyślnie wyłączony HDR, co jest dziwną decyzją twórców. Więc warto odwiedzić ustawienia.
Opublikowano 1 kwietnia 20241 r 10 minut temu, YETI napisał: demo ma domyślnie wyłączony HDR Dziwne to jest, chociaż myślałem że tylko u mnie tak. Ja też wyłączyłem długie włosy bo coś w walce mi przeszkadzały.