Skocz do zawartości

Stellar Blade

Jordanensis

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
38 minut temu, Whisker napisał:

według mnie zasługuje na 9/10 i oby takie oceny ta gra otrzymywała bo takie tytuły (również jak Nier) trzeba wspierać :) 

nie grałeś, ale wiesz na jaką ocenę zasługuje? 

• Haha 1
Opublikowano
6 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Tak mi się obiło o uszy, ale nie śledzę faktycznych newsów nt. gry. Liczyłem, że bardziej zaangażowani będą coś wiedzieć.

patrząc na Twoją aktywność w temacie można pomyśleć inaczej :) 

• Lubię! 1
  • Haha 5
Opublikowano
2 minuty temu, messer88 napisał:

patrząc na Twoją aktywność w temacie można pomyśleć inaczej :) 

Niektórzy tak maja, ficuś latał jak ze sraczką po temacie FF16 i rozdawał klauny jak się komuś gra podobała.

• Plusik 1
  • beka z typa 1
Opublikowano
9 minut temu, ASX napisał:

Wychodzi na to że gdyby zrobić przygodówkę z bohaterem na wózku, to powinny być "wspierające" dyszki ;]

Opublikowano
14 minut temu, ASX napisał:

Wejdzie taki nie czytając poprzednich stron i nie ma pojecia ze Whisker już grę ograł dawno :beka:

• Plusik 1
Opublikowano
6 minut temu, Shen napisał:

Niektórzy tak maja, ficuś latał jak ze sraczką po temacie FF16 i rozdawał klauny jak się komuś gra podobała.

Jemu już nic nie pomoże, tak sie stoczyć zagrajmersko....

• beka z typa 1
Opublikowano

Dzisiaj święto gracza Playstation. :claptrap:

18 minut temu, Donatello1991 napisał:

User score rozstrzygni i sprzedaż.

Ta gra miała akurat dużo preorderków, więc tak myślę, że tutaj 33% marketing (z demkiem włącznie) 33% recki i 33% user score, reszta to magia Playstation xD. 

• Plusik 1
Opublikowano
43 minuty temu, Donatello1991 napisał:

Ja już mam ten stan, który będę miał jutro o 23 59. Czyli trzesace się ręce, dreszczyk emocji. Zawsze premiery gier Sonki to u mnie wywołują.

Pięknie powiedziane, to są te MOMENTY <3. 

• Plusik 2
Opublikowano

Idą również mocno w marketing oby przełożyło się to też na sprzedaż chociaż patrząc na zainteresowanie tytułem powinno być dobrze i Koreańczycy będą zadowoleni a Sony przypilnuje kontynuacji lub DLC :) 

• Plusik 3
Opublikowano

Ja mam wrażenie, że nikt poza tym waszym forumkiem nie jara się tą gierką :kekw:

Piszecie o jakiejś akcji maretingowej a ja pierwsze słysze, nigdzie żadna reklama mi się nie przewinęła poza bannerem na forum. 

• beka z typa 2
  • This 1
  • Minusik 2
Opublikowano
16 minut temu, Rooofie napisał:

Ja mam wrażenie, że nikt poza tym waszym forumkiem nie jara się tą gierką :kekw:

Piszecie o jakiejś akcji maretingowej a ja pierwsze słysze, nigdzie żadna reklama mi się nie przewinęła poza bannerem na forum. 

W demo zagrało dwa razy więcej graczy nie w demko Rebirth, więc zainteresowanie duże jest. Co do marketingu, jak byłeś odcięty w ostatnich dniach od netu, to może i masz takie wrażenie. Reklamy w takich miastach jak NY, Seul, Tokio czy Sydney, te które rzuciły mi się w oczy. Sony mocno promuje ten tytuł.

Pierwsza recenzja z cyklu, gdyby tylko nie ta ładna baba, to byłoby 9/10.

IMG_20240424_151631.jpg