KrYcHu_89 2 378 Opublikowano 29 kwietnia Opublikowano 29 kwietnia 3 minuty temu, Square napisał: A to gdzie promowali ten strój? Ok to jak czegoś nie zbiore to wtedy wpadnie. A puszki są w tych etapach? Bo strój to jednak wolałbym odblokować wcześniej niż później. No strój za puszeczki fajny :D. 8 minut temu, Alastor84 napisał: https://twistedvoxel.com/playstation-will-refund-stellar-blade-over-false-advertisement/ Hahaha, ciekawe, czy kupi jeszcze raz, teraz pudełko, żeby mieć ten 1 strój, to już dobry odchył, ale jak widać można :D. Cytuj
Szermac 2 854 Opublikowano 29 kwietnia Opublikowano 29 kwietnia (edytowane) Tak z ciekawości, znaleźliście na NG+ ten ostatni strój ? Tylko nie pokazujcie xD Dobrze skitrany ? Za 25 ryb też jest strój Jak się domyślam to różne ryby na różnych łowiskach rozsianych po całej grze się łowi ? I z tego co widzę to 3 ryby są też na orbicie ? No to zabawa na najbliższe godziny xD Edytowane 29 kwietnia przez Szermac Cytuj
Square 8 710 Opublikowano 29 kwietnia Opublikowano 29 kwietnia Ja jeszcze nie mam możliwości łowienia, chyba. Jedynie na Pustkowiach w jednej miejscówce Eve rzuciła tekstem, że tu można łowić. Cytuj
Square 8 710 Opublikowano 29 kwietnia Opublikowano 29 kwietnia Wyczekuje wyjścia z pracy jak mało kiedy. Cytuj
Szermac 2 854 Opublikowano 29 kwietnia Opublikowano 29 kwietnia No nie dziwię się Ja wyjeżdżam w środę i wracam dopiero po weekendzie. Ale w sumie chyba zrobię wszystko do tej środy i po przyjeździe zostanie cioranie w nowe zakończenia na NG+ i ++ Cytuj
PiotrekP 1 881 Opublikowano 29 kwietnia Opublikowano 29 kwietnia Akurat od środy wolne na 2 zmianie, więc będzie można dłużej wieczorami posiedzieć. Cytuj
Szermac 2 854 Opublikowano 29 kwietnia Opublikowano 29 kwietnia No to zakończenie questlineu Enyi sztos Cytuj
Gość yaczes Opublikowano 29 kwietnia Opublikowano 29 kwietnia Oby do drugiej czesci byla kolekcjonerka z figurka Cytuj
Szermac 2 854 Opublikowano 29 kwietnia Opublikowano 29 kwietnia 31 strojów pykło. Nowa stylówa do połowu ryb a'la lalka ze snu tropiciela xD Puszki wszystkie pozbierane, oprócz tych co na orbicie jeszcze są Cytuj
messer88 6 588 Opublikowano 29 kwietnia Opublikowano 29 kwietnia Te ubranka to jest czysta kosmetyka bez żadnych statystyk? Cytuj
YETI 11 045 Opublikowano 29 kwietnia Opublikowano 29 kwietnia Panowie, a jak bossowie, padają za pierwszym, drugim razem, czy lecą kurtyzany i trzeba trochę się napocić? Cytuj
PiotrekP 1 881 Opublikowano 29 kwietnia Opublikowano 29 kwietnia Napierdalając bezmyślnie guziory nic nie zrobisz. Ale to nie soulsy i da się to zrobić bez używania słów powszechnie uważanych za wulgarne. Cytuj
Szermac 2 854 Opublikowano 29 kwietnia Opublikowano 29 kwietnia 3 minuty temu, messer88 napisał: Te ubranka to jest czysta kosmetyka bez żadnych statystyk? Kosmetyka 3 minuty temu, YETI napisał: Panowie, a jak bossowie, padają za pierwszym, drugim razem, czy lecą kurtyzany i trzeba trochę się napocić? Padają za pierwszym, drugim razem Cytuj
Square 8 710 Opublikowano 29 kwietnia Opublikowano 29 kwietnia Jak się nie bawię w zbijanie równowagi to w zasadzie za pierwszym można powiedzieć. Cytuj
KrYcHu_89 2 378 Opublikowano 29 kwietnia Opublikowano 29 kwietnia 3 minuty temu, YETI napisał: Panowie, a jak bossowie, padają za pierwszym, drugim razem, czy lecą kurtyzany i trzeba trochę się napocić? Gra nie jest przesadnie trudna, to nie jest soulslike w tym znaczeniu, trzema myśleć, czasami dobrać skille, ale luzik. Nie ma też "kary" za śmierć, jak w różnego rodzaju soulsach. Powiedziałbym, że na normalu jest idealnie i czuć, jak postać się rozwija. Cytuj
PiotrekP 1 881 Opublikowano 29 kwietnia Opublikowano 29 kwietnia Czasem za 3 albo 4, jak jednak ci blok/parry/unik nie siądzie i zginiesz, bo masz mało hp. Póki co 3 razy tak miałem. Cytuj
Szermac 2 854 Opublikowano 29 kwietnia Opublikowano 29 kwietnia (edytowane) 49 minut temu, messer88 napisał: bez żadnych statystyk? Za 'statsy' i perki odpowiadają egzokręgosłupy i specjalne sprzęty Edytowane 29 kwietnia przez Szermac Cytuj
MEVEK 3 616 Opublikowano 29 kwietnia Opublikowano 29 kwietnia 52 minuty temu, PiotrekP napisał: Czasem za 3 albo 4, jak jednak ci blok/parry/unik nie siądzie i zginiesz, bo masz mało hp. Póki co 3 razy tak miałem. Po respawnie masz na mysli czy jak? Cytuj
Szermac 2 854 Opublikowano 29 kwietnia Opublikowano 29 kwietnia @Whisker a wędka i przynęty przechodzą do NG+ czy lipa ? Cytuj
PiotrekP 1 881 Opublikowano 29 kwietnia Opublikowano 29 kwietnia @MEVEK trzech opcjonalnych bossów ubiłem za 3-4 razem. W zasadzie oboje byliśmy na hita (ja) i kombo (on). Raz mnie też jeden zabił w trakcie leczenia. Tak to walka nie frustruje, nawet mnie. Fajna jest ta "pompa" (czy jak to się zwie) co po zgonie działa jak defibrylator. Cytuj
MEVEK 3 616 Opublikowano 29 kwietnia Opublikowano 29 kwietnia Cos jak statuetka astronauty z Returnala - wszystko jasne Cytuj
Rotevil 124 Opublikowano 29 kwietnia Opublikowano 29 kwietnia Do chyba nie doszliście jeszcze do finału gry, bo ponoć jest niezła jazda z bossami Cytuj
Szermac 2 854 Opublikowano 29 kwietnia Opublikowano 29 kwietnia No w bestiariuszu brakuje mi sporo bossaków, jak to u wschodnich devów, pod koniec pewnie niezły maraton xD I tak se pomyślałem, że ta gra ma jedną wadę, mianowicie, że się kończy, tak też postanowiłem, że nie lecę na żadną orbite, jep się Orcal, zostaje na dole, odmawiam ukończenia elo pozdro Cytuj
Lukas_AT 1 209 Opublikowano 29 kwietnia Opublikowano 29 kwietnia Eksploruje sobie Pustkowia. O ile graficznie wypadają gorzej w porównaniu do lokacji z dema, tak potem gdy wchodzi się do tego kompleksu podziemnego… Te kolory w połączeniu z HDR i OLEDem… Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi