KrYcHu_89 2 292 Opublikowano 25 kwietnia Opublikowano 25 kwietnia W grze jest 67 typów przeciwników, gdzieś zabrakło do magicznej liczby dwóch przeciwników, ale nie można mieć wszystkiego. Co do słupków sprzedaży, po pozytywnych reckach jeszcze wyżej wybiły: 1 Cytuj
mozi 1 978 Opublikowano 25 kwietnia Opublikowano 25 kwietnia No i dobrze. Pokazują że dev bez dużego expa może zrobić grę z cycatą babą i do tego z fajną mechaniką walki. Może jest jeszcze nadzieja dla branży. 1 Cytuj
Rooofie 156 Opublikowano 25 kwietnia Opublikowano 25 kwietnia 67 rodzajów przeciwników to spora różnica w porównaniu do Dragons Dogmy gdzie były 4. 1 1 1 Cytuj
McDrive 3 097 Opublikowano 25 kwietnia Opublikowano 25 kwietnia Niech team ninja wynajmie ich teraz do zrobienia nowego ninja gaiden. Po mistrzowsku zrobią fizykę tzytzków 1 Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 25 kwietnia Opublikowano 25 kwietnia Za demko jest jakiś bonus czy tylko to przeniesienie sejwa? Cytuj
Szermac 2 743 Opublikowano 25 kwietnia Opublikowano 25 kwietnia Była mowa tylko o przeniesieniu sejwa Cytuj
Donatello1991 1 424 Opublikowano 25 kwietnia Opublikowano 25 kwietnia Zaczynacie od początku? Czy z sejwem? Nie ominie jakiś pucharek początkowy przez to? Cytuj
Szermac 2 743 Opublikowano 25 kwietnia Opublikowano 25 kwietnia (edytowane) Nie wiem czasem czy to progressu postaci tylko nie przenosi, trofeum za Abbadona chyba powinino być, nie wiem i tak lecę od początku. To miłej przygody i łamania paluchów Edytowane 25 kwietnia przez Szermac 1 Cytuj
MEVEK 3 510 Opublikowano 25 kwietnia Opublikowano 25 kwietnia 12 minut temu, Szermac napisał: Nie wiem czasem czy to progressu postaci tylko nie przenosi, trofeum za Abbadona chyba powinino być, nie wiem i tak lecę od początku. To miłej przygody i łamania paluchów Rozumiem ze pady podladowane czekaja w kolejce. Nie ma chwili do stracenia Cytuj
PiotrekP 1 787 Opublikowano 25 kwietnia Opublikowano 25 kwietnia Najpierw do paczkomatu po pudełeczko. Cytuj
Donatello1991 1 424 Opublikowano 25 kwietnia Opublikowano 25 kwietnia Gdzie te stroje z deluxe? Cytuj
Szermac 2 743 Opublikowano 25 kwietnia Opublikowano 25 kwietnia Pewnie dopiero w tym większym obozie przed bossem do odebrania z tej maszyny do upgradów Cytuj
Donatello1991 1 424 Opublikowano 25 kwietnia Opublikowano 25 kwietnia Pewnie tak. No graficzka bez tego ziarna i aberacji to jeszcze lepsza . 1 Cytuj
Szermac 2 743 Opublikowano 26 kwietnia Opublikowano 26 kwietnia (edytowane) Dobra trza się zdrzemnąć. Jest odlot Walka, OST, eksploracja, ganianie za znajdźkami, bossiki A jak wjeżdża po tej szaroburości demowej inna kolorystyka to już w ogóle Co do strojów za Deluxe i Pre-order to nie wiem. Odblokowałem możliwość robienia strojów, ale nie widzę tych nigdzie xd Edytowane 26 kwietnia przez Szermac 1 1 Cytuj
SebaSan1981 3 584 Opublikowano 26 kwietnia Opublikowano 26 kwietnia Jak tam gracze? Evka pozdrawia Cytuj
oFi 2 468 Opublikowano 26 kwietnia Opublikowano 26 kwietnia 3 godziny temu, SebaSan1981 napisał: Jak tam gracze? Evka pozdrawia 4 Cytuj
Snake_Plissken 912 Opublikowano 26 kwietnia Opublikowano 26 kwietnia (edytowane) Nowy kompanion jako DLC Spoiler Edytowane 26 kwietnia przez Snake_Plissken 1 1 Cytuj
Szermac 2 743 Opublikowano 26 kwietnia Opublikowano 26 kwietnia Dobra stroje za Deluxe i Pre-order znajduje się poooo 1 akcie jak coś 1 Cytuj
LukeSpidey 929 Opublikowano 26 kwietnia Opublikowano 26 kwietnia Jak gra chodzi na PS5? Dropy, bugi, glitche? Czy wszystko śmiga jak ta lala? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi