Whisker 1 450 Opublikowano 24 kwietnia Opublikowano 24 kwietnia według mnie zasługuje na 9/10 i oby takie oceny ta gra otrzymywała bo takie tytuły (również jak Nier) trzeba wspierać Cytuj
Szermac 2 716 Opublikowano 24 kwietnia Opublikowano 24 kwietnia Radzę uważać na twitterze i wszędzie na spojlery xd Cytuj
Square 8 559 Opublikowano 24 kwietnia Opublikowano 24 kwietnia Jakoś przetrwać trzeba dzisiaj i jutro. Cytuj
Paolo de Vesir 9 094 Opublikowano 24 kwietnia Opublikowano 24 kwietnia O której schodzi embargo? Cytuj
Rtooj 1 616 Opublikowano 24 kwietnia Opublikowano 24 kwietnia 18 godzin temu, Paolo de Vesir napisał: Jutro o 16 czasu polskiego będę już wesoły. Jakiś gościu twierdzi że o 16. Cytuj
Paolo de Vesir 9 094 Opublikowano 24 kwietnia Opublikowano 24 kwietnia Tak mi się obiło o uszy, ale nie śledzę faktycznych newsów nt. gry. Liczyłem, że bardziej zaangażowani będą coś wiedzieć. Cytuj
ASX 14 629 Opublikowano 24 kwietnia Opublikowano 24 kwietnia 38 minut temu, Whisker napisał: według mnie zasługuje na 9/10 i oby takie oceny ta gra otrzymywała bo takie tytuły (również jak Nier) trzeba wspierać nie grałeś, ale wiesz na jaką ocenę zasługuje? 1 Cytuj
messer88 6 456 Opublikowano 24 kwietnia Opublikowano 24 kwietnia 6 minut temu, Paolo de Vesir napisał: Tak mi się obiło o uszy, ale nie śledzę faktycznych newsów nt. gry. Liczyłem, że bardziej zaangażowani będą coś wiedzieć. patrząc na Twoją aktywność w temacie można pomyśleć inaczej 1 5 Cytuj
Shen 9 625 Opublikowano 24 kwietnia Opublikowano 24 kwietnia 2 minuty temu, messer88 napisał: patrząc na Twoją aktywność w temacie można pomyśleć inaczej Niektórzy tak maja, ficuś latał jak ze sraczką po temacie FF16 i rozdawał klauny jak się komuś gra podobała. 1 1 Cytuj
Rtooj 1 616 Opublikowano 24 kwietnia Opublikowano 24 kwietnia 9 minut temu, ASX napisał: nie grałeś, ale wiesz na jaką ocenę zasługuje? Wychodzi na to że gdyby zrobić przygodówkę z bohaterem na wózku, to powinny być "wspierające" dyszki ;] Cytuj
Pupcio 18 386 Opublikowano 24 kwietnia Opublikowano 24 kwietnia Chłopaki niech rozstrzygnie metacritic Cytuj
Donatello1991 1 417 Opublikowano 24 kwietnia Opublikowano 24 kwietnia (edytowane) User score rozstrzygni i sprzedaż. Edytowane 24 kwietnia przez Donatello1991 Cytuj
oFi 2 468 Opublikowano 24 kwietnia Opublikowano 24 kwietnia 14 minut temu, ASX napisał: nie grałeś, ale wiesz na jaką ocenę zasługuje? Wejdzie taki nie czytając poprzednich stron i nie ma pojecia ze Whisker już grę ograł dawno 1 Cytuj
Figuś 21 170 Opublikowano 24 kwietnia Opublikowano 24 kwietnia 15 minut temu, ASX napisał: nie grałeś, ale wiesz na jaką ocenę zasługuje? akurat whisker grał w pełniaka 2 Cytuj
oFi 2 468 Opublikowano 24 kwietnia Opublikowano 24 kwietnia 6 minut temu, Shen napisał: Niektórzy tak maja, ficuś latał jak ze sraczką po temacie FF16 i rozdawał klauny jak się komuś gra podobała. Jemu już nic nie pomoże, tak sie stoczyć zagrajmersko.... 1 Cytuj
