Qbon 369 Opublikowano 28 kwietnia Opublikowano 28 kwietnia Ja póki co jestem po 4 misjach głównych i robię poboczne na pustkowiach i w Eidosie. Cytuj
wet_willy 2 166 Opublikowano 28 kwietnia Opublikowano 28 kwietnia Swietna gierka normalnie wypieki na twarzy w oczekiwaniu na koniec pracy zeby grac pol nocy i kolejne 2 dni bo mam wolne <3 Bardzo podoba mi sie to ze Eve faktycznie power upuje i zamienia sie w nietykalna maszyne do zabijania wraz z Progressem. 1 Cytuj
Square 8 710 Opublikowano 28 kwietnia Opublikowano 28 kwietnia Odblokowałem zdolności Szału ale moc. Cytuj
KrYcHu_89 2 378 Opublikowano 28 kwietnia Opublikowano 28 kwietnia 3 godziny temu, oFi napisał: Najlepsza gra single player 2024 Forumkowa skala spokojnie 96/100 4.80/5.00 na PSN 1 Cytuj
Szermac 2 855 Opublikowano 28 kwietnia Opublikowano 28 kwietnia Pierwsza ścieżka w rozwoju drona, dokładnie 4 perk, przydatna rzecz jeśli chodzi o puszki 16 minut temu, Square napisał: Odblokowałem zdolności Szału ale moc. Zobaczysz za kawałek jaki będzie kurna banderas desperadoś xD Cytuj
PiotrekP 1 882 Opublikowano 28 kwietnia Opublikowano 28 kwietnia Opcjonalny boss na pustkowiach, z którym miałem z początku problem teraz padł od razu, choć trochę mnie poobijał. Te bloki i uniki przeważnie wchodzą, ale czasem się nie trafi i można oberwać. Kolor fryza zmieniony i ruszam dalej z fabułą, bo wystarczy tego exploringu na chwilę. Cytuj
Square 8 710 Opublikowano 28 kwietnia Opublikowano 28 kwietnia W ulepszeniu drona brakuje mi dwóch dla żądła i jednego dla ładunków. Muszę kupować częściej ammo, bo się łapie często na tym, że brakuje, bo się nie uzupełnia w obozach samo tak jak reszta. 4 minuty temu, KrYcHu_89 napisał: 4.80/5.00 na PSN Trzeba ocenić. Ja w klasycznym fryzie latam. Przez moment miałem drugi, ale wróciłem, właśnie po tej walce na pustyni. Cytuj
KrYcHu_89 2 378 Opublikowano 28 kwietnia Opublikowano 28 kwietnia 1 minutę temu, Square napisał: W ulepszeniu drona brakuje mi dwóch dla żądła i jednego dla ładunków. Muszę kupować częściej ammo, bo się łapie często na tym, że brakuje, bo się nie uzupełnia w obozach samo tak jak reszta. Trzeba ocenić. Trzeba, by od razu poszedł lock na sequelik :). Cytuj
creatinfreak 3 856 Opublikowano 28 kwietnia Opublikowano 28 kwietnia Szał i następny Perk dają radę. Ale jakoś łatwiej mi nabijać betę przez parry niż szał przez uniki. A to paradoks bo w grach soulsowoych zawsze lepiej mi szły uniki niż parowanie. Gdzie Wy te wszystkie stroje znajdujecie....ja jestem już na pustkowiach i mam 6 czy 7 i to takich niezbyt. Najlepiej mi pasują zielone opięte leginsy Cytuj
Szermac 2 855 Opublikowano 28 kwietnia Opublikowano 28 kwietnia (edytowane) 11 minut temu, Square napisał: W ulepszeniu drona brakuje mi dwóch dla żądła i jednego dla ładunków. Muszę kupować częściej ammo, bo się łapie często na tym, że brakuje, bo się nie uzupełnia w obozach samo tak jak reszta. Trzeba ocenić. Ja w klasycznym fryzie latam. Przez moment miałem drugi, ale wróciłem, właśnie po tej walce na pustyni. Ta tym bardziej się znajduje znajdźki ukryte za strzelaniem do celów. Chcesz se otworzyć skrzyneczke z czymś spoko, a tu zonk ni mo ammo 8 minut temu, creatinfreak napisał: Szał i następny Perk dają radę. Ale jakoś łatwiej mi nabijać betę przez parry niż szał przez uniki. A to paradoks bo w grach soulsowoych zawsze lepiej mi szły uniki niż parowanie. Gdzie Wy te wszystkie stroje znajdujecie....ja jestem już na pustkowiach i mam 6 czy 7 i to takich niezbyt. Najlepiej mi pasują zielone opięte leginsy U mnie już 27 strojów Są poukrywane w terenie, w boxach, w większych skrzyniach, za questy, w sekretnych miejscach i u sklepikarzy. Edytowane 28 kwietnia przez Szermac Cytuj
PiotrekP 1 882 Opublikowano 28 kwietnia Opublikowano 28 kwietnia Ja ulepszyłem ten magazynek pocisków do bodaj 50 póki co, chyba raz można jeszcze powiększyć. Z tego co widzę na pustkowiach zaraz jak wychodzimy z miasta to po lewej (na mapie) stronie jest fragment, gdzie można doskoczyć dopiero po odblokowaniu podwójnego skoku. Innej drogi nie widzę. Cytuj
Square 8 710 Opublikowano 28 kwietnia Opublikowano 28 kwietnia 2 godziny temu, Szermac napisał: Zobaczysz za kawałek jaki będzie kurna banderas desperadoś xD Alfa 2 ale walka, tylko dość łatwa. Ogólnie dopakowana Eve rozpierdziela wszystko. Dalej można szybko zginąć, ale łączenie ruchów, uniki, kontry, szał, bety, no dzieje się na ekranie. Cytuj
Szermac 2 855 Opublikowano 28 kwietnia Opublikowano 28 kwietnia (edytowane) Kurde ja to personal besta chyba walnąłem dzisiaj, 12 godzin z przerwą na obiad. Ostatni raz to chyba przy DMCV takie swawole, ale jutro go pobije Trochę smutałke, że po kolejnym fabularnym momencie, tablica jak i miasto z Sidequestami świeci pustkami już :c Zostały w sumie questy z łowieniem rybek, ale trochę się nie polubiłem z tą mechaniką, boję się, że pada rozwale przy wyławianiu xD Mam nadzieję, że gra nie zaczyna gnać na łeb na szyję już, ku końcowi i coś się jeszcze pojawi, bo trochę tego dzisiaj poczyściłem i może nawet za dużo xD. Chociaż i tak jakieś znajdźki mi zostały na pustkowiu i wielkiej pustyni. Jak tak sobie pomyślę, to jeszcze trochę rzeczy, które były w trailerach nie widziałem Stąd też pytanie do @Whisker Spoiler Czy wylot na orbitę to jeden z tych momentów, gdzie nie wrócę już na pustkowia albo na pustynię ? Sama intryga też zaczęła się zagęszczać, choć nie ukrywajmy od 1/4 gry można skminić jak to się potoczy, to mimo to liczę na jeszcze jakieś strzały w pysk twistowe Niech tam Ci piękni ludzie klepią już jakąś mape do DLC i sequelek Edytowane 28 kwietnia przez Szermac Cytuj
MEVEK 3 618 Opublikowano 28 kwietnia Opublikowano 28 kwietnia Piękne screeny chopy, ale na tapetę to trochę słabe quality Dajcie cos na miare prawdziwego mężczyzny Cytuj
Szermac 2 855 Opublikowano 28 kwietnia Opublikowano 28 kwietnia (edytowane) Masz xD Spoiler Co do łowienia to cofam, źle zrozumiałem to trochę i już idzie gicio Edytowane 28 kwietnia przez Szermac 1 Cytuj
Whisker 1 454 Opublikowano 28 kwietnia Opublikowano 28 kwietnia Godzinę temu, Szermac napisał: Kurde ja to personal besta chyba walnąłem dzisiaj, 12 godzin z przerwą na obiad. Ostatni raz to chyba przy DMCV takie swawole, ale jutro go pobije Trochę smutałke, że po kolejnym fabularnym momencie, tablica jak i miasto z Sidequestami świeci pustkami już :c Zostały w sumie questy z łowieniem rybek, ale trochę się nie polubiłem z tą mechaniką, boję się, że pada rozwale przy wyławianiu xD Mam nadzieję, że gra nie zaczyna gnać na łeb na szyję już, ku końcowi i coś się jeszcze pojawi, bo trochę tego dzisiaj poczyściłem i może nawet za dużo xD. Chociaż i tak jakieś znajdźki mi zostały na pustkowiu i wielkiej pustyni. Jak tak sobie pomyślę, to jeszcze trochę rzeczy, które były w trailerach nie widziałem Stąd też pytanie do @Whisker Ukryj zawartość Czy wylot na orbitę to jeden z tych momentów, gdzie nie wrócę już na pustkowia albo na pustynię ? Sama intryga też zaczęła się zagęszczać, choć nie ukrywajmy od 1/4 gry można skminić jak to się potoczy, to mimo to liczę na jeszcze jakieś strzały w pysk twistowe Niech tam Ci piękni ludzie klepią już jakąś mape do DLC i sequelek Nie wrócisz już orbita to już definitywny koniec 1 Cytuj
Szermac 2 855 Opublikowano 28 kwietnia Opublikowano 28 kwietnia No to się jeszcze nie wybieram w takim razie 1 Cytuj
Whisker 1 454 Opublikowano 28 kwietnia Opublikowano 28 kwietnia (edytowane) 2 minuty temu, Szermac napisał: No to się jeszcze nie wybieram w takim razie Dokładnie, wszystkie questy porób, ile da się upgrade to też zrób i dozbieraj wszystko. Później leć na orbitę wszak czeka Cię jeszcze NG+ na dobicie wszystkiego. Sama orbita to też sporo grania i bossów więc tam te sporo uda się punktów nabić ps. Aha jak chcesz platynę szybciej to wrzuć save też do chmury bo są 3 zakończenia I ryb 20 złów Ja na razie Edytowane 28 kwietnia przez Whisker Cytuj
Szermac 2 855 Opublikowano 28 kwietnia Opublikowano 28 kwietnia (edytowane) @Whisker Spoiler A co z questami Enyi i Kai i tego robota, widziałem, że też mają trofea, a jakoś nic u nich nie ma ? Może mówimy jednak o różnych momentach :hmm: W sejwy się nie będziem bawić, polece jeszcze dwa razy, a potem trzydzieści xD Edytowane 28 kwietnia przez Szermac Cytuj
creatinfreak 3 856 Opublikowano 28 kwietnia Opublikowano 28 kwietnia No w takim razie ja też się jeszcze na orbitę nie wybieram. Trzeba pozwiedzać jeszcze i porobić zadania poboczne. Może do platyny się nie szykuje, ale nie chcę jeszcze kończyć tej przygody. Cytuj
Szermac 2 855 Opublikowano 28 kwietnia Opublikowano 28 kwietnia Może orbita, a winda orbitalna to dwie różne rzeczy, może do windy jeszcze można hmmm ? Cytuj
Whisker 1 454 Opublikowano 28 kwietnia Opublikowano 28 kwietnia (edytowane) 2 minuty temu, Szermac napisał: Może orbita, a winda orbitalna to dwie różne rzeczy, może do windy jeszcze można hmmm ? Nie, to już punkt bez powrotu Zresztą Adam o tym poinformuje bo jeżeli nie ma takiej informacji od niego to można spokojnie. Natomiast podwójnie Was zapyta czy aby napewno, tego nie da się pominąć 4 minuty temu, creatinfreak napisał: No w takim razie ja też się jeszcze na orbitę nie wybieram. Trzeba pozwiedzać jeszcze i porobić zadania poboczne. Może do platyny się nie szykuje, ale nie chcę jeszcze kończyć tej przygody. No i spoko też tak miałem i wróciłem łowić dalej ryby bo poboczne wytłukłem na bieżąco Edytowane 28 kwietnia przez Whisker Cytuj
Szermac 2 855 Opublikowano 28 kwietnia Opublikowano 28 kwietnia (edytowane) Spoiler To ja mam coś chyba spierdolone xd Nie aktywuje mi się misja w sklepie u Kayi ani Enyi, aby zakończyć ich wątki, a skoro z windy orbitalnej się nie wraca to coś nie halo xd Edytowane 28 kwietnia przez Szermac Cytuj
Whisker 1 454 Opublikowano 28 kwietnia Opublikowano 28 kwietnia (edytowane) 2 minuty temu, Szermac napisał: To ja mam coś chyba spierdolone xd Nie aktywuje mi się misja w sklepie u Kayi ani Enyi, aby zakończyć ich wątki, a skoro z windy orbitalnej się nie wraca to coś nie halo xd Zrobiłeś u nich wszystko? Tzn u złomiarki na najwyższy poziom serduszek (wykup fantów od niej aby mieć 3/3 polubien) i wszystkie poboczne? Edytowane 28 kwietnia przez Whisker Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi