Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Szermac 2 853 Opublikowano 30 kwietnia Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 30 kwietnia (edytowane) Ukończone. Ostatnie godziny i sama końcówka Cudo gra, ja wiem, że się jarałem jak oszołom, długo przed premierą, ale to jest nic, ta gra przebiła te wszystkie oczekiwania, nie sądziłem, że to będzie AŻ TAKIE. Kompletna gra single, oldschoolowy vibe jak za małolata przy perełkach z PS2 czy Xboxa. Koncept tej gry jest po prostu fenomenalny nie ma co nawet szczempić ryja. Jakbym miał się przyczepić to druga otwarta mapa zdecydowanie za duża i pusta mocno momentami + platformowanie i operowanie postacią w locie często nie pyka, a jak się czasami chce gdzieś precyzyjnie wskoczyć, a się sprintuje to już w ogóle xD A tak reszta, postacie, historyjka, system walki, bossowie, eksploracja (jest tak przezajebiście wynagradzająca), znajdźki, kompletowanie ciuchów, ryb, głupich puszek, MUZYKA, nawet poboczne questy, klimat, grafika, animacje w ogóle, jak to się rusza wszystko, te particle i inne rzeczy, czysta poezja, czysty fun, perła! Elegancko siedzi se w panteonie koło Bloodborna 98/100 No po prostu jestem rozjebion , dziękuję, chce DLC i Sequel. Tymczasem podróż się dopiero zaczyna bo jeszcze dwa zakończenia w NG+ i NG++ Swoją drogą ciekawe jak ogarnąć trzecie zakończenie, bo drugie to się domyślam. 38 nanosuitów w jednym przejściu nie licząc tego z Deluxe, a jeszcze dochodzą jakieś pozmieniane w NG+ ciekawie xd Jak na złość nie odkryłem dwóch miejsc odpoczynku xD i też nie znalazłem upgradów do HP i Bety na ostatni poziom. Ta cenzura tego bunny suitu nadal bawi, jak stroje za wszystkie puchy i wszystkie ryby to Edytowane 30 kwietnia przez Szermac 7 8 1 Cytuj
PiotrekP 1 863 Opublikowano 30 kwietnia Opublikowano 30 kwietnia Te 2 punkty to za brak trybu foto, co nie? 2 Cytuj
Szermac 2 853 Opublikowano 30 kwietnia Opublikowano 30 kwietnia Tak się powinno robić New Game Plusy Dobrze, że jutro wyjeżdżam na długi weekend bo mnie do końca poiebie od tej gry 1 Cytuj
Square 8 706 Opublikowano 1 maja Opublikowano 1 maja Tryb Boss Rush się szykuje https://www.gamesradar.com/games/action/stellar-blade-director-says-extra-dlc-isnt-planned-yet-but-the-developer-is-working-on-a-boss-rush-mode/ Cytuj
Donatello1991 1 438 Opublikowano 1 maja Opublikowano 1 maja Czy to końcowa? Spoiler Winda orbitalna Cytuj
Szermac 2 853 Opublikowano 1 maja Opublikowano 1 maja 1 godzinę temu, Square napisał: Tryb Boss Rush się szykuje https://www.gamesradar.com/games/action/stellar-blade-director-says-extra-dlc-isnt-planned-yet-but-the-developer-is-working-on-a-boss-rush-mode/ 10 minut temu, Donatello1991 napisał: Czy to końcowa? Pokaż ukrytą zawartość Winda orbitalna Poniekąd tak 1 Cytuj
wet_willy 2 166 Opublikowano 1 maja Opublikowano 1 maja Czy wszystkie Puszki sa dostepne przed PONR? Bo brakuje mi 6 i chyba zaraz bede zagladal do jakiegos Guide czego w sumie nie chce >< Poza tym kilka Body i Beta Upgrades Rybki i chyba moge leciec dalej. Cytuj
Szermac 2 853 Opublikowano 1 maja Opublikowano 1 maja 23 minuty temu, wet_willy napisał: Czy wszystkie Puszki sa dostepne przed PONR? Bo brakuje mi 6 i chyba zaraz bede zagladal do jakiegos Guide czego w sumie nie chce >< Poza tym kilka Body i Beta Upgrades Rybki i chyba moge leciec dalej. Na orbicie są jeszcze Body i Bety i 4 puszki bodajże. Ogólnie Wam powiem, bo myślałem, że mi wczesniej Ci co przeszli by powiedzieli xD ale do wylotu na orbite to trzeba zrobić wszystkie questy tylko. Pod koniec jeszcze będzie można hasać po mapach, tylko już questów się nie zrobi. 1 Cytuj
Square 8 706 Opublikowano 1 maja Opublikowano 1 maja 19 minut temu, Szermac napisał: Pod koniec jeszcze będzie można hasać po mapach, tylko już questów się nie zrobi. Czy do wszystkich misji zaprowadzi nas tablica/postać np w Xion czy można łatwo coś pominąć? Chodzi mi o lokacje bez mapy, bo robiłem misje na Eidos7 i tam natknąłem się na dwie kolejne, a nie było ich chyba ani na tablicy ani jako wykrzykniki w Xion. Cytuj
Szermac 2 853 Opublikowano 1 maja Opublikowano 1 maja To prawda i tego nie wiem w sumie. Też znalazłem te dwie na Eidos7, ale nigdzie indziej na takie się nie natknąłem, reszta to albo wykrzykniki na mapie, albo z tablicy. Kilka wędkarskich odblokowuje się jedna po drugiej po wykonaniu na tablicy też. Cytuj
PiotrekP 1 863 Opublikowano 1 maja Opublikowano 1 maja Czyli po orbicie można wrócić na mapy i zbierać znajdźki i np. opcjonalnych bossów czy wszystko zrobić przed? Cytuj
Szermac 2 853 Opublikowano 1 maja Opublikowano 1 maja (edytowane) Można, nie wiem jak z bossami bo z tego co kojarzę, to jest tylko dwóch bossow z którymi walczymy bez questa. I jakby nie zasilają bestiariusza ani nic. Edytowane 1 maja przez Szermac Cytuj
KrYcHu_89 2 373 Opublikowano 1 maja Opublikowano 1 maja Dopiero gra wyszła, a już dodali NG+ i zaraz boss rush, jakie tempo . Mam nadzieję, że na boss rusza wrzucą też odpowiednią ilość trofików, Shift Up to developer AAA roku, bez kitu. Cytuj
Square 8 706 Opublikowano 1 maja Opublikowano 1 maja Bez przesady, w wielu grach jest NG+ na start przecież. Cytuj
Szermac 2 853 Opublikowano 1 maja Opublikowano 1 maja Ale trzeba oddać, że nie zostało dodane na odwal się, fajne rzeczy w tym NG+ są Cytuj
Szermac 2 853 Opublikowano 1 maja Opublikowano 1 maja Konsola 200km stąd, nie da się uciec od Stellarka 1 1 1 Cytuj
Paolo de Vesir 9 218 Opublikowano 1 maja Opublikowano 1 maja 11 minut temu, Szermac napisał: Konsola 200km stąd, nie da się uciec od Stellarka Z ciekawości, jak z jakością obrazu i responsywnością sterowania przy tak dużych dystansach? Cytuj
Szermac 2 853 Opublikowano 1 maja Opublikowano 1 maja Bez problemów, na poczatku rozdziałka rozjechana, ale po chwili załapuje i czyściutko. Responsywność też git. Złapało laga na kilka sekind przy bardziej widowiskowej akcji. Wieczorkiem potestuje bardziej, bo muszę spadać 1 Cytuj
Square 8 706 Opublikowano 1 maja Opublikowano 1 maja Czyli przed udaniem się do windy orbitalnej trzeba zrobić wszystkie misje, bo potem przepadają? Niby taki jest komunikat, ale wolę się upewnić. Mam dwie na liście jeszcze, fantastyczna przynęta i spece od kodów. Cytuj
Szermac 2 853 Opublikowano 1 maja Opublikowano 1 maja (edytowane) Tak jest, questy wszystkie zrób przed wyruszeniem. Ryby, puchy i inne można zostawić na później. Będziesz wiedział kiedy będziesz mógł jeszcze poodwiedzać mapki No chyba, że puchy w samym mieście Xion Ci zostały to je też trzeba wziąć Edytowane 1 maja przez Szermac Cytuj
Square 8 706 Opublikowano 1 maja Opublikowano 1 maja 35 minut temu, Szermac napisał: No chyba, że puchy w samym mieście Xion Ci zostały to je też trzeba wziąć Ciężko powiedzieć, ale chyba nie. Brakuje mi siedmiu. Spoiler Cytuj
Szermac 2 853 Opublikowano 1 maja Opublikowano 1 maja No to zostały Ci 3, 4 później na orbicie. Nie pomne niestety, które są które 1 Cytuj
wet_willy 2 166 Opublikowano 1 maja Opublikowano 1 maja @Square Puszki 7 23 31 37 sa na Orbicie wiem bo dokladnie teraz podnioslem ostatnia ktorej mi brakowalo na Ziemi bo juz mialem wkurw i zobaczylem guide >< 1 Cytuj
Wredny 9 696 Opublikowano 1 maja Opublikowano 1 maja 18 godzin temu, GSPdibbler napisał: Czemu nie tworzy się takich gier? Przecież to jest złoto. Tworzy się - np Star Wars Jedi Survivor to dokładnie tego typu gra (tylko technicznie nie tak dopieszczona na starcie). Ale fakt - esencja konsolowego granka ten Stellar - człowiek wsiąka na długie godziny, eksplorując, walcząc, odkrywając historię. Dawno nie grałem w coś tak dobrego. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi