Plackus 418 Opublikowano 18 kwietnia Opublikowano 18 kwietnia Killer to może za duże słowo, ale w gatunku ostatnio mało się działo a i female protagonist jest jak za dawnych dobrych czasów i jest doopa i są tzytze.... więc będzie dobrze. Czas w jakim ta gra wychodzi też jej dużo pomaga ... A jak każdy pogra i przeFapuje z tydzień gierkę to przyjdzie czas na jakieś chłodniejsze oceny 1 Cytuj
Square 8 609 Opublikowano 18 kwietnia Opublikowano 18 kwietnia Przeszedłem demo po koreańsku i ogólnie chyba lepiej robi niż angielski, tylko że no właśnie, trzeba się skupiać na napisach. Pelniaka odpalę pewnie po angielsku i zdecyduje z którym zostać. Jeszcze tydzień czekania. Cytuj
Rtooj 1 633 Opublikowano 18 kwietnia Opublikowano 18 kwietnia 4 minuty temu, Square napisał: Przeszedłem demo po koreańsku i ogólnie chyba lepiej robi niż angielski, tylko że no właśnie, trzeba się skupiać na napisach. Pelniaka odpalę pewnie po angielsku i zdecyduje z którym zostać. Jeszcze tydzień czekania. Może warto będzie przejść grę nawet dwa razy. Mimo że jak wiadomo nie lubisz tego Ja planuje najpierw ang, później korea, bo świetnie brzmi. Cytuj
Szermac 2 744 Opublikowano 18 kwietnia Opublikowano 18 kwietnia Są 3 zakończenia, za trzecim razem kurna po hiszpańsku xD Cytuj
Square 8 609 Opublikowano 18 kwietnia Opublikowano 18 kwietnia Może wydadzą łatkę z polskim, to wtedy przejdę raz tak. Ogólnie fajnie, że jest PL do wyboru w napisach/tekście. Cytuj
oFi 2 469 Opublikowano 18 kwietnia Opublikowano 18 kwietnia Jak dla mnie wjeżdża koreański. W żadnej grze gadanie podczas walki nie wnosiło za wiele do fabuły. Ot takie typowe japońskie przyzwyczajenia wschodnich gier, że bohaterowie muszą gadać coś podczas walki. Ff7r miał tego do pożygu wrzucone i nic tam nigdy sensownego nie bylo. Cytuj
Whisker 1 451 Opublikowano 18 kwietnia Opublikowano 18 kwietnia 4 minuty temu, Szermac napisał: Siedzi Jedyna słuszna decyzja!!! Cytuj
oFi 2 469 Opublikowano 19 kwietnia Opublikowano 19 kwietnia 7 dni do mesjasza @Square będzie ten licznik na głównej? Pies somsiada pyta 1 1 Cytuj
Whisker 1 451 Opublikowano 19 kwietnia Opublikowano 19 kwietnia 6 minut temu, oFi napisał: 7 dni do mesjasza @Square będzie ten licznik na głównej? Pies somsiada pyta Oj będzie to dla wielu osób Mesjasz. Takich gier jak Nier zwyczajnie brakuje a są jak dla mnie małymi dziełami sztuki, grami przy których odpoczywam, wpadam w klimat od razu na kilka godzin żeby po przejściu nie mieć później ochoty grać w nic innego. Takie gry zostają na długo w głowie. 1 Cytuj
Szermac 2 744 Opublikowano 19 kwietnia Opublikowano 19 kwietnia Byle do czwartku, urlop, garnitur i czekanie na północ 1 1 Cytuj
Whisker 1 451 Opublikowano 19 kwietnia Opublikowano 19 kwietnia (edytowane) 5 minut temu, Szermac napisał: Byle do czwartku, urlop, garnitur i czekanie na północ I koniecznie od poniedziałku wstrzemięźliwość seksualna każdej formy. Odbieranie gry (i każdego stroju EVE) będzie bardziej spotęgowane Edytowane 19 kwietnia przez Whisker 1 2 Cytuj
mugen 1 955 Opublikowano 19 kwietnia Opublikowano 19 kwietnia 21 minut temu, Whisker napisał: I koniecznie od poniedziałku wstrzemięźliwość seksualna każdej formy. Odbieranie gry (i każdego stroju EVE) będzie bardziej spotęgowane Jedna dłoń na padzie, druga na joysticku, jedno oko na akcji, drugie na napisach, żeby panna mogła stękać po azjatycku. Cytuj
oFi 2 469 Opublikowano 19 kwietnia Opublikowano 19 kwietnia 45 minut temu, Whisker napisał: I koniecznie od poniedziałku wstrzemięźliwość seksualna każdej formy. Odbieranie gry (i każdego stroju EVE) będzie bardziej spotęgowane Spokojnie, jako naczelny perv forumka testosteronu mi nie zabraknie 2 2 Cytuj
Szermac 2 744 Opublikowano 19 kwietnia Opublikowano 19 kwietnia 36 minut temu, mugen napisał: Jedna dłoń na padzie, druga na joysticku, jedno oko na akcji, drugie na napisach, żeby panna mogła stękać po azjatycku. W każdym języku stęknięcia są takie same xD Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 19 kwietnia Opublikowano 19 kwietnia Czy ktoś będzie prowadził statystyki po premierze kto się dobrze wypowiada o gierce, a życiowo nie rucha? 1 2 Cytuj
Square 8 609 Opublikowano 19 kwietnia Opublikowano 19 kwietnia Fajny strój. Gra zainstalowana, koreańska ścieżka dodana w razie czego, czekam Cytuj
KrYcHu_89 2 298 Opublikowano 19 kwietnia Opublikowano 19 kwietnia 3 minuty temu, Szermac napisał: to też z gry xD? Cytuj
Szermac 2 744 Opublikowano 19 kwietnia Opublikowano 19 kwietnia Dżizas zahibernujcie mnie do czwartku plis 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi