Opublikowano 13 kwietnia 20241 r No ma mało charakterystyczną twarz niestety, ale katastrofa to jedynie tan grzywa jak Pani Jadzia z wiejskiego sklepu. Na szczęście w tych innych wygląda lepiej.
Opublikowano 14 kwietnia 20241 r Stylizowana na dzieciaka to może była jak gra nazywała się jeszcze Project Eve. Przecież teraz wygląda normalnie jak jakaś 20kilkulatka. No chyba, że takie to tylko na dolnymśląsku i po prostu nie macie odniesienia xD
Opublikowano 14 kwietnia 20241 r 10 godzin temu, Bzduras napisał: Najbardziej niedorzeczna jest japa tej Eve. Stylizacja na dzieciaka nie pasuje ani do wizerunku modelki ani do jej ciała. No wkurwia to japsko i ta druga lasia z trailerów lepsze wrażenie robi. Taki ryjec wylosowało w ai robienia chińskich bohaterek nic na to nie poradzimy
Opublikowano 14 kwietnia 20241 r Ja pierdziele xd teraz twarz problem. Proszę tu macie moje pieniądze za świetnie wykonana postać. Pierwszy deluxe od lat.
Opublikowano 14 kwietnia 20241 r Na konsoli widziałem, że @Nemesis już gra. Bez łamania embargo możesz coś napisać?
Opublikowano 14 kwietnia 20241 r Zagrałem drugi raz w demko i zaczyna mi się podobać. Jedynie co mnie denerwuje to "pływajaca" postać. Tego już nie poprawią, a szkoda.
Opublikowano 14 kwietnia 20241 r 10 godzin temu, Donatello1991 napisał: Faktycznie młode japonki z cycami donicami to rzadki widok w popkulturze... no nie wiem, nie wiem a może coś dla poparcia tej tezy?
Opublikowano 14 kwietnia 20241 r 7 minut temu, Paolo de Vesir napisał: no nie wiem, nie wiem a może coś dla poparcia tej tezy? To tak jakbyś pytał czy rzeka jest mokra.
Opublikowano 14 kwietnia 20241 r Ciekawe jak z różnorodnością przeciwników. Wziąłem już deluxe a teraz mam obawy co do tego.
Opublikowano 14 kwietnia 20241 r 3 minuty temu, Donatello1991 napisał: Ciekawe jak z różnorodnością przeciwników. Wziąłem już deluxe a teraz mam obawy co do tego. Wchodziłeś do bestiariusza w demku ? Wygląda bogato chociaż na bank niektóre będą przemalowane albo z jakąś inną bronią w łapie
Opublikowano 14 kwietnia 20241 r 1 minutę temu, Szermac napisał: Wchodziłeś do bestiariusza w demku ? Wygląda bogato chociaż na bank niektóre będą przemalowane albo z jakąś inną bronią w łapie Nie demko tylko raz sobie ogralem i zostawiłem niedosyt na pelniaka. No i hdr i tv testowałem. Czerń kosmosu z początku miażdży.
Opublikowano 14 kwietnia 20241 r 2 minuty temu, Donatello1991 napisał: Nie demko tylko raz sobie ogralem i zostawiłem niedosyt na pelniaka. No i hdr i tv testowałem. Czerń kosmosu z początku miażdży. Jaki model Tv??
Opublikowano 14 kwietnia 20241 r 3 minuty temu, Donatello1991 napisał: Lg oled c3 Dobry OLED masz. Ja gram na LCD LED SONY XR-75X90K i też nie narzekam na obraz ,choć przydałby mi się SONY XR-77A95L OLED, ale ten w rozmiarze 77 kosztuje ponad 20 tyś, a mniejszych nie chcę.
Opublikowano 14 kwietnia 20241 r W kalendarzu są eventy, to zrobiłem aby było. Można też komentować jak to bardzo (nie)czekacie bez śmiecenia w temacie.
Opublikowano 14 kwietnia 20241 r O kurwa, pupcie gejmingu teraz narzekaja na twarz protagosnistki jak przez 90% tej gry patrzy sie na doopsko i psioche rozkraczoną w locie z mieczem? Tego japierdole jeszcze na tym forum nie grali
Opublikowano 14 kwietnia 20241 r Mam flashbacki z tematu o FF16. az nie mogę doczekać się postów na GOTY 2024
Opublikowano 14 kwietnia 20241 r Jak można być dorosłym żonatym człowiekiem a przy tym być taką stuleją jak ofi? Nie wiem, choć się domyślam