Frantik 2 571 Opublikowano 29 kwietnia Opublikowano 29 kwietnia Ten Spoiler Gigas na złomowisku jest o tyle trudniejszy w porównaniu do pierwszego starcia czy po prostu ja po piwku tak bardzo nie ogarniam? Łoi mnie jak rasowy soulsowy boss Cytuj
Szermac 2 854 Opublikowano 29 kwietnia Opublikowano 29 kwietnia Jest trudniejszy, te alternatywne już znanych są trudniejsze ogólnie no. 1 Cytuj
Whisker 1 454 Opublikowano 29 kwietnia Opublikowano 29 kwietnia 4 godziny temu, Szermac napisał: @Whisker a wędka i przynęty przechodzą do NG+ czy lipa ? Przechodzą Cytuj
Szermac 2 854 Opublikowano 29 kwietnia Opublikowano 29 kwietnia (edytowane) Dobra to kilka rzeczy zostawie na NG+ jednak jak już się zdecyduje na ukończenie xd Edytowane 29 kwietnia przez Szermac Cytuj
creatinfreak 3 855 Opublikowano 29 kwietnia Opublikowano 29 kwietnia Ukończyłem wątek Kayi, ukończyłem robocika Diggera, a Enyi jeszcze nie wpadło, a nie ma jej w barze. W misjach nic nie mam o niej albo Su. Gdzieś mam jej szukać ? Bo szczerze dobiłbym to i poleciał na orbitę. Cytuj
Szermac 2 854 Opublikowano 29 kwietnia Opublikowano 29 kwietnia 1 minutę temu, creatinfreak napisał: Ukończyłem wątek Kayi, ukończyłem robocika Diggera, a Enyi jeszcze nie wpadło, a nie ma jej w barze. W misjach nic nie mam o niej albo Su. Gdzieś mam jej szukać ? Bo szczerze dobiłbym to i poleciał na orbitę. Przy czworonogu zobacz w Xionie Cytuj
creatinfreak 3 855 Opublikowano 29 kwietnia Opublikowano 29 kwietnia Kurwa pisząc to zobaczyłem, że mam wykrzyknik xD. Dobra lecę z tematem. Cytuj
Szermac 2 854 Opublikowano 29 kwietnia Opublikowano 29 kwietnia (edytowane) Ej w ogóle to można na orbite lecieć, bo po drodze zahacza się o jeszcze jeden region i z niego można z powortem se latać na poprzednie. No chyba, że questy bloknięte, ale nie wiem bo wsio zrobione, ale znajdźki jeszcze można. Edytowane 29 kwietnia przez Szermac Cytuj
PiotrekP 1 882 Opublikowano 29 kwietnia Opublikowano 29 kwietnia Takich otwartych lokacji jak to Pustkowie jest więcej niż 2? Czy bardziej w stylu Eidos7? Cytuj
Szermac 2 854 Opublikowano 29 kwietnia Opublikowano 29 kwietnia (edytowane) Jest jeszcze jedno, reszta Eidosowate i jeszcze trochę inne. W ogóle doczytałem, że aby przed wylotem na orbite zahaczyć o jeszcze jedną lokację, trzeba na maksa dobić znajomość z Lily, także watch out Dlatego jeszcze mogę wracać do poprzednich. Edytowane 29 kwietnia przez Szermac Cytuj
Wredny 9 705 Opublikowano 29 kwietnia Opublikowano 29 kwietnia 15 godzin temu, Wredny napisał: na tym złomowisku po lewej od głównej bramy, jest wysoko umieszczona skrzynia do otwarcia i szczątkowa drabina do niej prowadząca (trzeba podsunąć pomarańczowy kontener). Problem w tym, że chyba zapomnieli tej drabinie narzucić detekcję kolizji i EVE przez nią przenika, zamiast się jej złapać. 15 godzin temu, PiotrekP napisał: @Wredny też mam to samo. Skakałem tam jak pojebany i ni cholery nie dało się tego złapać. OK, zebrane - jak już double jump się odblokuje to na luzie da radę tam się chwycić: Fajny ten żółty dresik - jeden z lepszych strojów: Szkoda, że większość wdzianek to jednak mocna stulejka, robiona głównie pod azjatów i ich lolitkowate zboczenia. Tzn niech sobie będą, ale też widziałbym więcej strojów, bardziej pasujących do tego, jakim bad-assem jest nasza bohaterka. Zajebisty byłby taki strój Trinity z Matrixa - błyszcząca skóra, płaszcz i ciemne okulary - zamiast jakichś laleczek z pozytywki itp. Cytuj
Square 8 710 Opublikowano 29 kwietnia Opublikowano 29 kwietnia Jest podobny strój, tylko bez płaszcza. Cytuj
PiotrekP 1 882 Opublikowano 29 kwietnia Opublikowano 29 kwietnia Do tego ciemne bryle i byłoby 1 Cytuj
Szermac 2 854 Opublikowano 29 kwietnia Opublikowano 29 kwietnia Bryle można dokupić u robocika na złomowisku na pustkowiu Cytuj
creatinfreak 3 855 Opublikowano 29 kwietnia Opublikowano 29 kwietnia Mnie troche wkurzyło to jak latałem sobie po pustyni, wlazłem w jedną lokacje i mimo iż widziałem, że są tam fanty do interakcji to nic nie mogłem zrobić. Dopiero jak wziąłem questa to mogłem to ruszyć. Ale zrobiłem wpadł pucharek i poleciałem dalej. Chyba już dobrze byłem zrzyty z Lili bo poprosiła o odwiedzenie jednej lokacji. A właśnie coś @Donatello1991 chyba wspominał aby zgrywać save jak chce się zrobić trzy zakończenia, kiedy to trzeba zrobić bo raczej nie chce ng+ ale z chęcią bym zobaczył wszystkie. Cytuj
PiotrekP 1 882 Opublikowano 30 kwietnia Opublikowano 30 kwietnia Ale czarnych okularów chyba nie ma, tylko zwykłe. Cytuj
Donatello1991 1 445 Opublikowano 30 kwietnia Opublikowano 30 kwietnia 7 godzin temu, creatinfreak napisał: Mnie troche wkurzyło to jak latałem sobie po pustyni, wlazłem w jedną lokacje i mimo iż widziałem, że są tam fanty do interakcji to nic nie mogłem zrobić. Dopiero jak wziąłem questa to mogłem to ruszyć. Ale zrobiłem wpadł pucharek i poleciałem dalej. Chyba już dobrze byłem zrzyty z Lili bo poprosiła o odwiedzenie jednej lokacji. A właśnie coś @Donatello1991 chyba wspominał aby zgrywać save jak chce się zrobić trzy zakończenia, kiedy to trzeba zrobić bo raczej nie chce ng+ ale z chęcią bym zobaczył wszystkie. To nie ja. Chyba mój ulubiony strój. Cytuj
Szermac 2 854 Opublikowano 30 kwietnia Opublikowano 30 kwietnia Godzinę temu, PiotrekP napisał: Ale czarnych okularów chyba nie ma, tylko zwykłe. Są tylko na kolejnych poziomach znajomości, ale i tak w sumie takich stricte Matrixowych nie ma Cytuj
KrYcHu_89 2 378 Opublikowano 30 kwietnia Opublikowano 30 kwietnia 17 minut temu, MEVEK napisał: Ten wyzej jak z Kill Billa Dresik to najlepszy strój w grze imo, z tych normalnych :). Cytuj
Wredny 9 705 Opublikowano 30 kwietnia Opublikowano 30 kwietnia 9 godzin temu, creatinfreak napisał: Mnie troche wkurzyło to jak latałem sobie po pustyni, wlazłem w jedną lokacje i mimo iż widziałem, że są tam fanty do interakcji to nic nie mogłem zrobić. Dopiero jak wziąłem questa to mogłem to ruszyć. No właśnie wczoraj miałem taką refleksję, że nie warto eksplorować na własną rękę, bo czasem gdzieś idę, złażę kilkadziesiąt pięter w dół do jakiegoś krateru, a na dole wyraźnie arena do walki z czymś dużym, ale sorry - jeszcze nie teraz. Później pcha mnie tam jakiś sidequest i faktycznie, jest boss. Więc ogólnie gierka jest dobrze skonstruowana, skoro narzucone odgórnie aktywności pchają nas w każdy kąt, ale ja lubię samodzielnie zaglądać i czasem wracam zawiedziony Cytuj
messer88 6 589 Opublikowano 30 kwietnia Opublikowano 30 kwietnia To dobrze wiedzieć jak kiedyś zacznę, w Banishers podobnie i później latałem ponownie w każdy zakątek mapki przez parę godzin extra. Cytuj
Szermac 2 854 Opublikowano 30 kwietnia Opublikowano 30 kwietnia Mi się nie zdarzyło, bo zawsze brałem pakiet subquestów jaki był możliwy i leciałem zwiedzać dopiero. No, ale wyobrażam sobie, że może wkurzyć po dłuższych spacerkach xd Cytuj
LukeSpidey 941 Opublikowano 30 kwietnia Opublikowano 30 kwietnia Dlatego w takich sytuacjach wejście do lokacji powinno być zamknięte. Wtedy mamy jasny sygnał, że coś tam będzie, ale pewnie później albo w jakimś zadaniu. To jest problem otwartych światów. Dać graczowi swobodę w zwiedzaniu, ale ograniczyć mu dostęp do wielu lokacji poprzez np. brak interaktywności z różnymi przedmiotami, czy może otwierać nowe lokacje wraz z postępem fabuły i zadań pobocznych. Są gry, które robią to dobrze. Najwyraźniej Stellar Blade do nich nie należy. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi