Skocz do zawartości

Stellar Blade

Featured Replies

Opublikowano

No ma mało charakterystyczną twarz niestety, ale katastrofa to jedynie tan grzywa jak Pani Jadzia z wiejskiego sklepu. Na szczęście w tych innych wygląda lepiej.

• Odpowiedzi 2,5 tys.
  • Wyświetleń 152,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ukończone. Ostatnie godziny i sama końcówka  Cudo gra, ja wiem, że się jarałem jak oszołom, długo przed premierą, ale to jest nic, ta gra przebiła te wszystkie oczekiwania, nie sądziłem, że to będzi

• Całe szczęście że gaming ratują chinczyki. GOTY 

• Najlepsza gra single player 2024    Forumkowa skala spokojnie 96/100

Opublikowano

Stylizowana na dzieciaka to może była jak gra nazywała się jeszcze Project Eve. Przecież teraz wygląda normalnie jak jakaś 20kilkulatka. No chyba, że takie to tylko na dolnymśląsku i po prostu nie macie odniesienia xD

Opublikowano
10 godzin temu, Bzduras napisał:

Najbardziej niedorzeczna jest japa tej Eve. Stylizacja na dzieciaka nie pasuje ani do wizerunku modelki ani do jej ciała. No wkurwia to japsko i ta druga lasia z trailerów lepsze wrażenie robi.

Taki ryjec wylosowało w ai robienia chińskich bohaterek nic na to nie poradzimy:nosacz2:

Opublikowano

Na konsoli widziałem, że @Nemesis już gra. Bez łamania embargo możesz coś napisać?

Opublikowano

Zagrałem drugi raz w demko i zaczyna mi się podobać. Jedynie co mnie denerwuje to "pływajaca" postać. Tego już nie poprawią, a szkoda.

Opublikowano
3 minuty temu, Donatello1991 napisał:

Ciekawe jak z różnorodnością przeciwników. Wziąłem już deluxe a teraz mam obawy co do tego.

Wchodziłeś do bestiariusza w demku ? Wygląda bogato :cool: chociaż na bank niektóre będą przemalowane albo z jakąś inną bronią w łapie

Opublikowano
1 minutę temu, Szermac napisał:

Wchodziłeś do bestiariusza w demku ? Wygląda bogato :cool: chociaż na bank niektóre będą przemalowane albo z jakąś inną bronią w łapie

Nie demko tylko raz sobie ogralem i zostawiłem niedosyt na pelniaka. No i hdr i tv testowałem. Czerń kosmosu z początku miażdży.

Opublikowano
2 minuty temu, Donatello1991 napisał:

Nie demko tylko raz sobie ogralem i zostawiłem niedosyt na pelniaka. No i hdr i tv testowałem. Czerń kosmosu z początku miażdży.

Jaki model Tv??

Opublikowano
3 minuty temu, Donatello1991 napisał:

Lg oled c3

Dobry OLED masz. Ja gram na LCD LED SONY XR-75X90K i też nie narzekam na obraz ,choć przydałby mi się SONY XR-77A95L OLED, ale ten w rozmiarze 77 kosztuje ponad 20 tyś, a mniejszych nie chcę.:[:)

Opublikowano

Możecie sobie zaznaczyć w kalendarzu.

Opublikowano

W kalendarzu są eventy, to zrobiłem aby było. Można też komentować jak to bardzo (nie)czekacie bez śmiecenia w temacie.

Opublikowano

O kurwa, pupcie gejmingu teraz narzekaja na twarz protagosnistki jak przez 90% tej gry patrzy sie na doopsko i psioche rozkraczoną w locie z mieczem?

Tego japierdole jeszcze na tym forum nie grali :kekw::kekw::kekyayaya:

Opublikowano

W sensie na forum nie wolno wyrazić swojego zdania?

Opublikowano

Jak można być dorosłym żonatym człowiekiem a przy tym być taką stuleją jak ofi? Nie wiem, choć się domyślam:niki: