KrYcHu_89 2 274 Opublikowano 12 kwietnia Opublikowano 12 kwietnia 21 minut temu, Bzduras napisał: Co? Że coś mało zajmuje ta gra xD. Koreańczyki nie dość, że utalentowani w optymalizacji grafiki i performance to jeszcze miejsca na dysku. Cytuj
PiotrekP 1 754 Opublikowano 12 kwietnia Opublikowano 12 kwietnia Demko zajmowało połowę tego, więc chyba każdy liczył na minimum 50-60GB. 1 Cytuj
KrYcHu_89 2 274 Opublikowano 12 kwietnia Opublikowano 12 kwietnia 4 minuty temu, PiotrekP napisał: Demko zajmowało połowę tego, więc chyba każdy liczył na minimum 50-60GB. no jest kompromitacja Koreańczyków, small game. Cytuj
Paolo de Vesir 9 094 Opublikowano 12 kwietnia Opublikowano 12 kwietnia Cóż, no było zabawnie przez moment, ale przyszła rzeczywistość 1 Cytuj
Szermac 2 716 Opublikowano 12 kwietnia Opublikowano 12 kwietnia Czyli gra na jakieś 3 godzinki ehhh Cytuj
Shen 9 625 Opublikowano 12 kwietnia Opublikowano 12 kwietnia Elegancko, ile można grac w rozwleczone sandboxy na 100h Cytuj
Rtooj 1 616 Opublikowano 12 kwietnia Opublikowano 12 kwietnia 1 minutę temu, Szermac napisał: Czyli gra na jakieś 3 godzinki ehhh No jak demo 50h to pełna 100h, niezły wynik. Cytuj
KrYcHu_89 2 274 Opublikowano 12 kwietnia Opublikowano 12 kwietnia Będzie dołgrad na teksturkach Eve. Cytuj
Paolo de Vesir 9 094 Opublikowano 12 kwietnia Opublikowano 12 kwietnia No nic, poczeka się na DEFINITIVE. Cytuj
MEVEK 3 459 Opublikowano 12 kwietnia Opublikowano 12 kwietnia Koreance widac nie podzielaja opinii iz: rozmiar ma znaczenie Cytuj
Paolo de Vesir 9 094 Opublikowano 12 kwietnia Opublikowano 12 kwietnia Czyli jak coś to branża się nie poznała czy grube lewaczki się mszczą? 1 4 1 Cytuj
Square 8 559 Opublikowano 12 kwietnia Opublikowano 12 kwietnia Kilka potworów w sumie, ale nie wiem czy nie były wcześniej pokazane. Bardzo fajny materiał, ep 2 wkrótce. Cytuj
Lochu 58 Opublikowano 12 kwietnia Opublikowano 12 kwietnia 17 minut temu, Szermac napisał: Dużo nowych scen ? Raczej nie, takie developer diaries. Pokazali jakieś potworki których wcześniej nie widziałem ale też nie oglądałem wszystkiego. Episode 2 coming soon Cytuj
creatinfreak 3 828 Opublikowano 13 kwietnia Opublikowano 13 kwietnia Właśnie ograłem demko. No kurwa to może być sztosik giera. Klimat, muzyczka, walka od razu mi się nier automata na myśl nasuwa. A EVE.......moja przyszła waifu Cytuj
oFi 2 468 Opublikowano 13 kwietnia Opublikowano 13 kwietnia Akrobacje top, gameplay top, walka top. Warto bylo czekać na gre tej generacji 1 Cytuj
Szermac 2 716 Opublikowano 13 kwietnia Opublikowano 13 kwietnia Blisko 3 lata czekania, a to już za ciutke ponad 10 dni Cytuj
Wredny 9 502 Opublikowano 13 kwietnia Opublikowano 13 kwietnia 52 minuty temu, creatinfreak napisał: A EVE.......moja przyszła waifu Tachy lepsza Tak mnie ostatnio tknęło, że oczywiście beka z lewaków i yebać ich płacz, ale uzasadnianie wyglądu bohaterki jej rzekomo realistycznym pochodzeniem (w sensie, że modelka) to też mocno naciągana teoria, którą łyknęli chyba tylko niewidomi. Jak ktoś sobie porówna pełnokształtny model z gierki z tym koreańskim wieszakiem, na którym EVE jest niby wzorowana to chyba widzi, że tak nie do końca Cytuj
Bzduras 12 450 Opublikowano 13 kwietnia Opublikowano 13 kwietnia Najbardziej niedorzeczna jest japa tej Eve. Stylizacja na dzieciaka nie pasuje ani do wizerunku modelki ani do jej ciała. No wkurwia to japsko i ta druga lasia z trailerów lepsze wrażenie robi. 2 3 Cytuj
Donatello1991 1 417 Opublikowano 13 kwietnia Opublikowano 13 kwietnia Faktycznie młode japonki z cycami donicami to rzadki widok w popkulturze... 1 Cytuj
Square 8 559 Opublikowano 13 kwietnia Opublikowano 13 kwietnia Godzinę temu, Bzduras napisał: Najbardziej niedorzeczna jest japa tej Eve. Mi się podoba. Wstawkę z Zajezdni to oglądałem prawie za każdym razem, fajnie wygląda. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi