Skocz do zawartości

Stellar Blade

Featured Replies

• Odpowiedzi 2,5 tys.
  • Wyświetleń 147,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Ukończone. Ostatnie godziny i sama końcówka  Cudo gra, ja wiem, że się jarałem jak oszołom, długo przed premierą, ale to jest nic, ta gra przebiła te wszystkie oczekiwania, nie sądziłem, że to będzi

• Całe szczęście że gaming ratują chinczyki. GOTY 

• Najlepsza gra single player 2024    Forumkowa skala spokojnie 96/100

Opublikowano

umieram z nie grania w Stellara, ehhh te święta

Opublikowano

Ja już z 5-6h w demie mam. Przeszedłem tylko raz, ale bawię się z bossem w Wyzwaniu. No fajny szpil się szykuje.

Opublikowano
16 minut temu, Square napisał:

Ja już z 5-6h w demie mam

Same here. Tylko przeszedłem cztery xd przy bossie też posiedziałem i jutro powróce kopać mu dupe dalej, dalej i dalej :cool:

Edytowane przez Szermac

Opublikowano

Te całe "dusze" (do ulepszania hp) z ciał są więcej niż dwie? Jedną znalazłem w jakimś zaułku a drugą na parkingu. 

Opublikowano

A to nie tak, że znalazłeś jedno do paska beta, a jedno do hp ? ;)

Opublikowano

Taa właśnie widzę że pojebałem linki. Tak to jest jak się pisze w czasie oglądania serialu na Netflixie. Sorry, zamotany jestem ostatnio ale nie.. nic nie piłem i nie brałem, po prostu 42lata na tym świecie odciska swoje piętno :mocking:

Opublikowano

Nie wiem czy było info, ale w grze będzie można łowić ryby.

A tutaj coś dla tych co narzekali na wolną walkę.

Opublikowano

Kurde, nie mogę się doczekać... Tak dobrze się w to gra, że nie wiem a trailer na końcu tylko robi smaka a to jeszcze prawie miesiąc. Wdzianko z wyzwania dużo lepsze niż we właściwym demie.

Opublikowano
13 minut temu, Square napisał:

w grze będzie można łowić ryby.

Nier to musi być ich ulubiona seria:niki:

Opublikowano

Tam też było łowienie?

Te dwa ukryte drzewka to raczej pod drona czyli bronie dystansowe, a drugie pod Szał, pewnie mechanika podobna do ataków Beta.

Opublikowano
25 minut temu, Square napisał:

Tam też było łowienie?

Opublikowano

W grze nie podoba mi się jedynie sposób zbierania przedmiotów, małe kulki które trzeba ręcznie zbierać, ani to ładne, ani poręczne. Za to tak zjeżdzać z windy to nawet bayonetta nie potrafiła ;]

Opublikowano
4 godziny temu, Rtooj napisał:

W grze nie podoba mi się jedynie sposób zbierania przedmiotów, małe kulki które trzeba ręcznie zbierać, ani to ładne, ani poręczne. Za to tak zjeżdzać z windy to nawet bayonetta nie potrafiła ;]

W ustawieniach masz do wyboru automatyczne zbieranie. Nie wiem jak wy ale ja na początku każdej gry sprawdzam ustawienia.

Opublikowano

Też zawsze.odpalam, aby włączyć np. dynamiczny HUD i inne rzeczy pod moje widzi mi się.

Automatyczne zbieranie ma jeden minus, przy dużej ilości przedmiotów ciężko przeczytać co wpadło.

Opublikowano

Poza tym, demo ma domyślnie wyłączony HDR, co jest dziwną decyzją twórców. Więc warto odwiedzić ustawienia.

Opublikowano
10 minut temu, YETI napisał:

demo ma domyślnie wyłączony HDR

Dziwne to jest, chociaż myślałem że tylko u mnie tak. Ja też wyłączyłem długie włosy bo coś w walce mi przeszkadzały.