Paolo de Vesir 9 094 Opublikowano 24 kwietnia Opublikowano 24 kwietnia 1 minutę temu, Pupcio napisał: Chłopaki niech rozstrzygnie metacritic Myślę, że jedynie pięści są w stanie udowodnić kto ma rację. Tylko przypał, że jednak Czezky się opowiedział za #TeamEva i moe by ciężko. Cytuj
KrYcHu_89 2 274 Opublikowano 24 kwietnia Opublikowano 24 kwietnia Dzisiaj święto gracza Playstation. 18 minut temu, Donatello1991 napisał: User score rozstrzygni i sprzedaż. Ta gra miała akurat dużo preorderków, więc tak myślę, że tutaj 33% marketing (z demkiem włącznie) 33% recki i 33% user score, reszta to magia Playstation xD. 1 Cytuj
Donatello1991 1 417 Opublikowano 24 kwietnia Opublikowano 24 kwietnia Ja już mam ten stan, który będę miał jutro o 23 59. Czyli trzesace się ręce, dreszczyk emocji. Zawsze premiery gier Sonki to u mnie wywołują. 1 4 1 1 Cytuj
Beelzeboss 312 Opublikowano 24 kwietnia Opublikowano 24 kwietnia Tylko żebyś znowu nie skończył na padzie 1 Cytuj
Rtooj 1 616 Opublikowano 24 kwietnia Opublikowano 24 kwietnia Obstawiam 85. Jak wiadomo gry 70-85 to gry bardzo dobre, 87 -100 wybitne, natomiast 86 to gra wszechczasów. 1 Cytuj
KrYcHu_89 2 274 Opublikowano 24 kwietnia Opublikowano 24 kwietnia 43 minuty temu, Donatello1991 napisał: Ja już mam ten stan, który będę miał jutro o 23 59. Czyli trzesace się ręce, dreszczyk emocji. Zawsze premiery gier Sonki to u mnie wywołują. Pięknie powiedziane, to są te MOMENTY <3. 2 Cytuj
Whisker 1 450 Opublikowano 24 kwietnia Opublikowano 24 kwietnia Idą również mocno w marketing oby przełożyło się to też na sprzedaż chociaż patrząc na zainteresowanie tytułem powinno być dobrze i Koreańczycy będą zadowoleni a Sony przypilnuje kontynuacji lub DLC 3 Cytuj
Rooofie 141 Opublikowano 24 kwietnia Opublikowano 24 kwietnia Ja mam wrażenie, że nikt poza tym waszym forumkiem nie jara się tą gierką Piszecie o jakiejś akcji maretingowej a ja pierwsze słysze, nigdzie żadna reklama mi się nie przewinęła poza bannerem na forum. 2 1 2 Cytuj
YETI 10 980 Opublikowano 24 kwietnia Opublikowano 24 kwietnia 16 minut temu, Rooofie napisał: Ja mam wrażenie, że nikt poza tym waszym forumkiem nie jara się tą gierką Piszecie o jakiejś akcji maretingowej a ja pierwsze słysze, nigdzie żadna reklama mi się nie przewinęła poza bannerem na forum. W demo zagrało dwa razy więcej graczy nie w demko Rebirth, więc zainteresowanie duże jest. Co do marketingu, jak byłeś odcięty w ostatnich dniach od netu, to może i masz takie wrażenie. Reklamy w takich miastach jak NY, Seul, Tokio czy Sydney, te które rzuciły mi się w oczy. Sony mocno promuje ten tytuł. Pierwsza recenzja z cyklu, gdyby tylko nie ta ładna baba, to byłoby 9/10. Cytuj
GearsUp 161 Opublikowano 24 kwietnia Opublikowano 24 kwietnia Outfits break with the scenario. A o tym nie pomyślalem, faktycznie może to burzyć immersję Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi