Square 8 609 Opublikowano 30 kwietnia Opublikowano 30 kwietnia 38 minut temu, KrYcHu_89 napisał: Dresik to najlepszy strój w grze imo, z tych normalnych :). Z tych co mam to jeansy i kurtka z napisem Eve, z odsłoniętym brzuchem. Był w demie. Do tego okulary i klasyczna fryzura. Cytuj
Szermac 2 744 Opublikowano 30 kwietnia Opublikowano 30 kwietnia Ostatnia miejscówka bardzo spoko wizualnie Cytuj
GSPdibbler 174 Opublikowano 30 kwietnia Opublikowano 30 kwietnia 54 minuty temu, Wredny napisał: No właśnie wczoraj miałem taką refleksję, że nie warto eksplorować na własną rękę, bo czasem gdzieś idę, złażę kilkadziesiąt pięter w dół do jakiegoś krateru, a na dole wyraźnie arena do walki z czymś dużym, ale sorry - jeszcze nie teraz. Później pcha mnie tam jakiś sidequest i faktycznie, jest boss. Więc ogólnie gierka jest dobrze skonstruowana, skoro narzucone odgórnie aktywności pchają nas w każdy kąt, ale ja lubię samodzielnie zaglądać i czasem wracam zawiedziony Też tam byłem i pocałowałem arenę. Chociaż napój wpada po długiej drodze na dół i z powrotem. Cytuj
Donatello1991 1 424 Opublikowano 30 kwietnia Opublikowano 30 kwietnia A widzicie a mnie coś tknęło, żeby nie eksplorowac za dużo, bo jak zobaczyłem pustynie i wysyp side q to pewnie tam polatam. Ogólnie to najbardziej mi się podoba sposób prowadzenia gry jak w M11. Cytuj
Szermac 2 744 Opublikowano 30 kwietnia Opublikowano 30 kwietnia (edytowane) Pod koniec tej dodatkowej lokacji po głównym queście już się nie da wrócić jak coś. Także jednak strój za wszystkie ryby na NG+ dopiero na Pustyni Ale mam już ich 33, w ostatniej lokacji też jakieś są, za puszki jeszcze, za przejście gry, w cholere ich ostatecznie. A jeszcze jakieś wariacje z nowej gry +. Potworasy tutaj już mają trochę więcej hapsa i mocniej biją zdecydowanie xD Ciekawe w ogóle kiedy kolejny patch z cenzurowaniem wpadnie, bo myślę, że wpadnie. Bo w sumie to nie tylko ten bunny suit dostał cenzure, ale chyba też ten. Nawet w fotce z tutoriala zostawili starą wersję xd Chociaż nie wiem, jak leginso pończochy miałyby być cenzurą. Może to być w sumie stary koncept w tutku xd Edytowane 30 kwietnia przez Szermac Cytuj
PiotrekP 1 796 Opublikowano 30 kwietnia Opublikowano 30 kwietnia Stroje są bardziej żeby cieszyć oko, niż pasujące do klimatu gry. Puszek pewnie wszystkich nie zbiorę, ale szukał będę. Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 30 kwietnia Opublikowano 30 kwietnia Na Eidos 7 zaraz na samym poczatku jest mala bramka otwierana od drugiej strony... Jak tam ku@*a wejsc >< Btw strojow jest ponoc 70+ ja pierdole spermage over 9000 1 Cytuj
XM. 10 888 Opublikowano 30 kwietnia Opublikowano 30 kwietnia 1 godzinę temu, Szermac napisał: Pod koniec tej dodatkowej lokacji po głównym queście już się nie da wrócić jak coś. Także jednak strój za wszystkie ryby na NG+ dopiero na Pustyni Ale mam już ich 33, w ostatniej lokacji też jakieś są, za puszki jeszcze, za przejście gry, w cholere ich ostatecznie. A jeszcze jakieś wariacje z nowej gry +. Potworasy tutaj już mają trochę więcej hapsa i mocniej biją zdecydowanie xD Ciekawe w ogóle kiedy kolejny patch z cenzurowaniem wpadnie, bo myślę, że wpadnie. Bo w sumie to nie tylko ten bunny suit dostał cenzure, ale chyba też ten. Nawet w fotce z tutoriala zostawili starą wersję xd Chociaż nie wiem, jak leginso pończochy miałyby być cenzurą. Może to być w sumie stary koncept w tutku xd Pisałeś żeby wrzucać w spoilery wygląd stroju, bodajże za puszki, a każdy inny napierdalasz screenem w temacie. Weź się ogarnij. Cytuj
Szermac 2 744 Opublikowano 30 kwietnia Opublikowano 30 kwietnia 23 minuty temu, wet_willy napisał: Na Eidos 7 zaraz na samym poczatku jest mala bramka otwierana od drugiej strony... Jak tam ku@*a wejsc >< Btw strojow jest ponoc 70+ ja pierdole spermage over 9000 Daj screena, ale chyba to jest ta bramka koło miejsca gdzie pierwszy raz walczysz z potworasem z tarczą, w sensie z tego miejsca się ją otwiera. 21 minut temu, XM. napisał: Pisałeś żeby wrzucać w spoilery wygląd stroju, bodajże za puszki, a każdy inny napierdalasz screenem w temacie. Weź się ogarnij. Ogarniam się. Cytuj
MEVEK 3 552 Opublikowano 30 kwietnia Opublikowano 30 kwietnia 4 godziny temu, Wredny napisał: No właśnie wczoraj miałem taką refleksję, że nie warto eksplorować na własną rękę, bo czasem gdzieś idę, złażę kilkadziesiąt pięter w dół do jakiegoś krateru, a na dole wyraźnie arena do walki z czymś dużym, ale sorry - jeszcze nie teraz. Później pcha mnie tam jakiś sidequest i faktycznie, jest boss. Więc ogólnie gierka jest dobrze skonstruowana, skoro narzucone odgórnie aktywności pchają nas w każdy kąt, ale ja lubię samodzielnie zaglądać i czasem wracam zawiedziony Popieram takie praktyki. Jak nie ma zadania to nie ma interakcji. Ja kiedy znalazlem piora w RDR2 przed sidequestem i mi ich nie zaliczylo i musialem zbierac jeszcze raz a niektorym sie glichowaly te questy. Takze super sprawa. Paluch w gore Cytuj
Szermac 2 744 Opublikowano 30 kwietnia Opublikowano 30 kwietnia Używaliście w ogóle tych dodatkowych przedmiotów, granaty, miny itp ? Zebrałem tego w setki, a w sumie nie czułem potrzeby aby się wspomóc. Może te wszystkie graty i hajs zbiera się pod NG+ bardziej, tam będą przydatniejsze Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 30 kwietnia Opublikowano 30 kwietnia Ja uzywam Shock Granade na Bossow bo masz darmowy Knockdown i Gwarantowany Shield Breaker nachargowany co daje kolejny Knockdown i na dobrym loopie mozna bossowi pol HP zjechac. 2 Cytuj
Square 8 609 Opublikowano 30 kwietnia Opublikowano 30 kwietnia Godzinę temu, Szermac napisał: Używaliście w ogóle tych dodatkowych przedmiotów, granaty, miny itp ? Używam, już w demie się tym bawiłem trochę. Zobacz jak wędka działa na przeciwników. 1 Cytuj
PiotrekP 1 796 Opublikowano 30 kwietnia Opublikowano 30 kwietnia W sumie to niezbyt. Co mieczyk to mieczyk no i strzelanie czasem pomaga. Choć zawsze mi ammo brakuje w najważniejszym momencie Cytuj
Donatello1991 1 424 Opublikowano 30 kwietnia Opublikowano 30 kwietnia Jak przycisna w jakiejś uliczce to używam granatów. 1 Cytuj
KrYcHu_89 2 298 Opublikowano 30 kwietnia Opublikowano 30 kwietnia O kurde ta ocena na meta od userów ciągle rośnie xD Cytuj
Szermac 2 744 Opublikowano 30 kwietnia Opublikowano 30 kwietnia Tak samo jak zajebistość tej gry, po 48 godzinach jest coraz lepsza xD 1 Cytuj
Nemesis 1 269 Opublikowano 30 kwietnia Opublikowano 30 kwietnia Będzie GOTY jak nic. Za całokształt. Co ciekawie, sama postać Evuni nie jest mocno eksplorowana przez scenariusz, ale grając nią, wcale nie czuję, że dziewczyna jest tylko schludną wydmuszką. Sadzi onelinery, nie wchodzi w głębsze polemiki. Robi swoje. Typowa postać z solidnej gierki wideo. W tym cały jej urok. 2 2 Cytuj
PiotrekP 1 796 Opublikowano 30 kwietnia Opublikowano 30 kwietnia Do tych onelinerów to chyba jeszcze nie doszedłem, ale reszta się zgadza. Cytuj
Nemesis 1 269 Opublikowano 30 kwietnia Opublikowano 30 kwietnia O dziwo, w Stellar Blade to jest plus. Cytuj
PiotrekP 1 796 Opublikowano 30 kwietnia Opublikowano 30 kwietnia Z tego co widziałem można kupić ulepszenia do bukłaka, tylko chyba w ciul drogie są. Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 30 kwietnia Opublikowano 30 kwietnia Da sie gdzies sprawdzic gdzie nie masz zebranych wszystkich Beta/Body Core? Cytuj
Wredny 9 578 Opublikowano 30 kwietnia Opublikowano 30 kwietnia Godzinę temu, Nemesis napisał: Sadzi onelinery, nie wchodzi w głębsze polemiki. Robi swoje. Typowa postać z solidnej gierki wideo. W tym cały jej urok. Najbardziej podoba mi się, jak gasi Roxanne, gdy ta próbuje flirtować - miła odmiana po wielu gierkach, w których bohaterki są podatne na takie lesbijskie zaloty Walka ze Stalkerem w Matrix 11 to było coś zajebistego, a te animacje finisherów No i oczywiście ostatni boss tego etapu to też sztosik, ale niestety spodziewałem się Spoiler kto to będzie i się nie pomyliłem Cytuj
Square 8 609 Opublikowano 30 kwietnia Opublikowano 30 kwietnia 1 godzinę temu, PiotrekP napisał: Z tego co widziałem można kupić ulepszenia do bukłaka, tylko chyba w ciul drogie są. Tak są drogie, ale wydaje mi się, że nie trzeba ich kupować aby ulepszyć maksymalnie. Mi brakuje 4 modułów (gdzie 3 są w sklepie dostępne), a jestem w połowie gry fabularnie. To samo z dronem, można kupić, a mam ulepszonego na maxa. 1 godzinę temu, wet_willy napisał: Da sie gdzies sprawdzic gdzie nie masz zebranych wszystkich Beta/Body Core? Nie ma, brakuje mi po trzy aby mieć max. Cytuj
GSPdibbler 174 Opublikowano 30 kwietnia Opublikowano 30 kwietnia Czemu nie tworzy się takich gier? Przecież to jest złoto. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi