Opublikowano 26 kwietnia 202426 kwi 21 minut temu, Szermac napisał: W sumie dziwnie, że można to ukończyć w 20-30 godzin. Mam gdzieś z 6h i dotarłem dopiero do miasta otwierającego mape xD Dobrze, że dali NG+, to się od razu przejdzie 2x :).
Opublikowano 26 kwietnia 202426 kwi 5 minut temu, KrYcHu_89 napisał: to się od razu przejdzie 2x :). Są 3 zakończenia
Opublikowano 26 kwietnia 202426 kwi 1 minutę temu, Szermac napisał: Są 3 zakończenia Kilka godzin przeleciało nie wiem kiedy, rzeczywiście jak już się ograło w demku trochę to ten combat wchodzi cudownie. System walki to jest 10/10, rozwój postaci to jest 10/10. Naprawdę większość doświadczonych devsów powinna się uczyć od twórców mobilek :).
Opublikowano 26 kwietnia 202426 kwi 13 minut temu, Szermac napisał: Design głównych postaci w mieście to jest coś wspaniałego Fanstatico, Nier Automata w designie głównych postaci się chowa. No to jednak generacja różnicy, ale przypominam, to twórcy "mobilek" :):).
Opublikowano 26 kwietnia 202426 kwi 4 godziny temu, Square napisał: VRR też macie wyłączony? Nie pamiętam jak było w demie. Jak nie przenosiliście postępów z dema to też wszystkie kombinacje ataków są od razu dostępne? Ja przeniosłem postępy z demka, wtedy przenosi absolutnie wszystko, skille, znajdźki, kasę, jedyne czego nie przenosi to bossfight trzeba robić od nowa, bo ostatni zapis jest jakby sprzed tej pierwszej dużej walki. Więc w sumie nic nie tracisz, zaraz po bossfighcie masz też soulsowe skróciki, więc można sobie wszystko ładnie poodblokowywać, jak coś się ominęło w demku :). Polecam przenosiny, chyba, że ktoś naprawdę chce jeszcze raz ograć tutorial i zapomniał podstaw przez te kilka tygodni.
Opublikowano 26 kwietnia 202426 kwi Prosiłbym też moderatorów o zbanowanie userów @Daffy @Pupcio i @Paolo de Vesir z tematu, ich żółć powinna być wylewana w odpowiednim temacie poza tym growym . 3 minuty temu, Szermac napisał: Pan Square już dużo dalej z przodu hahaha, zaraz skończy, mówisz :)? Ten outfit z Killa Billa zajebisty, ciekawe gdzie wpada Edytowane 26 kwietnia 202426 kwi przez KrYcHu_89
Opublikowano 26 kwietnia 202426 kwi Teraz, Szermac napisał: Aż tak nie, ale podglądnąłem i już daaaalej za demkiem xd Ja na razie przerwa, niestety na 2 dni, ale w następnym tyg wpadam na pełnej, zatrzymałem się po wysiadce z Spoiler tramwaju
Opublikowano 26 kwietnia 202426 kwi To nic nie widziałeś jeszcze, to rychłego powrotu Edytowane 26 kwietnia 202426 kwi przez Szermac
Opublikowano 26 kwietnia 202426 kwi Figurka z opening eventu w Seulu A tutaj ładny cosplay 2 minuty temu, Szermac napisał: To nic nie widziałeś jeszcze, to rychłego powrotu No ja myślę, gra wciąga mocno, dużo ludzi pewnie do weekendu już ogra całość
Opublikowano 26 kwietnia 202426 kwi Ja se latam w takim póki co Spoiler Dużo ich jest ogólnie, można dorwać kilka od pewnej postaci w mieście, ale trzeba trochę materiałów, aby je wytworzyć. Póki co pizgam side-questy, jest wpyte Edytowane 26 kwietnia 202426 kwi przez Szermac
Opublikowano 26 kwietnia 202426 kwi Ten pierwszy strój jest jak dla mnie przepaskudny. Trzeba szybko to zmienić.
Opublikowano 26 kwietnia 202426 kwi Jeszcze się nazmieniasz xD Czy budki telefoniczne działają jak posągi Mariki w Eldenie ? Bo po śmierci przeniosło mnie do takowej, ale nie wiem czy to dlatego, że przed takim specyficznym miejscem akurat była, czy to tak na tych otwartych terenach działa ? :hmm:
Opublikowano 26 kwietnia 202426 kwi 14 minut temu, PiotrekP napisał: Ten pierwszy strój jest jak dla mnie przepaskudny. Trzeba szybko to zmienić. Jak nie masz edycji deluxe, to chwilę poczekasz na zmianę.
Opublikowano 26 kwietnia 202426 kwi 12 minut temu, Szermac napisał: Jeszcze się nazmieniasz xD Czy budki telefoniczne działają jak posągi Mariki w Eldenie ? Bo po śmierci przeniosło mnie do takowej, ale nie wiem czy to dlatego, że przed takim specyficznym miejscem akurat była, czy to tak na tych otwartych terenach działa ? :hmm: W jakim sensie? Po zgonie wracamy tam gdzie ostatnio siadaliśmy, czy coś się potem zmienia? Teraz, Szermac napisał: Strój z deluxe jest dużo dalej niż pierwszy jaki można znaleźć Gdzie znalazłeś pierwszy? Daj w spojler
Opublikowano 26 kwietnia 202426 kwi 1 minutę temu, KrYcHu_89 napisał: W jakim sensie? Po zgonie wracamy tam gdzie ostatnio siadaliśmy, czy coś się potem zmienia? Gdzie znalazłeś pierwszy? Daj w spojler Oprócz tego obozu normalnego, są też wolno stojące budki telefoniczne do szybkiej podróży, przy których się nie odpoczywa i przy takiej też po zgonie mnie zrespiło. Co do pierwszego stroju Spoiler To jest w pokoju na tym wiszącym peronie kolejki, którym nie dawno jechałeś
Opublikowano 26 kwietnia 202426 kwi Pewnie Sony kazało ale tak serio to żenada. Albo jebac system i cipa na oczy albo niech zmienia postać na grubą ruda babe. Niech się zdecydują.
Opublikowano 26 kwietnia 202426 kwi 12 minut temu, Szermac napisał: Oprócz tego obozu normalnego, są też wolno stojące budki telefoniczne do szybkiej podróży, przy których się nie odpoczywa i przy takiej też po zgonie mnie zrespiło. Co do pierwszego stroju Pokaż ukrytą zawartość To jest w pokoju na tym wiszącym peronie kolejki, którym nie dawno jechałeś Tak mam go, ale jeszcze nie wycrafciłem.