Square 8 559 Opublikowano 28 kwietnia Opublikowano 28 kwietnia Było pisane tu aby iść dalej, do tego się wraca. Szkoda, że gra nie wspiera natywnie VRR, będzie trzeba wymusić w konsoli i oby nie było głupich błędów. 1 Cytuj
Donatello1991 1 417 Opublikowano 28 kwietnia Opublikowano 28 kwietnia 6 minut temu, Square napisał: Było pisane tu aby iść dalej, do tego się wraca. Szkoda, że gra nie wspiera natywnie VRR, będzie trzeba wymusić w konsoli i oby nie było głupich błędów. Ni zauważyłem żadnych. Cytuj
Szermac 2 714 Opublikowano 28 kwietnia Opublikowano 28 kwietnia Była przerwa u Paolo, ale Trzaski i Wycia część druga leci 1 Cytuj
Rotevil 121 Opublikowano 28 kwietnia Opublikowano 28 kwietnia Nawet lubiany tu przez wszystkich na forum Kiszak dobrze się bawi na tej grze, świat się kończy Cytuj
PiotrekP 1 754 Opublikowano 28 kwietnia Opublikowano 28 kwietnia (edytowane) Drugi strój zrobiony. Eksploracja tej pustyni całkiem spoko, nie jest tak wielka na pierwszy rzut oka. Pozbierałem też questy poboczne i dziś będę zbierał sprzęt dla fryzjera. Edytowane 28 kwietnia przez PiotrekP Cytuj
Szermac 2 714 Opublikowano 28 kwietnia Opublikowano 28 kwietnia (edytowane) Bo nie da się przy niej źle bawić, to jest awykonalne xd Edytowane 28 kwietnia przez Szermac 1 Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 28 kwietnia Opublikowano 28 kwietnia 2024 dobra GRA nie moze byc dobra GRA w ktora sie po prostu GRA The Last of US 2 10/10 Pamietamy 1 Cytuj
Square 8 559 Opublikowano 28 kwietnia Opublikowano 28 kwietnia Brakuje mi dwóch kart pamięci na Pustkowiu, będzie trzeba poszukać przed powrotem do Eidosu. Mam też kod do wykorzystania, ale nie pamiętam gdzie jest skrzynka Strojów już mam chyba z 15 odblokowanych. Cytuj
Szermac 2 714 Opublikowano 28 kwietnia Opublikowano 28 kwietnia (edytowane) Ja siedzę na kolejnej potężnej miejscówce. Pykam poboczne i szukam znajdziek. Na pustkowiu też mam trochę rzeczy brakujących. Strojów 15, a znalezionych 20. Kolejny pracowity dzień A strojów jest chyba 35. Ogarnąłem właśnie specjalny strój, myślę że Paolowi by się spodobał :* Spoiler Edytowane 28 kwietnia przez Szermac 2 Cytuj
Square 8 559 Opublikowano 28 kwietnia Opublikowano 28 kwietnia Czekam na ten strój co był w demie, jeansy i kurtka. Wczoraj odblokowałem Czarną Sukienkę i dziwię się, że zmieniali ten strój kąpielowy. Cytuj
Szermac 2 714 Opublikowano 28 kwietnia Opublikowano 28 kwietnia (edytowane) To prawda xD Może właśnie dlatego, koreańczyk rozegrał szachy 5D xd Btw. Dopiero teraz ogarnąłem, że Lily w kryjówce ogarnęła składzik na zebrane puszki. No ostatnia nagroda warta pofatygowania faktycznie xD Edytowane 28 kwietnia przez Szermac Cytuj
Square 8 559 Opublikowano 28 kwietnia Opublikowano 28 kwietnia Też wczoraj dopiero zobaczyłem, ale to przez to, że latałem dużo po Pustkowiach. Aktualnie mam 22 puszki zebrane. No to można wracać do pierwszej miejscówki. Pewnie pominąłem jakieś gazety i tak, ale przynajmniej karty zebrane są. Cytuj
Szermac 2 714 Opublikowano 28 kwietnia Opublikowano 28 kwietnia (edytowane) Jeny mi w Eidosie brakuje właśnie tej pierwszej karty pamięci, nie mam pojęcia, gdzie ona może być I dobra wracam na Pustkowia i Eidos bo trzecia otwarta mapa to jest przemoloch Edytowane 28 kwietnia przez Szermac Cytuj
Square 8 559 Opublikowano 28 kwietnia Opublikowano 28 kwietnia 19 minut temu, Szermac napisał: Jeny mi w Eidosie brakuje właśnie tej pierwszej karty pamięci, nie mam pojęcia, gdzie ona może być Gdzieś na samym początku. Zanim zeskoczysz do wody to po prawej można się chwycić, może tam. Tam też jest robocik. Cytuj
Szermac 2 714 Opublikowano 28 kwietnia Opublikowano 28 kwietnia (edytowane) What xD No faktycznie to było to Łowienie rybek Edytowane 28 kwietnia przez Szermac Cytuj
Paolo de Vesir 9 093 Opublikowano 28 kwietnia Opublikowano 28 kwietnia 4 godziny temu, Szermac napisał: Była przerwa u Paolo, ale Trzaski i Wycia część druga leci Tak, wiem wiem. GOTG najmocniejsze 82 w historii, główny konkurent Grounded na grę roku na PS5. 2 Cytuj
Paolo de Vesir 9 093 Opublikowano 28 kwietnia Opublikowano 28 kwietnia Tak wiem, zwiastowanie pańskie, nic lepszego nie wyszło, Returnal go home i takie tam. Najważniejsze, że się dobrze bawisz. 1 Cytuj
Szermac 2 714 Opublikowano 28 kwietnia Opublikowano 28 kwietnia Polecam ogarniać side-questy, i wracać do miejsc już wcześniej odwiedzonych głównie w Eidos7 pojawia się dużo nowych rzeczy jak się dotrze do 2 większej mapy fabularnie po Pustkowiu i Macierzy Cytuj
oFi 2 468 Opublikowano 28 kwietnia Opublikowano 28 kwietnia Najlepsza gra single player 2024 Forumkowa skala spokojnie 96/100 6 1 1 5 Cytuj
Beelzeboss 312 Opublikowano 28 kwietnia Opublikowano 28 kwietnia dlatego opinie na forum trzeba ignorować 1 Cytuj
Donatello1991 1 417 Opublikowano 28 kwietnia Opublikowano 28 kwietnia Jak dla mnie gra ma najlepszy system strzelania od lat. Cytuj
Square 8 559 Opublikowano 28 kwietnia Opublikowano 28 kwietnia Szkoda, że zmiana ammo tak długo trwa. Cytuj
Lukas_AT 1 186 Opublikowano 28 kwietnia Opublikowano 28 kwietnia (edytowane) Alfa Boss padł za pierwszym razem. Po demie miałem wątpliwości czy system walki mi siądzie - gra wtedy wydawała się trudna. Teraz po kilku godzinach zacząłem rozumieć ten system lepiej i idę ładnie do przodu. Miasto nie takie duże, widać chyba te ograniczenia budżetu, ale niczego większego nie potrzebuje. Architektura przypomina mi trochę Killzone’a 2, gdzie wszystko było takie szarobure. Mniejsza miejscówka, ale ociekająca detalami robi swoje. Edytowane 28 kwietnia przez Lukas_AT Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi