Opublikowano 24 kwietnia 202424 kwi 7 minut temu, YETI napisał: W demo zagrało dwa razy więcej graczy nie w demko Rebirth, więc zainteresowanie duże jest. Co do marketingu, jak byłeś odcięty w ostatnich dniach od netu, to może i masz takie wrażenie. Reklamy w takich miastach jak NY, Seul, Tokio czy Sydney, te które rzuciły mi się w oczy. Sony mocno promuje ten tytuł. Pierwsza recenzja z cyklu, gdyby tylko nie ta ładna baba, to byłoby 9/10. Zdjęli reckę niestety, ale OP zarejestrowało
Opublikowano 24 kwietnia 202424 kwi Myślę, że patrząc na to można spokojnie doliczyć oczko albo i dwa do faktycznie wystawionej oceny.
Opublikowano 24 kwietnia 202424 kwi Jak Ty ogarniasz pisanie o tej grze w 3 miejscach na 3 różne sposoby?
Opublikowano 24 kwietnia 202424 kwi 2 minuty temu, KrYcHu_89 napisał: już w pierwszej recenzji xD Czekamy na kolejne.
Opublikowano 24 kwietnia 202424 kwi Patrząc jednak na te plusiki i minusiki oraz 85/100 ocenkę to jednak całkiem solidnie to wygląda, przede wszystkim "level design variety", to nie jest jakiś portal krzak akurat, top critic, zobaczymy, jak inni.
Opublikowano 24 kwietnia 202424 kwi 4 minuty temu, Paolo de Vesir napisał: Myślę, że patrząc na to można spokojnie doliczyć oczko albo i dwa do faktycznie wystawionej oceny. A jak z takim minusem i tak dostanie 9/10? To wtedy 11/10?
Opublikowano 24 kwietnia 202424 kwi Presentation 89% Gameplay 82% Czyli dupa fajna ale gierka taka se.
Opublikowano 24 kwietnia 202424 kwi oFi pisał, że będzie to najlepsza gra generacji, a może i historii, więc w sumie czemu nie?
Opublikowano 24 kwietnia 202424 kwi Paula jak nosi, sprzedał PS5 a tu zaraz może się okazać że jak co roku u niego byłby to kandydat główny do jego goty
Opublikowano 24 kwietnia 202424 kwi 2 minuty temu, GearsUp napisał: Presentation 89% Gameplay 82% Czyli dupa fajna ale gierka taka se. Dupa przesłania gameplay
Opublikowano 24 kwietnia 202424 kwi Demo mi nie siadło, więc zero szans. Jak już to ogra się na PC lub Pro.
Opublikowano 24 kwietnia 202424 kwi Da się jakoś grę zwrócić jeszcze? Czuje, że z tym deluxe to mnie poniosło.
Opublikowano 24 kwietnia 202424 kwi 12 minut temu, Paolo de Vesir napisał: oFi pisał, że będzie to najlepsza gra generacji, a może i historii, więc w sumie czemu nie? 89+/100 na meta + twoja i pupcia pęknieta dooopa wystarczy mi do pelnego zadowolenia 26 kwietnia. Hype train ruszyl i już się nie zatrzyma
Opublikowano 24 kwietnia 202424 kwi Teraz, oFi napisał: 89+/100 na meta + twoja i pupcia pęknieta dooopa wystarczy mi do pelnego zadowolenia 26 kwietnia. Patrząc na twoją bibliotekę steam czuję się trochę nieswojo gdy piszesz o mojej dupie. :|
Opublikowano 24 kwietnia 202424 kwi 17 godzin temu, Nemesis napisał: Lepszej gry na PS5 już w tym roku nie będzie.
Opublikowano 24 kwietnia 202424 kwi Słyszeliście jak jebło w Trójmieście ? xD Mniej niż 32 godziny i grańsko
Opublikowano 24 kwietnia 202424 kwi Teraz, Paolo de Vesir napisał: Realnie 93-98 z racji odejmowania z oceny z powodu bohaterki. Okaryna naszego czasu <3.