Plugawy 3 685 Opublikowano 14 kwietnia Opublikowano 14 kwietnia Ciekawe czy cała gra jest taka szarobura na jedno kopyto? Cytuj
Square 8 609 Opublikowano 14 kwietnia Opublikowano 14 kwietnia Z tego co pokazywali na zwiastunie to nie. Cytuj
oFi 2 469 Opublikowano 14 kwietnia Opublikowano 14 kwietnia 40 minut temu, Pupcio napisał: Jak można być dorosłym żonatym człowiekiem a przy tym być taką stuleją jak ofi? Nie wiem, choć się domyślam Bo stulejarzem się jest, A nie bywa. 1 1 2 Cytuj
Szermac 2 744 Opublikowano 14 kwietnia Opublikowano 14 kwietnia Cytat Stellar Blade's monstrous Naytiba were conceptualised in clay model form, before the highly detailed sculpts were scanned in-game and animated. Cytuj
Square 8 609 Opublikowano 14 kwietnia Opublikowano 14 kwietnia W tym BTS było trochę pokazane jak robili. Cytuj
Rtooj 1 632 Opublikowano 14 kwietnia Opublikowano 14 kwietnia Nie mam pojęcia jak coś może być niby częścią ciała a poruszać się i być niezależnym od reszty tak samo jak łańcuch piły mechanicznej. Chyba nigdy nikt czegoś takiego nie wymyślił w żywym organiźmie. Cytuj
YETI 10 998 Opublikowano 15 kwietnia Opublikowano 15 kwietnia https://www.reddit.com/r/stellarblade/s/wpWeDvLMtP xDDD 3 Cytuj
Square 8 609 Opublikowano 16 kwietnia Opublikowano 16 kwietnia Czyżby jakiś specjalny strój dla Eve się szykował? Cytuj
Szermac 2 744 Opublikowano 16 kwietnia Opublikowano 16 kwietnia Może być, może być, ale sama dyskusja tych dwóch ziomeczków dość ciekawa. Cytuj
Square 8 609 Opublikowano 16 kwietnia Opublikowano 16 kwietnia Poczytam później, na spokojnie. Po jakiemu planujecie grać, angielski czy koreański? Który jest domyślny? Na wszelkich zwiastunach wszędzie był chyba tylko angielski. 1 Cytuj
KrYcHu_89 2 298 Opublikowano 16 kwietnia Opublikowano 16 kwietnia (edytowane) 14 minut temu, Square napisał: Poczytam później, na spokojnie. Po jakiemu planujecie grać, angielski czy koreański? Który jest domyślny? Na wszelkich zwiastunach wszędzie był chyba tylko angielski. Wybór jest zadziwiająco trudny, w demku czegoś w EN brakowało, widziałem gdzies gameplay z Kr i Jp i o niebo lepiej. Do tego wszystkie mają lipcync, chyba zaczkę więc w oryginalnym Kr. “English, Japanese, and Korean all have lip-synced animations, so the users will get to experience more natural voiceovers,” (Japoński to w ogóle odpada, będzie chyba tylko w wersji na Azję) Edytowane 16 kwietnia przez KrYcHu_89 1 Cytuj
Pix 915 Opublikowano 16 kwietnia Opublikowano 16 kwietnia No niestety też w demku odniosłem wrażenie, że angielski dub brzmi trochę sztywno. Ale raczej podejrzewam, że nie w fabule, głosach i ogólnie emocjach będzie leżała siła tego tytułu. Cytuj
KrYcHu_89 2 298 Opublikowano 16 kwietnia Opublikowano 16 kwietnia 1 minutę temu, Pix napisał: No niestety też w demku odniosłem wrażenie, że angielski dub brzmi trochę sztywno. Ale raczej podejrzewam, że nie w fabule, głosach i ogólnie emocjach będzie leżała siła tego tytułu. Tego jeszcze nie wiemy Ale gorąco polecam ten filmik wyżej, no jak ktoś grał w coś po koreańsku/ japońsku to od razu zobaczy różnicę na korzyść oryginalnej wersji :). Jeżeli było czepialstwo do czegoś w demku, to właśnie głównie English VA. Cytuj
Szermac 2 744 Opublikowano 16 kwietnia Opublikowano 16 kwietnia (edytowane) To u mnie totalnie inaczej. Ja od początku i przez kilka późniejszych przejść grałem po koreańsku, później przełączyłem na angielski i zostaje zdecydowanie na angielskim, lepiej mi wjechało ostatecznie, brytyjski akcent Eve bardziej mi pasi niż koreańska UwU girl xD. Plus można się skupić na otoczeniu i rzeczach jakie podnosimy podczas, gdy postacie coś tam sobie gadają i nie muszę się skupiać na napisach jak przy koreańskim, co irytowało. Może drugie plejtruł sobie włączę Korean. Edytowane 16 kwietnia przez Szermac Cytuj
mugen 1 955 Opublikowano 16 kwietnia Opublikowano 16 kwietnia Mnie już Nier Automata nauczył, że w gierkach akcji to jednak lepiej ze słuchu ogarniać co mówią niż próbować czytać napisy fikając koziołki między kolorowymi kulkami. Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 16 kwietnia Opublikowano 16 kwietnia 8 minut temu, mugen napisał: Mnie już Nier Automata nauczył, że w gierkach akcji to jednak lepiej ze słuchu ogarniać co mówią niż próbować czytać napisy fikając koziołki między kolorowymi kulkami. Oj tak, zaczynałem Nier po japonsku, ale jak zaczeli gadac podczas akcji, to niestety zmienilem na anglika Cytuj
oFi 2 469 Opublikowano 16 kwietnia Opublikowano 16 kwietnia Ten koreański kusi, bo głos Eve bardziej mi leży jakoś. I pan robot jakoś tak lepszą wczuwke ma również. Ten eng jakiś taki nazbyt ludzki ten głos ma. Cytuj
GSPdibbler 174 Opublikowano 16 kwietnia Opublikowano 16 kwietnia W dniu 14.04.2024 o 20:26, Plugawy napisał: Ciekawe czy cała gra jest taka szarobura na jedno kopyto? Najgłupszy komentarz w wątku. Cytuj
Plugawy 3 685 Opublikowano 16 kwietnia Opublikowano 16 kwietnia Demo jest szarobure więc o co chodzi? Cytuj
Szermac 2 744 Opublikowano 16 kwietnia Opublikowano 16 kwietnia Będzie więcej miejscówek jak początkowa plaża i nie tylko Cytuj
Square 8 609 Opublikowano 16 kwietnia Opublikowano 16 kwietnia 10 godzin temu, Szermac napisał: Ja od początku i przez kilka późniejszych przejść grałem po koreańsku, później przełączyłem na angielski i zostaje zdecydowanie na angielskim, lepiej mi wjechało ostatecznie, brytyjski akcent Eve bardziej mi pasi niż koreańska UwU girl xD. Na tym filmiku wyżej to koreański chyba lepiej pasuje. Będę musiał sprawdzić sam w grze. Cytuj
Szermac 2 744 Opublikowano 16 kwietnia Opublikowano 16 kwietnia (edytowane) No obczaj, obczaj, może mnie drażni, że kompletnie ze słuchu nic nie czaje xd No i jednak wolę angielski głos Eve jakoś, no i to, że trzeba czytać rozmówki jak się zbiera rzeczy itp to głowny problem imo jednak, który najbardziej może przeszkadzać. Edytowane 16 kwietnia przez Szermac Cytuj
Square 8 609 Opublikowano 16 kwietnia Opublikowano 16 kwietnia Ja grałem z automatycznym podnoszeniem. Mogliby dać w pełnej wersji opcje automatycznego podnoszenia waluty, a przedmioty ręcznie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi