Szermac 2 716 Opublikowano 16 kwietnia Opublikowano 16 kwietnia Ja też z automatycznym, chodzi, że wyświetlają się nazwy przedmiotów po podniesieniu nie na długo, w momencie kiedy Adam tłumaczy, że ta skrzynka to jakaś tam i po koreańsku ciężko zobaczyć co mówi Adam i co to za przedmioty w tym samym momencie bez większego zmóżdżania się Może to trywialne, ale też jest szansa na gadanie postaci podczas walki itp itd Cytuj
mario10 515 Opublikowano 17 kwietnia Opublikowano 17 kwietnia Fajna opcja przedmioty ręcznie, a kasa automat. Zawsze po potyczce zbierałem wszystko ręcznie i czytałem co w ogóle podnoszę. Cytuj
Donatello1991 1 417 Opublikowano 17 kwietnia Opublikowano 17 kwietnia No, ale chyba aż tyle śmieci nie będzie i można automat bez problemu. Cytuj
PiotrekP 1 754 Opublikowano 17 kwietnia Opublikowano 17 kwietnia Ja po angielsku. Jak będą coś gadać w trakcie grania to nie będę musiał na napisy zerkać. Cytuj
Czezare 1 450 Opublikowano 17 kwietnia Opublikowano 17 kwietnia Granie w Stellara po angielsku to tak samo jak granie w Wiedźmina po angielsku. Zero wczuty 1 1 Cytuj
SebaSan1981 3 580 Opublikowano 17 kwietnia Opublikowano 17 kwietnia W dniu 14.04.2024 o 19:26, Plugawy napisał: Ciekawe czy cała gra jest taka szarobura na jedno kopyto? Akurat pierwsze miasto to było ruskie więc normalka że szarobure. Ogólnie demko to taki korytarzyk z odnogami. Mechanika ma potencjał. Fajne efekty i wizualia, no i spoko zaprojektowane niemilce. Eve nosi buty jak kopytka, jak klacz podbita haha. Dziwny design ale ok- zdecydowanie lepszy niż nogi kurczaka w pewnej grze niby AAA, która okazała się szmirą. 2 Cytuj
mugen 1 951 Opublikowano 17 kwietnia Opublikowano 17 kwietnia 4 godziny temu, Szermac napisał: Też tak macie, że zaczyna was swędzieć nos jak to oglądacie? Cytuj
Szermac 2 716 Opublikowano 18 kwietnia Opublikowano 18 kwietnia Przypomnę tylko dla potężnych cyfrarzy, że od północy można zrobić preloadzik 1 1 Cytuj
Bzduras 12 450 Opublikowano 18 kwietnia Opublikowano 18 kwietnia I kiedy premiera, bo zapomniałem? Ile to jeszcze dni? A co do recek to faktycznie, kiedy embargo schodzi? Cytuj
KrYcHu_89 2 274 Opublikowano 18 kwietnia Opublikowano 18 kwietnia 3 minuty temu, Bzduras napisał: I kiedy premiera, bo zapomniałem? Ile to jeszcze dni? A co do recek to faktycznie, kiedy embargo schodzi? Środa o 16:00 1 Cytuj
Bzduras 12 450 Opublikowano 18 kwietnia Opublikowano 18 kwietnia Będzie oglądane! Oczywiście dla fabuły Cytuj
Donatello1991 1 417 Opublikowano 18 kwietnia Opublikowano 18 kwietnia Recki nikogo. Gra 9/10 dla każdego. Cytuj
Paolo de Vesir 9 094 Opublikowano 18 kwietnia Opublikowano 18 kwietnia a jak ktoś rucha regularnie? 1 Cytuj
Shen 9 625 Opublikowano 18 kwietnia Opublikowano 18 kwietnia Wizjoner, połączenie Kojimy i Yoko Taro, nie moge się doczekac jego przyszlych projektów. 1 3 Cytuj
GSPdibbler 172 Opublikowano 18 kwietnia Opublikowano 18 kwietnia Jaki lubrykant polecacie na premierę? Cytuj
Czezare 1 450 Opublikowano 18 kwietnia Opublikowano 18 kwietnia 4 godziny temu, Shen napisał: Wizjoner, połączenie Kojimy i Yoko Taro, nie moge się doczekac jego przyszlych projektów. Na czym polega jego wizjonerstwo? Serio pytam... Cytuj
Sep 1 620 Opublikowano 18 kwietnia Opublikowano 18 kwietnia Na tym że nie pierdoli się w tańcu, tylko tworzy takie gry jakie chce. 1 Cytuj
GSPdibbler 172 Opublikowano 18 kwietnia Opublikowano 18 kwietnia 2 godziny temu, mugen napisał: Smalec z psa. Pierwszy Wiedźmin mi się przypomniał. 1 Cytuj
KrYcHu_89 2 274 Opublikowano 18 kwietnia Opublikowano 18 kwietnia 50 minut temu, Czezare napisał: Na czym polega jego wizjonerstwo? Serio pytam... Bo robi sobie zdjęcia z Kojimą i Panem Emilem i wrzuca je na portale społecznościowe, influencer wizjoner. Cytuj
Czezare 1 450 Opublikowano 18 kwietnia Opublikowano 18 kwietnia 7 minut temu, Sep napisał: Na tym że nie pierdoli się w tańcu, tylko tworzy takie gry jakie chce. ...czytaj: mało oryginalne, zrzynające pomysły od innych twórców. Kojima wizjoner? Pełna i absolutna zgoda, ale ten chińczyk z Korei? 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi